کد خبر: ۴۵۶۶۹۳
زمان انتشار: ۱۵:۴۱     ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸

بررسی قیمت‌گذاری خودرو در شورای رقابت

رئیس شورای رقابت گفت: در پی مصوبه دیروز مجلس برای واگذاری قیمت‌گذاری خودرو به شورای رقابت، این موضوع در نشست امروز شورا مورد بررسی قرار می‌گیرد.
به گزارش پایگاه 598، رضا شیوا در گفتگو با فارس اظهار داشت: در جلسه امروز شورای رقابت، موضوع ورود دوباره شورا به بحث قیمت‌گذاری خودرو مطرح و بررسی خواهد شد.

وی تصریح کرد: امروز در مورد قیمت‌گذاری خودرو‌ها در جلسه شورا بحث می‌کنیم تا ببینیم که به چه نحوی باید این کار انجام شود.

شیوا ادامه داد: برای قیمت‌گذاری مجدد خودرو‌ها باید مواردی مانند تیراژ تولید خودرو، میزان تعهدات خودروسازان، محدودیت‌های موجود برای صنعت خودرو و همچنین روند عرضه خودرو مورد تحلیل قرار گیرد.

به گزارش فارس، در پی عملی نشدن وعده خودروسازان و وزیر صنعت برای ساماندهی بازار خودرو و کنترل قیمت‌ها، مجلس روز گذشته در مصوبه جدیدی، قیمت‌گذاری خودرو‌ها را دوباره به شورای رقابت سپرد و به این ترتیب خودروسازان دیگر نباید تعیین‌کننده قیمت باشند.
اخبار ویژه
من یک سربازم!
گفت‌وگوی خواندنی با ابراهیم حاتمی‌کیا به مناسبت روز ملی سینما
نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام