أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۵۱۹۸۸۰
زمان انتشار: ۱۲:۳۸     ۱۷ دی ۱۴۰۱
نمازجمعه شهر دماوند در تاریخ 16 دی ماه 1401 در مسجد جامع شهر برگزار شد. سخنران پیش از خطبه های نمازجمعه ، دکتر سید جواد هاشمی فشارکی با موضوع " مفهوم شناسی و روش شناسی جهاد تبیین " بود.

به گزارش پایگاه 598، نمازجمعه شهر دماوند در تاریخ 16 دی ماه 1401 در مسجد جامع شهر برگزار شد.  سخنران پیش از خطبه های نمازجمعه ، دکتر سید جواد هاشمی فشارکی  با موضوع " مفهوم شناسی و روش شناسی جهاد تبیین " بود . آنگاه خطبه های نمازجمعه توسط حجت الاسلام و المسلمین شیخ کاظم فتاح دماوندی بیان گردیده و سپس نماز وحدت بخش جمعه دماوند به امامت ایشان اقامه شد. نوجوان دماوندی نیز متنی را درخصوص حاج قاسم سلیمانی قرائت کرد . این هفته نماینده اداره کار و امور اجتماعی دماوند در میز خدمت مصلی حاضر و پاسخگو بود .

*  دکتر سید جواد هاشمی فشارکی در آغاز ضمن گرامیداشت سالروز قیام قم درخصوص جایگاه قم در انقلاب اسلامی بیان داشت : کانون معنوی پشتیبان انقلاب ، هم در نطفه انقلاب در قیام ۱۵ خرداد۴۲ و هم درجرقه شعله انقلاب در قیام خونین ۱۹ دی ۵۶ نقش بی بدیلی داشته و همچنین در۴۴ سال گذشته نقش قوام بخشی در راست قامت و مقاوم بودن انقلاب را داشته است . برای همین هم دشمنان انتی تز انقلاب را چند سال پیش از قم شروع کردند با شکل گیری روحانیون لیبرال غربگرا  و همچنین در حوادث پاییز ۱۴٠۱ با بدل سازی انقلاب ساختگی با الگوی ظاهری از انقلاب سال ۵۷ را می خواستند پیاده کنند که در اهداف ، ماهیت و رویکرد و روش متفاوت بود ، اساسا موفق نشدند .

* ایشان در خصوص تعریف جهادتبیین  اظهار داشت : جهاد ، به تلاش و کوشش در راه خدا و در برابر دشمن گفته میشود . در مبانی اسلامی هر عملی که در مواجهه با دشمن و با تلاش و کوشش انجام گیرد، جهاد نام دارد و اجر فراوانی برای آن ذکر شده است. چنانچه خداوند می فرماید : نزلنا علیک الکتاب تبیانا لکل شیء، ما بر تو کتاب را فرو فرستادیم که تبیان و روشنگر هر چیزی است. (نحل، آیه ۸۹) و اینکه  با این همه مومنان به عنوان جهاد کبیر علمی (فرقان، آیه ۵۲) وظیفه و مسئولیت دارند که به جهاد تبیین اقدام کرده و حقایق را به گونه‌ای بیان کنند که دشمن نتواند فتنه‌گری کند. " قد جاء کم بصائر من ربکم فمن ابصر فلنفسه و من عمی فعلی‌ها و ما انا علیکم بحفیظ؛ آیات الهی و کتب آسمانی که سبب بصیرت شماست البته از طرف پروردگارتان آمد، پس هر کس بصیرت یافت خود به سعادت رسید و هر کس که کور بماند خود در زیان افتاد، و من نگهبان شما نیستم. "(انعام، آیه ۱۰۴) و همچنین : " و جهدوا فى الله حقّ جهاده» سوره‌ی حج، آیه‌ی78 یعنى اینکه تلاش کنید در راه خدا ، آنگونه که لازمه تلاش است لذا هر زحمتى که بکشید، جهاد فی سبیل‏الله وماجوراست. تبیین یعنی بیان و توصیف و مفهوم تبیین : ".... تبلیغ کردن و نشان دادن، ... است." یکی از نام های قرآن کریم ، «بیان» است؛ «هذا بَیانٌ للنّاسِ». این قرآن تبیین کننده برای مردم است. «لَقَد أَرسَلنا رُسُلَنا بِالبَيِّناتِ وَأَنزَلنا مَعَهُمُ الكِتابَ وَالميزانَ لِيَقومَ النّاسُ بِالقِسطِ»  شاهدی بر این مدعا اینست که پیامبران و امامان مردم را به میدان می آوردند که قیام کرده و اقامه عدالت داشته باشند. در صحنه‌های مختلف جهاد، امام با روشنگری زمینه حضور آگاهانه آنها را فراهم می کنند. امام خامنه ای نیز فرموده اند : «خیلی از حقایق است که باید تبیین بشود.درقبال این حرکت گمراه کننده ای که از صد طرف به سمت ملت ایران سرازیر است و تاثیرگذاری بر افکار عمومی، که یکی از اهداف بزرگ دشمنان ایران و اسلام وانقلاب اسلامی است» و یا حرکت تبیین خنثی کننده این توطئه دشمن است و افکار صحیح و درست را منتشر کنید.

* وی در خصوص تهدیدات دشمن گفت : دشمنان برای اهداف دنیوی و مادی خویش همواره بدنبال آنند که حقایق را کتمان کنند . "از حقیقت ناب و محکمات دوری می‌کنند. " (آل عمران، آیه ۷) .بیماردلان از کافران و منافقان  مطالب را به گونه‌ای بیان می‌کنند که مردم در شک و شبهه قرار گیرند و نتوانند انتخاب صحیحی داشته باشند. درجدال حق و باطل هردو طرف رنج می‌کشد و به سختی می‌افتند: «إِنْ تَکُونُوا تَأْلَمُونَ فَإِنَّهُمْ یَأْلَمُونَ کَمَا تَأْلَمُونَ وَتَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ مَا لَا یَرْجُونَ» ولی تفاوت در این است که مومنان با اعتقاد به «إِحْدَى الْحُسْنَیَیْن» جهاد می‌کنند و جبهه دشمن «اتَّخَذَ إِلَهَهُ هَوَاهُ» بر سر هوای نفس خود می‌جنگند. یکی از شیوه‌های اساسی دشمن شبهه سازی، و آمیختگی حق و باطل است؛ مردم وحتی خواص یا انتخابی ندارند و سردرگم می‌شوند، یا اگر انتخابی داشته باشند، همراهی با دشمن است. پیشینه تاریخی آن نیز درقرآن بر نیزه کردن در جنگ صفین ، ارعاب در زمان امام حسن ، وحضرت مسلم و قتال مسلمین کوفه با امام حسین (ع) و.... وجود داشته و در شرایط حال نیزتهدید آرمانهای انقلاب ، آزادی ، زندگی ، ولایت فقیه و .... در حوادث 1401 از سوی دشمنان بوضوح مشاهده میشود . درجنگ شناختی ؛ مایوس سازی و نا امید کردن مردم می باشد ، جنگ امروز، جنگ اراده‌هاست . لذت مبارزه با کار سخت انحراف و تحریف دشمنان نیازمند جهاد است .

* ایشان در خصوص ضرورت جهاد تبیین بیان داشت : امروز تحریف واقعیت ها یک سیاست قطعیِ رسانه‌های معاند می باشد .  مخدوش کردن نکات مثبت کشور ، بزرگ نمایی و صدها برابر کردن ضعف های داخلی توسط دیکتاتوری رسانه ای استکبار ، ضرورت جهاد تبیین را می نمایاند .

* وی در خصوص اهمیت جهاد تبیین  اظهار داشت : جهاد تبیین مسلمانان را از لاک دفاعی در برابر دشمنان به موضع تهاجمی علیه آنان کشانده و مانع ریزش های خودی و افزایش رویشها و تحقق اهداف اسلام و انقلاب را بهمراه خواهد داشت . اگر تبیین نباشد ، عرصه میدان برای گمراه سازی مردم توسط دشمنان در حوزه های مختلف هموارخواهد کرد . و مظلومیت جهموری اسلامی در این است که در عین درخشان بودن دستاوردهایش و قدرتمندی اش ، امواج تهدیدات دشمن شدید بوده ، و در این عرصه تبرد مدافع کم هست زیرا دفاع ، بها و هزینه دارد. «جهاد تبیین» شروعی برای رشد فکری و ارتقای بینش آگاه سازی و قدرت تفکیک حقیقت از دروغ‌ های رسانه ‌ای را بهمراه داشته و دعوت الهی را آشکار میکند . حتی اعلنتم دعوته تا اینکه دعوت خدا را آشکار کردید. چنانکه خداوند می فرماید : "یا ایّها الّذین آمنوا استجیبوا لله و للرسول اذا دعاکم لمایحییکم؛ ای کسانیکه ایمان آورده اید به خداوند و پیامبر هنگامی که شما را به چیزی می خوانند که زنده تان می سازد پاسخ دهید. جهاد تبیین موتور پیشران کشور در امواج تهدیدات نرم دشمنان برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب است . باید ابرها کنار روند تا خورشید حق و مهدویت تابان شود .

* ایشان در خصوص ویژگی های جهاد تبیین گفت : یک نوع از جهاد فی سبیل الله و تلاش در راه خدا ،یک فریضه و تکلیف دینی برمکلف است . یک امر قطعی و تردید ناپذیر بوده و ضرورتش یقینی است . یک جهاد عینی ، ونه کفایی است یعنی برای همه با هر توانی واجب است . یک اقدام فوری بوده و اتلاف زمان ، تعلل و موکول فریضه به بعد جایز نیست . ادای فریضه در وقتش مقبول است . یک جهاد عظیم روزگار بوده وبعبارتی بزرگتر و مهمتر از بقیه کارها و بقیه جهادها ست و باید تاکیدکرد که جهاد تبیین مهمترین کار نیروی انقلابی است .

* دکتر هاشمی فشارکی در خصوص  چکار باید کرد ؟ چگونه باید عمل کرد؟ چنین بیان کرد : در جهادتبیین پنج گونه و پنج اقدام  را بایستی انجام داد : اقدام نخست جهاد تبیین ایجابی ( اثباتی  ،  کنشی) یعنی بیان حقایق ، و " روایت درست " ، بیان مطالب و حقایق کارهای انجام شده با روش صحیح ، بیان دستاوردهای عظیم انقلاب ، توصیف و تشریح و مقایسه تطبیقی - عمومی ، تخصصی در حوزه های مختلف و هدف جهاد تبیین ایجاد امید به اینده درخشان در برابر هدف دشمن که کوچک نمایی ، ناموفق جلوه دادن ، انزجار از توان داخلی ، بزرگنمایی کارهای غربیهاست . اقدام دوم جهاد تبیین دفاعی ( تدافعی ) ، یعنی خنثی کردن اثر تهاجمات دشمن بر اذهان و افکار و رفتار مردم و متخصصان و تصمیم مدیران می باشد . هدف جهادتبیین ، شناخت اقدامات دشمن ، روشنگری ، بصیرت ، آگاهی ، خنثی کردن تهدیدات و تحریفات ، شبهه زدایی ، خنثی سازی حرکت دشمنان دربرابر تحریف یا انحراف و فریب و اغواگری در برابر جنگ شناختی بر ادراک مردم ، جنگ ترکیبی ، جنگ روایتها ، بمباران مغزها و تلاش در برابر آن می باشد . اقدام سوم جهاد تبیین پیش گیرانه ( دفع کننده ) یعنی آماده بودن برای دفع تهدید دشمن پیش از تاثیر تهاجم دشمن میباشد .بعبارتی قبل از انتشار ویروس ، با هدف آمادگی مردم در برابر تهدیدات اینده تلاش صورت گیرد .  اقدام چهارم جهاد تبیین پیش دستانه ( تهاجمی ،  آینده نگرانه) یعنی حمله تبیینی به قصد از میان بردن امکان حمله قریب‌الوقوع دشمنان می باشد . اقدام پنجم جهاد تبیین آینده ساز (عاقبت اندیش ) یعنی زمینه ساز ظهور مهدوی درگام دوم انقلاب با هدف گفتمان سازی ، فرهنگ مهدوی و انتظار و زمینه ساز ظهور حضرت حجت می باشد .

* ایشان در خصوص جهاد تبیین ایجابی ( اثباتی  ،  کنشی) اظهار داشت : در این اقدام از جهاد تبیین ، بیان حقایق ، " روایت درست " یعنی بیان مطالب و حقایق کارهای انجام شده با روش صحیح می باشد . بیان دستاوردهای انقلاب ، توصیف و تشریح و مقایسه تطبیقی - عمومی ، تخصصی در حوزه های مختلف با رویکرد جهاد علمی و ادراکی ،  بسط و ترویج ونشر حقایق انقلاب ونظام اسلامی می باشد . پیشینه این روش پیامبر (ص) در بیان حقایق اسلام برای مردم جاهلیت ، و جنبش علمى ، فکری علوم اسلامی ، مروج و بسط دهنده علوم مذهب شیعه امام باقر (ع) و صادق (ع) با توجه به شرایط کشمکش قدرت بین بنی امیه و  عباسیان در زمان خویش با تبیین اسلام ناب محمدی شاگردانی را تربیت کردند ، کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران شهید مطهری ، کتاب صعود چهل ساله، مروری بر دستاوردهای ۴۰ ساله‌ انقلاب اسلامی براساس آمارهای بین‌المللی به قلم حجت الاسلام سید محمد حسین راجی ، دستاوردهای بیان شده در مراسم چهل سالگی انقلاب ، دستاوردهای دولت انقلابی را بازگو کردن می باشد . هدف جهاد تبیین در این روش ، ایجاد افتخار به دستاوردهای انقلاب و  اینده درخشان این روند در برابر هدف دشمن که کوچک نمایی ، ناموفق جلوه دادن ، انزجار از توان داخلی ، بزرگنمایی کارهای خارج می باشد .

* وی در خصوص جهاد تبیین دفاعی ( تدافعی ) گفت : خنثی کردن اثر تهاجمات دشمن بر اذهان و افکار و رفتار مردم و متخصصان و تصمیم مدیران در جنگ شناختی بر ادراک مردم ، جنگ ترکیبی ، جنگ روایتها ، بمباران مغزها می باشد . لذا لازمه آن شناخت اقدامات دشمن و تلاش در برابر آن می باشد . پیشینه این جهادتبیین خطبه حضرت فاطمه (س) در برابر انحراف ثقیفه ، تدبیر امام حسن (ع) در قرار دادن مواد و بندهایی در صلح‌نامه‌ای که با معاویه ، حکومت معاویه را در بین مردم رسوا و جامعه را به اشتباه خود واقف کرد (عدم تعیین جانشینی ، لغو سب امام علی(ع)و ... ) ، امام حسین (ع) در میدان نبرد دشمن ، خطبه های حضرت زینب در برابر یزید ، روشهای امام سجاد (ع) در احیای نهضت حسینی(ع) ، امام صادق (ع) با مناظرات علمی خود ،مناظرات امام رضا (ع) با اندیشمندان سایر ادیان جهادتبیین را به انجام رساندند . امام خمینی در حمله صدام ، رهبرانقلاب در فتنه 88 و ....  نمونه اخیر می باشد . بعد از رسول خدا (ص) ، دشمنان تلاش کردند اهل بیت (ع) را از جامعه حذف کنند  ، وبعد از امام راحل نیز دشمنان بدنبال حذف ولایت فقیه بوده اند ، که ناکام بوده اند .هدف جهادتبیین در این روش ، روشنگری ، بصیرت ، آگاهی بخشی، خنثی کردن تهدیدات و تحریفات ، شبهه زدایی در برابر هدف دشمن شامل سیاه نمایی ، وارونه‌نمایی ، ساختارشکنیِ ذهنی ، یاس و نامیدی ، سست انگیزه ها و قدمها که شبهه پراکنی و تردید افکنی بوده و مانند موریانه و ویروس وقتی شبهه وارد ذهن شود ، و خارج کردن آن مشکل بوده و مانند یک بیماری مضمن می شود . و بعبارتی خنثی سازی حرکت دشمنان دربرابر تحریف یا انحراف و فریب و اغواگری می باشد . اهمیت این روش جهادتبیین اکسیر بصیرت افزایی ، جامعه را در برابر تهدیدات مهلک مثل واکسن مصون میکند  .

* ایشان در خصوص جهاد تبیین پیش گیرانه ( دفع کننده ) بیان داشت : یعنی آماده بودن برای دفع تهدیدات احتمالی دشمن پیش از تاثیر تهاجم دشمن برجامعه  می باشد . بعبارتی جامعه از آمادگی در برابر تهدیدات اینده برخوردار بوده و قبل از انتشار ویروس ، جامعه واکسینه شوند . چون کافران دوست دارند شما از سلاح ها و ساز و برگ جنگی خود غفلت ورزید، تا یک باره به شما هجوم کنند. وَدَّ الَّذِينَ كَفَرُوا لَوْ تَغْفُلُونَ عَنْ أَسْلِحَتِكُمْ وَأَمْتِعَتِكُمْ فَيَمِيلُونَ عَلَيْكُمْ مَيْلَةً وَاحِدَةً  ( نسا ایه 101) مانند هشدارهایی که رهبر انقلاب پیش از اقدامات فریبنده دشمن از جمله در شروط رهبر انقلاب برای مذاکرات برجام می باشد ، که اگر عمل می شد ، اینهمه خسارت برکشور وارد نمیشد .

* وی در خصوص جهاد تبیین پیش دستانه ( تهاجمی ،  آینده نگرانه) اظهار داشت : جهاد تبیین پیش دستانه یعنی حمله تبیینی به قصد از میان بردن امکان حمله قریب‌الوقوع دشمن و مشغول کردن دشمن به ضعفهای اساسی خویش می باشد . رهبر انقلاب اسلامی دوروز پیش تأکید کردند: موضع جمهوری اسلامی در قبال مدعیان ریاکار غربی در مقوله زن، مطالبه‌گری و هجوم است زیرا غرب متجدد و فرهنگ منحط غربی در این زمینه واقعاً مقصر است و در حق حیثیت و کرامت زن، جنایت کرده است که امیدواریم دیدگاههای اسلام با تبیین و تکرار مناسب از زبان و قلم نخبگان و فرهنگیان زن، حتی در افکار عمومی غرب اثر بگذارد.( 14 دی 1401)

* ایشان در خصوص جهاد تبیین آینده ساز (عاقبت اندیش ) گفت : از آنجاکه بیانیه‌ی «گام دوم انقلاب» منشوری راهبردی برای «دومین مرحله‌ی خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی» بوده و انقلاب را «به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنافداه) هست» نزدیک خواهد کرد ، لذا در این نوع اقدام جهاد تبیینی، زمینه ساز ظهور مهدوی درگام دوم انقلاب با هدف گفتمان سازی ، فرهنگ مهدوی و انتظار و زمینه ساز برای ظهور حضرت مهدی (عج) می باشد .

* وی در خصوص ملاحظات اقدامات جهاد تبیین بیان داشت : نیت  ،  توکل ، روش اقناعی ، استدلال منطقی واقعیات ، عدم مجادله ، عدم تخریب و توهین ، عدم اختلاف افکنی ، بینش و بصیرت ،  ابتکار عمل ، صبوری ،  فهم نقشه کلان دشمن ، شکار فرصت ها ، بهره مندی از سرچشمه‌های معرفت ( اسلام ) و ( انقلاب ) ؛ براساسِ تبیین عقلانیّت ،  استدلال ،  منطق»، و زینتِ آن «عواطف ، احساسات ،  حماسه»، بوده و معطوف بر برانگیختن حس مسئولیّت ایمانی ،  یا عرق ملی باشد .

* وی در خصوص مسولیت جهاد تبیین اظهار داشت : تکلیف عمومی " همه موظّفند در این زمینه وارد این میدان بشوند و هر کسی که یک مرکزی و منبری برای حرف زدن با افکار عمومی جامعه دارد، در این زمینه موظّف است."" مسولین بیشتر موظّفند ." ضمن اینکه " باید تلاش بشود تا مشکلات برطرف بشود؛"در و جه اول مسئولیت "متولّیان رسانه‌ها ؛ چه رسانه‌ی ملّی و چه سایر رسانه‌های گوناگون، چه فضای مجازی، چه مجموعه‌ی مطبوعات می باشد .  

* وی در خصوص مسولیت جهاد تبیین بیان داشت : فرمانده کل ، امام المسلمین بوده که فرمان جهاد تبیین را در بهمن 1400 اعلام کرده اند و فرمانده صحنه میدانی جهاد تبیین ، امام جمعه بعنوان فرمانده قرارگاه فرهنگی شهر بوده و انقلابیون باید با محوریت امام جمعه و با شبکه گسترده عمومی فرمانده محلی که ائمه مساجد بوده بعنوان سنگر در دو عرصه جهاد تبیین حضور درفضاهای مجازی و حضور در فضاهای واقعی بعنوان سرباز جهاد تبیین مجاهده نمایند . و ما سربازان انقلاب ، مکلفیم مردم را به میدان عرصه جهادتبیین بیاوریم ، و حتما اتفاقات بزرگی درعرصه روانی در جامعه رقم خواهند خورد؛ و این جنگ شناختی بزودی معکوس شده و جنبه های تهاجمی جهادتبیین عرصه های جهانی را نیز تصاحب کرده و درگام دوم انقلب جهان تشنه ظهور مهدوی (عج) خواهد شد  .

* دکتر سید جواد هاشمی فشارکی در پایان گفت : برای نزدیک شدن فرج، ایجاد آمادگی فردی و اجتماعی است؛ «ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم» در حقيقت‏ خدا حال قومى را تغيير نمى‏‌دهد تا آنان حال خود را تغيير دهند» با کافران سخت جهاد و کارزار کن. وَجَاهِدْهُمْ بِهِ جِهَادًا كَبِيرًا " آیه 52 سوره فرقان .انقلاب مطلع فجر بود و مقصد انقلاب براساس بیانیه گام دوم زمینه سازی ظهور  مهدوی بوده ، لذا راه مقدسی بوده و هر تلاشی در این راه ماجوریت دارد .

******************************

امام جمعه دماوند : برای دیدن نتایج اقدامات دولت سیزدهم به زمان بیشتری نیاز است .

حجت‌الاسلام و المسلمین کاظم فتاح دماوندی امروز در خطبه های نمازجمعه به ۱۶ آذر روز دانشجو اشاره کرد و گفت: روز دانشجوی ضد آمریکاست، روز دانشجوی ضد سلطه است، اما دشمنان سعی کردند این روز را به روزی برای تحریک دانشجویان علیه نظام تبدیل کنند.

وی افزود: دانشجویان در طول تاریخ انقلاب اسلامی ایران یکی از برجسته‌ترین اقشار در نقش آفرینی های انقلابی بودند؛ دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی، در حماسه انقلاب دوم [تسخیر لانه جاسوسی]، در حماسه دفاع مقدس، در نهضت تولید علم و فن‌آوری، نهضت خدمت رسانی و بسیج سازندگی قدم های بلندی برداشتند و افتخار آفرین شدند.

خطیب جمعه دماوند با بیان اینکه دشمنان اسلام و ایران تلاش می‌کنند دانشجویان را به سمت خود بکشاند و آنها را فریب دهند، گفت: دشمنان از دست دانشجویان ارزش خواه وآرمان طلب که خود را وقف خدمت به مردم کرده‌اند، عصبانی هستند.

وی تاکید کرد: دانشجو باید نفع و ضرر و مصلحت نظام اسلامی و مردم را تشخیص دهد و برای حل علمی مسائل و مشکلات کشور پژوهش کند، ایثار دانشجویان در تولید علم برای خدمت به مردم است.

امام جمعه دماوند بیان داشت: بحمدلله اکثریت قریب به اتفاق دانشجویان ما آگاه و بیدار هستند و رسالت علمی و پژوهشی خود را با عشق و امید انجام میدهند و مردم پشتیبان دانشجویان و دانشگاه ها هستند؛ خدا را سپاس می گوییم که با هوشیاری اقشار مختلف جامعه و با بصیرت بازاریان و دانشجویان تیر دشمن به سنگ خورد و فراخوان های پی درپی بدخواهان نظام بی جواب ماند و مردم به آنها بی محلی کردند و ناکام ماندند.

حجت الاسلام فتاح دماوندی اظهار داشت: در جنگ روایت ها دشمن سعی می‌کند از وضعیت ایران در افکار عمومی تصویری تاریک و ناامید کننده ارائه کند و در عوض تصویری روشن کننده از غرب و آمریکا نشان دهد، در حالی که طبق آمارهای صحیح جهانی وضع ایران بسیار بهتر از آنچه که می گویند است و وضع غرب و آمریکا بدتر از آنچه تصویر می کشند، می باشد.

وی ادامه داد: در همه کشورها از جمله کشورهای غربی و آمریکا مشکلات اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی وجود دارد، در کشور ما هم مشکلات وجود دارد اما برای حل مشکلات و امنیت و آرامش نیاز داریم، در فضای آشوب و اغتشاش مشکلات بیشتر می‌شود و پیشرفت کشور متوقف می گردد.

این مقام مسئول تصریح کرد: برخی از جریان های سیاسی کج فهم داخلی آشوبگران را با مردم اشتباه گرفته اند و می‌گویند صدای مردم را بشنوید، به آنها می‌گوییم شما صدای مردم را بشنوید، مردم آرامش و امنیت می‌خواهند، آشوبگران و اغتشاشگران مردم نیستند.

وی ببان داشت: آمریکا و برخی دولت های اروپایی، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی چشم دیدن ایران قوی و مستقل را ندارند، آنها از دولت و ملت ایران می ترسند اما به کوری چشم دشمنان و رهبری حکیمانه رهبر معظم و مقتدر انقلاب اسلامی با قوت و قدرت به سوی قله های پیشرفت پیش می رویم و آنان هیچ غلطی نخواهند کرد.

حجت الاسلام فتاح دماوندی خاطرنشان کرد: دشمن ملت ایران را تحریم کرد تا به صنعت هسته‌ای دست پیدا نکنیم و در منطقه نفوذ نداشته باشیم و هر روز ضعیف و ضعیف تر شویم اما به لطف الهی و برکت استقامت شما مردم بصیر و مقاوم هم پیشرفت های زیادی در صنعت هسته‌ای دست پیدا کردیم و هم در منطقه نفوذ زیادی داریم و هر روز قوی و قوی تر شده ایم، تا کور شود هرآنکه نتواند دید.

وی گفت: به مدد الهی روابط تجاری ما با کشورهای همسایه و برخی قدرت های اقتصادی جهان گسترش پیدا کرده و بسیاری از تحریم‌ها را دور زده ایم و از تحریم ها فرصت ساخته ایم، ما برای به ثمر نشستن تلاش دولت سیزدهم به زمان بیشتری نیاز داریم باید به دولت فرصت بدهیم به او کمک کنیم.

خطیب جمعه دماوند افزود: پاکسازی دولت سیزدهم از عناصر واداده و غرب گرا و استفاده از جوانان انقلابی و متخصص و متعهد و مومن سرعت خدمت‌رسانی دولت را مضاعف می کند؛ ایران در بخش های علوم پزشکی و بهداشت و درمان، در صنعت نفت و گاز، در صنعت ریلی و حمل و نقل و در صنعت برق پیشرفت بسیار داشته است، تا جایی‌که در امسال خاموشی بسیار کم داشتیم و علاوه بر شهرها، بسیاری از روستاهای کشور گاز رسانی انجام شده است.

این مقام مسئول افزود: بهرمندی از آب آشامیدنی، برق، گاز و بنزین نسبتاً ارزان در مقایسه با دیگر کشورها وجود دارد که ضرورت پیدا می کند تا مردم صرفه جویی داشته باشند؛ بحمدلله ذخیره گندم در کشور بسیار خوب است و قیمت نان کمتر از قیمت تمام شده آن است که باید در مصرف نان اسراف نکنیم وقدر نعمت نان را بیشتر بدانیم.

وی افزود: برخی از مردم برنج و میوه را اسراف می کنند در حالی که بعضی از مردم به آن نیاز دارند، باید به اندازه و صحیح مصرف کنیم و به نیازمندان رسیدگی کنیم.

امام جمعه دماوند بیان داشت: مردم از خدمات بیمه بهره‌مند هستند، دولت در زمینه بهداشت و درمان خدمات زیادی را به مردم ارائه می‌کند، کنترل بیماری ها در ایران به خوبی انجام میشود، واکسیناسیون دقیق و گسترده انجام می شود ازخدمتگزاران عرصه سلامتی مردم سپاسگزاریم؛ به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی در ساخت مسکن عقب‌ماندگی داریم، باید نهضت ساخت مسکن در کشور راه بیفتد، تولید مسکن باعث اشتغال آفرینی و کارآفرین است.

وی در ادامه به حضور استاندار تهران اشاره کرد و گفت: امروز در مراسم نماز جمعه استاندار محترم تهران حضور دارند که از افتخارات شهرستان دماوند هستند؛ جناب آقای مهندس فخاری با سوابق ارزشمند و تجارب خدمت در عرصه‌های گوناگون به مسئولیت مهم استانداری تهران و مسئولیت پایتخت جمهوری اسلامی ایران منصوب شدند، این توفیق خدمت را به ایشان و اهالی شهرستان دماوند و استان تهران تبریک می‌گوییم و برای ایشان آرزوی موفقیت داریم.

وی ادامه داد: شهرستان دماوند همانگونه که مستحضرید با قدمتی چند هزار ساله و مردم شهیدپرور و انقلابی شایسته امکانات بیشتر است، از جنابعالی انتظار داریم موانع قانونی ساخت مسکن مورد نیاز تا متعادل شدن قیمت اجاره بها را برطرف کنید، تا جوانان برای ازدواج و تهیه مسکن نگرانی کمتری داشته باشند.

حجت الاسلام فتاح دماوندی بیان داشت: حل مشکل ترافیک گیلاوند در محور تهران، دماوند، فیروزکوه و احداث کمربندی یا پل یا تونل توقع و خواسته مردم از جنابعالی و همکاری شما در دولت جمهوری اسلامی است؛ پیگیری سفر پر برکت ریاست محترم جمهور به شهرستان دماوند و تحقق این سفر در آینده نزدیک، مطالبه دیگر مردم از جنابعالی است.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها