کد خبر: ۱۳۱۷۶۲
زمان انتشار: ۱۱:۲۴     ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۲
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: نامزدهای گفتمان ارتجاع در برخورد فعال مقابل ابر قدرت‌ها منفعل هستند و پایشان می‌لنگد در حالی ما همه چیز را با استقامت بدست آوردیم و با عقب نشینی هیچ چیزی عایدمان نشده است.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری فارس، صادق محصولی عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد واحد شهرری با تأکید بر اینکه جبهه پایداری رویکرد اصلی خود را تکلیف گرایی می‌داند گفت: وجه تمایز جبهه پایداری با سایر گروهها، تکلیف مداری و تکلیف گرایی است که ما باید سعی کنیم مطابق با معیارهای اسلام ناب محمدی تکلیف خود را مشخص کرده و بر اساس آن عمل کنیم.

وی رویکرد مقابل تکلیف‌گرایی را نتیجه گرایی دانست که برخی به دنبال این هستند که به نتیجه مورد نظر خود برسند و گفت: اسلام با این دیدگاه سر سازگاری ندارد و نظرش بر این است که شما هر جا احساس تکلیف می کنید و حجت شرعی است که آن کار را انجام دهید، باید بر اساس وظیفه عمل کنید و نتیجه را به خدا بسپارید چرا که در صورت حاصل شدن هر نتیجه شما پیروز خواهید بود.

محصولی با اشاره به مهم بودن نتیجه برای برخی از افراد گفت: برخی به مسئولین ستادهای خود گفت‌ اند که اگر در جنوب شهر پرسیدند که من تکنوکرات هستم آن را نفی کنید چرا که مردم جنوب شهر این را نمی پذیرند اما اگر در شمال شهر این را پرسیدند، مخالفت نکنید که این بخاطر نتیجه گرایی است.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در خصوص اهمیت انتخاب اصلح گفت: طبق آیات و روایات ما مکلف به این هستیم که اصلح را انتخاب کنیم و در هیچ جا در خصوص صالح مقبول صحبتی به میان نیاورده است.

وی ادامه داد: زمانی که بیش از 10 الی 15 نفر نامزد انتخابات داریم قطعا باید به دنبال اصلح برویم نه اینکه با ابزار نظرسنجی به دنبال کسی باشیم که رأی بیشتری دارد و او را اصلح معرفی کنیم.

** رهبر انقلاب یکبار هم از صالح مقبول نگفتند

محصولی با اشاره به سخنان نوروزی مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات اظهار داشت: حضرت آقا 4 الی 5 مرتبه کلمه اصلح را به کار بردند ولی حتی یکبار هم سخن از صالح مقبول نگفتند بنابراین ما وظیفه داریم اصلح را انتخاب کرده و به او رأی دهیم.

وی با انتقاد از برخی از ائتلاف ها که معیار نظر سنجی را برای انتخاب اصلح به کار می برند گفت:  اگر بخواهیم با نظر سنجی و اینکه چه کسی رأی بیشتری دارد دنبال اصلح باشیم پس معیارهای ارزشی انتخاب اصلح چه می‌شود؟ حضرت آقا در جایی می‌فرمایند اگر یکی از نامزدها حتی تفاضل کمی هم نسبت به نامزد دیگری داشت وظیفه ما این است که این فضل کم را هم در نظر بگیریم و به اصلح رای دهیم.

محصولی با بیان این مطلب که کسانی که نظر سنجی را معیار انتخاب نامزد قرار داده بوده اند اکنون در ائتلاف مورد نظر خود به مشکل برخورده اند تأکید کرد: اگر ائتلاف در چارچوب ارزش ها باشد و بر اساس این معیار نامزد مورد نظر انتخاب شود قطعا به مشکل بر نمی‌خوردند.

وی در ادامه گفت: در انتخابات مجلس نهم جبهه پایداری یک بنر خیابانی نداشت ولی در مقابل برخی که اکنون اختلاف تشکیل داده اند بیش از 100 میلیارد فقط هزینه تبلیغاتی کردند، با این حال کسی نبود بگوید این هزینه ها از کجا آمده به جز تشکل ها و فعالین دانشجویی که ما از آنها تشکر می‌کنیم.

عضو شورای مرکزی در خصوص نحوه انتخاب دکتر لنکرانی به عنوان نامزد اصلح گفت: ما 35 نفر را در نظر گرفتیم که احتمال داشت نامزد شوند و حدود 200 شاخص را بررسی کردیم که نفر اول بیش از دو هزار نمره آورد که  بدین ترتیب نفرات 1 تا 35 مشخص شدند و در آخر به سه نفر رسیدیم، آقایان لنکرانی، فتاح و جلیلی که در ابتدا هیچ یک از این سه نفر نپذیرفتند و پس از جلسات فشرده مان با این سه نفر قرار شد آقای لنکرانی به عرصه بیایند.

وی ادامه داد: دکتر لنکرانی هم از همان ابتدا از پذیرش این مسئولیت امتناع می‌کرد که حتی برای جلب رضایت وی، مهندس فتاح به دکتر لنکرانی گفتند شما نامزد شوید و من حاضرم در ستاد شما انجام تکلیف کنم.

محصولی گفتمان‌های حاضر در فضای سیاسی کشور را دو گروه  اصلی « سازش و ارتجاع» و «استقامت و عدالت» دانست و گفت: نامزدهای گفتمان ارتجاع به دنبال برگشت به قبل از سال 84 هستند و معتقدند که باید با به اصطلاح ابرقدرت‌ها سازش کنیم و برای راضی کردن مخالفین نظام مسابقه وادادن و زدن حرفهای دشمن پسند با همدیگر گذاشته اند درحالی که بیشترشان هم ادعای اصولگرایی دارند.

وی ادامه داد: برخی از اصولگرایان در صحنه حساس انتخابات متأسفانه پایشان می‌لنگد و بجای برخورد فعال درمقابل  ابر قدرت‌ها برخورد کاملا منفعلانه دارند و بعضاً حرف‌هایی می زنند که این همان حرف‌هایی است که شبکه های معاندی همچون BBC  و VOA تکرار می کنند، و متاسفانه این مطالب را جهت جمع آوری رأی مطرح می‌کنند.

محصولی گفتمان ارتجاع را مقابل گفتمان استقامت دانست و گفت: مقام معظم رهبری می‌فرمایند که ما همه چیز را با استقامت بدست آوردیم و تا به حال با عقب نشینی هیچ چیزی عایدمان نشده است.

** منظور برخی از پیشرفت توسعه غربی است

وی گفت: هر جا ایستادیم و استقامت کردیم و روی مردم حساب کردیم، پیروز شدیم اما هر جا به عنوان یک مسئول در خود احساس ضعف کردیم و با نامردی این ضعیف بودن را به مردم نسبت دادیم نتوانستیم کار را پیش ببریم.

محصولی در تشریح گفتمان‌ها، پیشرفت را نمونه دیگر گفتمان حاضر در انتخابات دانست و گفت: برخی پیشرفت را به عنوان گفتمان مطرح می کنند و برنامه هایی را با الگوی کشورهایی چون مالزی و ترکیه برای دولت می‌نویسند که این مغایر با ارزش های اسلامی است و در اصل منظورشان از پیشرفت ،پیشرفت به معنای توسعه غربی است.

وی در خصوص عملکرد مطرح کنندگان این گفتمان گفت: یک زمان می گویند که من تکنوکرات هستم . بعد از اینکه مقام معظم رهبری معیارهای انتخابات را تبیین می کنند و از تکنوکرات ها به عنوان ضربه زنندگان به اقتصاد و کشور نام می برند، می گویند که من تکنوکرات نیستم و آن را نفی می کنند.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: برخی هم هستند که شعار پیشرفت اسلامی را مطرح می کنند ولی اگر بیش از اندازه نتیجه گیری ( یعنی پیروزی در انتخابات) را مدنظر قرار بدهند  ممکن است سر پیچ‌های خطرناک نتوانند بر اصول باقی مانده و استقامت کنند.

** جبهه پایداری معتقد است اگر عدالت محور شود پیشرفت هم نتیجه آن است

محصولی گفتمان دیگر حاضر در انتخابات را که بر گرفته از گفتمان انقلاب است، گفتمان استقامت و عدالت دانست و گفت: جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفتمان عدالت و استقامت را که همان گفتمان انقلاب، امام (ره) و مقام معظم رهبری است، مطرح کرده است و معتقد است اگر عدالت به عنوان محور قرار گیرد پیشرفت هم نتیجه آن خواهد شد. امیرالمومنین علی(ع) فرموده‌اند: هیچ چیزی مانند عدالت موجب پیشرفت و آبادانی شهرها نمی‌شود.

وی ادامه داد: زمانی که احمدی نژاد در سال 84 گفتمان عدالت را در قبال گفتمان های حاضر مطرح کرد و گفت که می‌خواهد ارزش‌ها را در کشور پیاده کنند مردم به سمت او تمایل پیدا کردند و وی با رأی خوبی نسبت به افراد دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد. البته این در حالی بود که در نظرسنجی‌های قبل از انتخابات خیلی پایین نشان داده می‌شد.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی از نکات مثبت دولت را، رابطه مستقیم و نزدیک با مردم و حضور در مناطق محروم دانست و گفت: البته برخی الان با رویکرد تکنوکراتی می گویند نیازی به برگزاری این جلسات نیست و می‌توان آن را با ویدئو کنفرانس انجام داد.

وی نکات مثبت دیگر دولت را استقامت در موضوع هسته‌ای، شجاعت در انجام پروژه‌های مهم مانند هدفمندسازی یارانه‌ها دانست.

محصولی در خصوص نکات منفی دولت گفت: حاشیه‌سازی‌ها مانند پرداختن به مسائل تئوریک و ایدئولوژیک و عدم وجود تعامل مناسب با قوای دیگر از نکات منفی دولت محسوب می‌شود.

وی در خصوص ویژگی های دکتر لنکرانی گفت: دکتر لنکرانی در سن جوانی به درجه استاد تمامی رسیده است و حدود 152 مقاله بین‌المللی در کارنامه کاری خود دارد و از نخبگان کشور محسوب می‌شود.

عضو پایداری در خصوص قدرت اجرایی دکتر لنکرانی گفت: وی در دولت نهم در وزارتخانه ای بود که دو بخش کاری داشت . یکی حوزه دانشگاه ها و دیگری در حوزه اجرایی  که تا سطح روستاها هم مانند خانه بهداشت گسترش داشت و وی به خوبی آن را مدیریت کرد و نگاه خوبی هم در حوزه بهداشت در بین مردم نسبت به مدیریت ایشان وجود داشت.

وی در خصوص برخورد دکتر لنکرانی با جریان انحراف گفت: ایشان از کسانی بود که نسبت به معاون اولی مشایی اعتراض کرد و نامه ای را هم که وزرا خطاب به احمدی نژاد نوشتند را ایشان متن آن را تهیه کرده بود که منجر به خارج شدنش از دولت شد.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در خصوص رابطه با آمریکا گفت: آمریکا اگر بیاید و بخواهد در یک شرایط یکسان و مساوی واحترام متقابل مذاکره کند مذاکره برای نظام قابل بررسی میشود نه اینکه بگوید ما برتریم و دنبال این باشند که مذاکره را برای مذاکره بخواهند و نه نتیجه گیری و حل مشکلات.

وی ادامه داد: دولت در دوره اصلاحات چراغ سبز به آمریکا نشان داد با این حال آنها اعلام کردند که ایران محور شرارت است. مذاکره خط قرمز نیست و بر اساس شرایط یکسان و مساوی می توانیم مذاکره کنیم ولی آمریکا در حال حاضر به دنبال این نیست.

محصولی در پاسخ به سؤالی مبنی بر تعدد کاندیداها و اینکه اگر اصلاح طلبان بیایند آیا جبهه پایداری تن به وحدت و ائتلاف با سایر اصولگراها میدهد گفت: ما نباید از ترس مرگ، خودکشی کنیم. شما فرض کنید که به خاطر اینکه فلان آقا می‌آید بیاییم یکی دیگر غیر از اصلح را انتخاب کنیم که او هم همان حرف‌های آن آقا را تکرار می کند، این باعث می شود که کار برای او راحت شود و بدون حضور خود از آن نامزد حمایت کند. ولی در هر صورت ما بدنبال انجام تکلیف هستیم و با توجه به شرایط و تشخیصمان از تکلیف عمل می‌کنیم.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها