کد خبر: ۶۳۱۹۹
زمان انتشار: ۰۲:۰۸     ۰۵ تير ۱۳۹۱
«فرانسیس فورد کاپولا» سازنده سه‌گانه پدرخوانده، بیش از آنکه در سینما موفق باشد در صنعت هتل‌داری پیشرو است و به این کار علاقه بسیاری دارد.

فارس، «فرانسیس فورد کاپولا» فیلمساز ایتالیایی‌تبار هالیوود با 73 سال سن، به جز کارگردانی، فیلمنامه می‌نویسد، تجارت می‌کند، مجله چاپ می‌کند و صاحب هتل نیز هست.

مسافرخانه ترتل (لاک‌پشت) واقع در هندوراس متعلق به «فرانسیس فورد کاپولا»

او در خانواده‌ای هنرمند متولد شد، پدر او آهنگساز و موسیقیدان و مادرش نیز بازیگر بود.

او از کودگی به هنر گرایش داشت، ولی پس از گرفتن مدرک ادبیات نمایشی، در دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس به تحصیل فیلم‌سازی پرداخت و کار خود در سینما را با دستیاری «راجر کورمن» شروع کرد ولی همواره به کارهای دیگر همچون تجارت در زمینه‌های مختلف از جمله افتتاح هتل‌های زنجیره‌ای نیز علاقه نشان می‌داد.

او که چند ماه پیش پنجمین هتل خود با نام «پلازو مارگاریتا» را افتتاح کرد، در این باره می‌گوید: «افتتاح یک هتل شباهت زیادی به ساخت یک فیلم دارد.»

« ساخت یک فیلم نیاز به یک ایده بزرگ دارد، پس در ساخت آن باید توجه بسیار ویژه‌ای به جزئیات شود، شما اگر بتوانید مجوز ساخت یک هتل را در قرن بیستم بگیرید، پس از آن باید به یک میلیون جزئیات نیز به خوبی توجه کنی، در فیلم جزئیات همان چیزهایی است که مخاطب را تحت تاثیر قرار خواهد داد و در هتل، جزئیات چیزهایی است که میهمانان را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد

هتل «پلازو مارگاریتا» در ایتالیا

 

هتل پلازو مارگاریتا

 

این هتل بزرگ پنجمین هتلی است که کاپولا ساخته است، او درباره ساخت این هتل می‌گوید: ساخت این هتل شش سال بیش از مدت زمانی که صرف ساخت فیلم «و اینک آخرالزمان» کردم، طول کشید و در لحظه لحظه ساخت هر دوی این‌ها من خودم حضور داشتم، چون من آدمی نیسم که تنها نامم را بروی پروانه‌های ساخت قرار دهم و دیگر تمام. همیشه دوست دارم از لحظه‌ای که تصمیم به ساخت چیزی می‌گیرم در جریان لحظه لحظه ساخت آن چیز - چه فیلم باشد و چه هتل - قرار گیرم.

 

اتاق نشیمن در هتل پلازو مارگاریتا

این رستوران در ایتالیا قرار دارد و از جمله غذاهایی که در این رستوران سرو می‌شود می‌توان به قارچ‌های پرشده با گوشت بره، خوراک کنگر فرنگی بخارپز شده، سنبل وحشی سرخ شده با فلفل کبابی، پاستا و ... اشاره کرد.

 

پخت غذا در آشپزخانه رستوران هتل پلازا
قارچ پرشده با گوشت بره در رستوران پلازا
غذای تره‌فرنگی بخار پزشده

 

هتل لا لانچا (قایق) در گواتمالا (آمریکای مرکزی)

 

این هتل کوچک که در کنار یک برکه رویایی واقع شده است، دارای ده اتاق است که همگی توسط هنرمندان اندونزیایی (بالی) تحت نظارت اعضای خانواده کاپولا تزئین و دکوربندی شده است.

 

نمایی از هتل لا لانچای کاپولا

اطراف این هتل را جنگلی طبیعی و با درختان بهم فشرده و چندبنای تاریخی و معبد باستانی در بر گرفته است.

نمای بیرونی هتل لا لانچای کاپولا

 

هتل «Blancaneaux Lodge» در هندوراس (آمریکای مرکزی)

 

زمانی که کاپولا در اوایل دهه 80 به گواتمالا سفر کرد، به شدت به طبیعت این کشور علاقمند شد و سرانجام در سال 1993 میلادی این هتل را تاسیس کرد؛ البته تا ده سال پیش از آنکه این هتل به روی عموم باز شود، خانواده کاپولا از این مکان به عنوان یک استراحتگاه خانوادگی استفاده می‌کردند.

سوئیت مخصوص ماه عسل در هتل هندوراس

این هتل لوکس که اولین هتلی است که کاپولا افتتاح کرده است، دارای 20 اتاق و چند استخر فیروزه‌ای رنگ است که نمای آن چند آبشار کوچک است که به درون جنگل می‌ریزد.

 

هتل «ژادرین ایسکوندیدو» (باغ مخفی) در بوئنوس آیرس آرژانتین

 

هتل باغ مخفی

 

نمای داخلی هتل باغ مخفی آرژانتین

این هتل دارای سه باغ بزرگ، یک استخر خورشیدی، یک آشپزخانه در فضای باز با سه تنور نان پزی و یک تراس بزرگ و زیباست که با گیاهان مختلف آن ناحیه محصور شده است.

بخش از محوطه بیرونی هتل باغ مخفی

 

مسافرخانه جنگلی ترتل (لاک پشت) در کشور بلیز واقع در آمریکای مرکزی

این مسافرخانه جنگلی دارای 25 اتاق است که هر اتاق دارای یک بخش ساحلی مجزاست که رو به دریای کارائیب است.

 

نمای بیرونی یکی از سوئیت‌های مسافرخانه ترتل

کاپولا این مسافرخانه بزرگ را در سال 2001 میلادی افتتاح کرده است.

 

محوطه مسافرخانه ترتل (لاک‌پشت) در بلیز

به گفته معماران و طراحان این چند هتل، «کاپولا» چشمان بسیار تیزبینی دارد و توجه خاصی به تمامی جزئیات می‌کند، از آینه سرویس‌های بهداشتی گرفته تا قارچ توی بشقاب غذاهای سرو شده.

 

____________________

گزارش از: نرگس محمدی

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها