کد خبر: ۴۵۶۵۹۹
زمان انتشار: ۱۴:۳۱     ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸

جزئیات دستگیری استاد ایرانی در امریکا

این استاد دانشگاه برای فرصت مطالعاتی با ویزای رسمی و با هماهنگی دانشگاه عازم فرصت مطالعاتی بوده است.
به گزارش پایگاه 598، رئیس دانشگاه تربیت مدرس درباره زندانی شدن یکی از استادان این دانشگاه در امریکا و دلایل زندانی شدن وی گفت: این استاد دانشگاه برای فرصت مطالعاتی با ویزای رسمی و با هماهنگی دانشگاه عازم فرصت مطالعاتی بوده است.

محمدتقی احمدی در گفت‌وگو با مهر افزود: وی قرار بود حدود ۶ ماه در یک دانشگاه تحقیقات مشترک داشته باشد، ولی در بدو ورود در فرودگاه وی را دستگیر کردند. به‌گفته وی، جرم این استاد دانشگاه این بوده که به‌نام وی یک ماده شیمیایی مربوط به بحث پزشکی آزمایش‌های خون شناسی توسط شرکتی که به آن سفارش داده شده بود از امریکا خریداری شده است.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: در دادگاه امریکا هم این جرم قابل اقامه نیست در آنجا هم این مسأله محکمه پسند نیست منتظر برگزاری جلسه بودیم که یک یا دو بار به وسیله FBI به تعویق افتاد چرا که مدرکی ندارند، می‌خواهند مدرک بیشتری جست‌وجو کنند.

احمدی افزود: در حال حاضر پیگیری‌هایی انجام دادیم تا هزینه دادگاه را پرداخت کنیم. وزارت خارجه هم از نظر اداری بسیار کمک کرده است، قرار بود جلسه دادگاه با توجه به تعویق‌هایی که افتاده بود، اردیبهشت ماه برگزار شود، ولی زمان دقیق آن را اطلاع ندارم.
اخبار ویژه
من یک سربازم!
گفت‌وگوی خواندنی با ابراهیم حاتمی‌کیا به مناسبت روز ملی سینما
نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام