کد خبر: ۴۳۹۵۹۹
زمان انتشار: ۱۰:۰۶     ۰۹ فروردين ۱۳۹۷
یک فوق تخصص غدد و متابولیسم با بیان اینکه بدن قند‌های مختلفی را از خوراکی‌ها جذب می‌کند، درباره قند خون طبیعی توضیحاتی داد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران: محمدرضا مهاجری تهرانی فوق تخصص غدد و متابولیسم و استاد دانشگاه در خصوص نحوه تشخیص قند خون مناسب در افراد و جلوگیری از بالا رفتن قند خون در سالمندان اظهار کرد: سالمندان باید در رژیم غذایی خود از غذا‌های سبک و کم کالری استفاده کنند.

این فوق تخصص غدد با بیان اینکه افرادی که علائم غیر عادی در بدن خود دارند باید به پزشک متخصص مراجعه کنند، گفت: افراد بعد از مراجعه به بیمارستان و تشخیص اینکه قند خون آنان حالت ثابت ندارد، باید زیر نظر پزشک متخصص باشند و میزان قند خون آن‌ها مرتب کنترل شود؛ همچنین می‌توانند دستگاه قندخون تهیه کرده و در منزل، به طور مستمر میزان قند خون خود را بررسی کنند.

مهاجری با اشاره به اینکه بدن قند‌های مختلفی را از خوراکی‌ها جذب می‌کند، خاطر نشان کرد: گلوکز، قندی است که بیشترین استفاده را در بدن دارد، قند فروکتوز در میو‌ه‌ها و لاکتوز در شیر است که بعد از استفاده در بدن به گلوکوز تبدیل شده و در آخر به انرژی تبدیل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه عدد قند خون نشان دهنده پیشرفت بیماری و نوع بیماری است، اظهار کرد: اگر عدد قند خون فرد پایین‌تر از ۱۰۰ باشد فرد به دیابت مبتلا نیست و میزان قند خون طبیعی است؛ اگر بین ۱۰۰ الی ۱۲۶ باشد پیش دیابت است و آن‌ها مستعد ابتلا به بیماری دیابت در آینده هستند، قند خون بالای ۱۳۰ مبتلا به نوع دیابت یک است و فرد باید خیلی سریع تحت درمان قرار گیرد.

شاخص هموگلوبین در بدن

این فوق تخصص غدد با اشاره به اینکه شاخص هموگلوبین در بدن نشان دهنده میزان قند خون است، افزود: اگر عدد هموگلوبین بالا باشد و معدل قند خون، سه ماه باشد بیمار باید تحت درمان قرار بگیرد.

وی خاطر نشان کرد: در صورت تشخیص قند خون بالا فرد حتما باید از رژیم غذایی مناسب استفاده کند، از اضافه وزن جلوگیری کرده و فعالیت مناسب بدنی داشته باشد.

مهاجری با اشاره به اینکه استفاده از فست فود‌ها برای بدن مضر است و نباید هیچ یک از افراد در مصرف آن زیاده روی کنند، گفت: شاید یک بار خوردن فست فود در بدن فرد مشکلی ایجاد نکند؛ اما اگر این روش تغذیه به صورت عادت غذایی در آید، فرد به سوی دیابت کشیده می‌شود، اضافه وزن و مقاومت به انسولین دو فاکتور اصلی ابتلا به دیابت هستند، علاوه بر اینکه بسیاری از فست فود‌ها به طور مصنوعی با چربی‌های مضر و نیز کربوهیدرات‌های تصفیه شده و مصنوعی اشباع می‌شوند که این موضوع خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد.

این فوق تخصص غدد در خصوص میزان هموگلوبین در قند خون یادآور شد: اگر عدد هموگلوبین قند خون از حدی بالاتر باشد دیابت نوع یک است که همراه با پرنوشی، سرگیجه و تکرر ادرار خود را نشان می‌دهد؛ در نوع ۲، قند خون بالا نیست و هیچ علامتی ندارد و بیماری باید با آزمایش چک شود و بعد از تشخیص میزان قند خون مناسب، بیمار تحت درمان قرار گیرد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها