کد خبر: ۳۲۵۰۴
زمان انتشار: ۰۰:۰۰     ۰۷ دی ۱۳۹۰
غذاهای پرچرب و مواد غذایی سرخ شده، احتمال بروز انواع سرطان ها را افزایش می دهند.



به گزارش سرویس خواندنی های 598 به نقل از سلامت نیوز ، پریسا ترابی کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت می گوید: اسیدهای چرب ترانس و اشباع موجود در کیک، کلوچه، کراکر، غذاهای حیوانی، مارگارین، روغن سرخ شده و چیپس خطرناک ترین چربی ها هستند. لازم است افراد چربی مورد نیاز خود را از مواد غذایی مانند بادام زمینی، ماهی، غذاهای دریایی، روغن کانولا، روغن های گیاهی مایع مانند روغن کنجد و روغن زیتون تامین کنند.

این کارشناس تغذیه با اشاره به این که زیاده روی در مصرف گوشت قرمز و گوشت های فراوری شده با افزایش احتمال بروز سرطان ارتباط دارد، گفت: روش های نامناسب تهیه و طبخ مواد غذایی مانند پخت گوشت در حرارت بالا، فرآوری گوشت، دودی کردن، نمک سود کردن، اضافه کردن مواد شیمیایی و نگهدارنده به گوشت (در تولید سوسیس، کالباس و هات داگ) و کنسرو کردن گوشت سبب تولید ترکیبات سرطان زا می شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها