يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیرهها و قبیلهها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامیترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریدهایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونهگون/انس و شناخت تا که به هم آورید بار/ بیشک بود زجمع شما آنعزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زانرو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار
به گزارش پایگاه 598، به نقل از مهر، امین اسدی در تبریز اظهار کرد: فوت شوندگان از استان اصفهان و استانهای جنوبی کشور بودند، اما به لحاظ مهار این بیماری نگرانی وجود ندارد.
وی افزود: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری مشترک بین انسان و دام بوده که عامل آن ویروسی است و اگر هموطنان الزامات بهداشتی را رعایت کند، جای هیچ نگرانی وجود ندارد و قابل کنترل و مهار است.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس اقدامات ستاد ملی تب کریمه کنگو در سطح کشور، امسال سه برابر شده، به طوری که این فعالیتها و اقدامات در حوزه فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و ترویج نمود بیشتری داشته و تأثیرگذاری لازم را گذاشته است.
اسدی تاکید کرد: هموطنان در ایام محرم و غیر محرم از خریدن گوشت و دام از کنار جادهها خودداری کنند، چون به لحاظ بهداشتی مورد تأیید نیست.
وی خاطرنشان کرد: هر گوشتی که دارای مهر و آرم سازمان دامپزشکی باشد، عاری از هر نوع بیماری بوده و کاملاً مورد تأیید است.
وی یادآور شد: در ایام محرم احسان دهندگان برای تهیه دام و گوشت نذورات به مراکز معتبر دامپزشکی و شهرداریها مراجعه کنند.
وی همچنین توصیه کرد: فرد ذابح به طور حتم دستکش در دست داشته باشد تا مخاط بدن دام با مخاط بدن ذابح، چشم، دهان و بینی وی، تماس نداشته باشد تا موجب انتقال بیماری تب کریمه کنگو نشود.
اسدی همچنین یادآور شد: حمل گوشت نیز با دستکش انجام شود و در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد گوشت به مدت ۲۴ ساعت نگهداری شود تا ویروس انتقال دهنده بیماری از بین برود.