کد خبر: ۴۰۱۹۵۱
زمان انتشار: ۱۱:۱۰     ۲۹ آبان ۱۳۹۵
ناظر یادآور شد: به منظور جلوگیری از سردردهایی که ماهیت عروقی دارند، نیاز است افراد از خوردن چای غلیظ، قهوه، کاکائو و پنیر اجتناب کنند؛ چراکه این مواد غذایی موجب تشدید سردرد می‌شوند.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از مهر، ‌دکتر محمدرضا ناظر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: شایع‌ترین سردردها ناشی از خستگی کاری و روان است.

وی ادامه داد: سردردها معمولا شقیقه‌ها را درگیر و ضربان قلب را تشدید می‌کند که در این سردردها باید عوامل زمینه‌ساز کنترل شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه خستگی بیش از حد یکی از عوامل بروز سردرد است، افزود: برخی از سردردها ماهیت عروقی دارند و معمولا سردردهایی از این دست با خوردن غذاهای خاص نیز تشدید می‌شوند.

ناظر یادآور شد: به منظور جلوگیری از سردردهایی که ماهیت عروقی دارند، نیاز است افراد از خوردن چای غلیظ، قهوه، کاکائو و پنیر اجتناب کنند؛ چراکه این مواد غذایی موجب تشدید سردرد می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه کم‌خونی در برخی افراد ممکن است سردردهای عروقی و عصبی را تشدید کند، افزود: نیاز است همه بیماری‌های زمینه‌ای درمان شوند و افراد نیز پس از یک فعالیت طولانی‌مدت استراحت کنند و چنانچه سردرد آنها برطرف نشد به دنبال دلیل دیگری برای سردردشان باشند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها