کد خبر: ۲۸۱۵۶۸
زمان انتشار: ۱۳:۴۹     ۰۸ دی ۱۳۹۳
این مرجع تقلید در دیدار جمعی از اعضای سازمان بسیج دانشجویی سپاه امام علی ابن ابیطالب(ع) و دست‌اندرکاران راهیان نور استان قم اظهار داشت: دشمنان ما را متهم به نقض دموکراسی و حقوق بشر می‌کنند و این در حقیقت همان معنای فتنه است/ با بصیرت و آگاهی می‌‌توان این گونه فتنه‌‌ها را نقش برآب کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از قم نا ، آیت‌الله نوری همدانی در دیدار جمعی از اعضای سازمان بسیج دانشجویی سپاه امام علی ابن ابیطالب(ع) و دست‌اندرکاران راهیان نور استان قم به موضوع فتنه، شناخت و دوری از فتنه در قرآن کریم اشاره کرده و گفت: قرآن کریم دستور می‌دهد از فتنه‌ای که دامنگیر جامعه می‌شود دوری و پیشگیری کنید و با توجه به اینکه کلمه فتنه ۳۰ مرتبه در قرآن کریم تکرار شده است این تکرار شدن دلیل بر اهمیت فتنه از سوی دشمنان در جوامع اسلامی است، بنابراین جامعه اسلامی باید با هوشیاری لازم راهکار مقابله با فتنه را فرا بگیرند و در جامعه ترویج نمایند.

hamedani

آیت‌الله نوری همدانی با بیان این که نهج‌البلاغه از کتاب‌هایی است که باید در ابعاد مختلف اخلاقی و اجتماعی مورد دقت و بررسی قرار بگیرد، افزود: حضرت علی(ع) در نهج‌البلاغه به موضوع فتنه اشاره کردند و فتنه را سرچشمه هوای نفس عنوان نموده‌اند و فتنه‌گران بر اساس هوای نفس خود قوانینی را وضع و بر اساس همین قوانینی که مخالف با قرآن و دین است گروه‌هایی را علیه جامعه اسلامی تشکیل می‌دهند و موجب اختلاف در میان آنها می‌شوند و از همین طریق بر مردم حکمرانی می‌کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: اگر فتنه‌گران باطل و حق را مخلوط نکنند کسی به آنها توجهی نمی‌کند و گمراه نخواهد شد، ولی فتنه‌گران کسانی هستند که باطل را با حق مخلوط و موجب فریب امت اسلامی می‌شوند؛ بنابراین بصیرت راهکار مناسب با این نوع فتنه‌ها است.

این مرجع تقلید افزود: دشمن از طریق فتنه پس از وفات پیامبر(ص) بدترین صدمات را به اسلام و ولایت وارد ساخته و از همین طریق توانسته‌اند مردم را از ولایت جدا و دور نمایند و فتنه موجب شد حضرت امیر(ع) ۲۵ سال خانه‌نشین شود و بعد از به قتل رسیدن عثمان مردم دوباره به دنبال ایشان آمدند، ولی باز هم فتنه و فتنه‌گران اجازه ندادند مردم و مسلمانان به دور ولایت جمع شوند.

آیت‌الله نوری همدانی در ادامه گفت: شخصیت‌هایی مانند طلحه و زبیر که از صحابه پیامبر(ص) بودند، جنگ‌های زیادی را علیه اسلام به وجود آورده و به مقابله با ولایت و اسلام برخواستند؛ بنابراین منشا همه این جنگ‌ها از دوران نبی اکرم(ص) تاکنون فتنه بوده است و همچنین فتنه‌گران در جنگ صفین قرآن‌ها را بر سر نیزه کرده و حق را با باطل مخلوط کردند و آنها که اهل بصیرت نبودند، ولایت را تحت فشار قرار داده و موجب پذیرش صلح شدند.

وی با بیان اینکه انسان‌های بی‌بصیرت در کربلا نیز آغازگر فتنه بودند و  با پول و حب دنیا انسان‌های زیادی را به دور خود بر علیه اسلام جمع کرده بودند، خاطرنشان ساخت: غرب از طریق همین فتنه علیه جوامع اسلامی حکمرانی می‌کند.

آیت‌الله نوری همدانی فتنه را سرچشمه همه گرفتاری‌ها و بلاها در جوامع اسلامی برشمرده و تصریح کرد: مسئولین جامعه باید بر روشنگری مردم در جامعه نسبت به این گونه فتنه‌ها بیافزایند.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها