أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۵۲۴۶۲۸
زمان انتشار: ۱۰:۱۴     ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
فصل بهار با افزایش آلرژی همراه است، اما با مصرف برخی مواد غذایی می‌توان حساسیت بهاره را کاهش داد.

به گزارش پایگاه خبری 598، به نقل از ایسنا، آلرژی فصلی که در فصل بهار بیشتر شایع است، زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بیش از حد به مواد حساسیت‌زا مانند گرده گیاهان واکنش نشان می‌دهد و منجر به احتقان، عطسه و خارش زیاد می‌شود. حال تغییرات سبک غذایی یکی از مواردی است که ممکن است به کاهش مشکلات تنفسی کمک کند. افزودن برخی غذاها به رژیم غذایی سبب کاهش علائم مثل آبریزش بینی و چشم می‌شود.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، برخی از این مواد غذایی در ادامه می‌آید:

- زنجبیل: این ماده غذایی به کاهش علائم ناخوشایند آلرژی مثل تورم و تحریک در مجرای بینی و چشم و گلو کمک می‌کند. چای زنجبیلی گزینه خوبی برای این فصل هست.

- مرکبات: در طول فصل آلرژی از مرکباتی مانند پرتقال، گریپ فروت، لیمو ترش و... استفاده کنید. استفاده از شربت لیمو یا افزودن آب لیمو ترش تازه به غذا و سالاد می‌توانند گزینه خوبی باشند.

- زردچوبه: ماده فعال زردچوبه کورکومین که ضد التهاب  شناخته شده است، سبب کاهش تورم و تحریک ناشی از آلرژی می‌شود.

- گوجه فرنگی: اگرچه هر وقت از ویتامین سی حرف می‌زنیم اسم مرکبات همیشه در ذهن‌مان می آید، اما گوجه فرنگی نیز تامین کننده ۲۶ درصد از نیاز روزانه ما به این ویتامین است. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و سبب سرکوب التهاب می‌شود. لیکوپن در زمان پخت راحت‌تر در بدن جذب می‌شود. بنابراین برای تقویت بیشتر گوجه فرنگی پخته شده را انتخاب کنید.

- ماهی سالمون و ماهی‌های چرب: امگا ۳ در ماهی می‌تواند مقاومت شما را در برابر آلرژی بهبود بخشد. یک مطالعه جدید نشان داده که امگا ۳ به کاهش باریک شدن راه‌های هوایی کمک می‌کند.

- پیاز: کورستین که در این ماده غذایی هست به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی عمل می‌کند و علایم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد. پیاز قرمز بیشترین غلظت کورستین را دارد و پس از آن پیاز سفید و پیازچه قرار دارند. پخت و پز محتوای کورستین پیاز را کاهش می‌دهد. بنابراین برای تاثیر حداکثری پیاز را خام مصرف کنید.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها