کد خبر: ۱۰۰۱۸۹
زمان انتشار: ۱۱:۴۶     ۲۶ آذر ۱۳۹۱
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به افزایش مهاجرت بنزین ذخیره‌سازی شده در کارت‌های هوشمند سوخت، یکی از دلایل افزایش مصرف بنزین را قاچاق این فرآورده نفتی عنوان کرد و افزود: ایران ارزان‌ترین بنزین جهان را عرضه می‌کند.
به گزارش 598، جلیل سالاری در گفتگو با مهر یکی از دلایل افزایش مصرف بنزین در سالجاری را مهاجرت بنزین 400 و 700 تومانی از کارت‌های هوشمند سوخت عنوان کرد و گفت: انحراف فرآورده های نفتی همچون بنزین و گازوئیل از کارت های سوخت منجر به افزایش قاچاق سوخت به کشورهای همسایه شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اعلام اینکه علاوه بر این برخی از صنایع و کارخانجات هم سهمیه گازوئیل خود را به جای استفاده در خطوط تولید در بازار آزاد عرضه می کنند، تصریح کرد: همچنین انحراف سهمیه سوخت مایع نیروگاه ها هم تشدید قاچاق سوخت تاثیر گذار است.
 
این مقام مسئول با یادآوری اینکه یکی دیگر از مسیرهای قاچاق سوخت مایع فعالیت صنایع و کارخانجات تولید حلال، روغن موتور و برخی از مواد افزودنی سوختی است، بیان کرد: در این صنایع از برخی از فرآورده های یارانه ای برای تولید محصول نفتی استفاده می کنند و این محصول نفتی با اختلاط فرآورده نفتی یارانه ای به خارج کشور صادر می شود.
 
وی با تاکید بر اینکه ایجاد یک تناسب منطقی قیمتی بین فرآورده های مختلف نفتی ضروری به نظر می رسد، بیان کرد: با ایجاد این تناسب قیمتی امکان مدیریت مصرف و قاچاق سوخت مایع در کشور فراهم می شود.
 
سالاری با بیان اینکه در حال حاضر قیمت یک بطری آب معدنی یک لیتری بیش از یک لیتر بنزین و گازوئیل در کشور است، به عبارت دیگر در شرایط فعلی ایران یکی از ارزان ترین قیمت ها را برای عرضه بنزین و گازوئیل در سطح کل کشورهای جهان تعیین کرده است.
 
به گزارش مهر، سال گذشته متوسط مصرف بنزین ایران حدود 59 میلیون لیتر در روز بود اما از ابتدای سالجاری تاکنون متوسط مصرف این فرآورده استراتژیک نفتی به بیش از 64 میلیون لیتر در روز افزایش یافته است.
 
بر این اساس میانگین مصرف بنزین کشور از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از 5.6 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است اما مسئولان نفتی پیش بینی می کنند در زمستان سالجاری با کاهش سفرهای بین شهری شاهد سقوط آزاد مصرف این محصول پرطرفدار نفتی باشیم.
 
در شرایط فعلی به طور میانگین بین 155 تا 160 میلیون لیتر بنزین و گازوئیل در کشور مصرف می شود که این یک رکورد جدید در بین کشورهای مختلف جهان است.
 
رستم قاسمی وزیر نفت هم روز گذشته در گفتگو با مهر با اشاره به افزایش جرایم قاچاقچیان سوخت از افزایش قیمت به‌عنوان یکی از راهکارهای مقابله با قاچاق بنزین و گازوئیل یاد کرده و گفته بود: تا زمانی‌که بهای یک لیتر آب معدنی بیش از 3 لیتر گازوئیل باشد، قاچاق ادامه دارد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۳
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۲:۴۰ - ۲۶ آذر ۱۳۹۱
۱
۰
خوب كه چي شما كه همه چي رو گرون كردين اينم بكنيد كه بالاخره خوب پدر ملت و در بيارين.
پاسخ
علی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۴:۳۵ - ۲۶ آذر ۱۳۹۱
۱
۰
چرا باشعورمردم بازی میکنید.چرا سطح درآمدهای مردم کشوررابا سایر کشورها مقایسه نمیکنید؟عرضه جلوگیری از قاچاق مواد سوختی که به قول رئیس جمهور دست برخی ازارگانها در ان دیده میشود را ندارید,استعفاء دهید.
پاسخ
حامد
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۰:۳۸ - ۲۷ آذر ۱۳۹۱
۱
۰
جناب تشکرمی کنیم ازلطف جنابعالی و امثال حضرتعالی!!! بالاخره نمردیم و کلمه ((ارزان))راازدولتمردان شنیدیم!!! لطفاً ازحقوق ارزان -البته نه حقوق امثال حضرتعالی ، جسارت نشود- سایراقشارحقوق بگیردرکشورنیزحرفی به میان آورید. بازعرض میکنم جسارت نشودها ازحقوق آنچنانی شماهاصحبت نمیکنم ها!!! باتشکر
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها