کد خبر: ۶۷۹۴۱
زمان انتشار: ۱۵:۰۵     ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
دبیر كل مجمع تقریب مذاهب اسلامی در گفتگو با پایگاه ۵۹۸:
سابقاً قبل از مقاومت ملت ما در دنيا، امت مسلمان اميد به پيروزي در برابر استکبار را نداشتند و می گفتند چگونه مي‌توان با اين استکباري که در همه جا تسلط يافته و دارای اقتدار اقتصادی، سياسی و نظامي است مقابله کرد و بايد با استکبار ساخت و تن به سلطه‌ي آن داد. پیروزی انقلاب اسلامی و مقاومت بعدی ملت ایران این ایده را در بین جوامع اسلامی از بین برد. بیداری ملت های مسلمان محصول اين مقاومت و ايستادگي و صلابت ملت و انقلاب ما می باشد.
به گزارش پایگاه 598، همه ساله با رسیدن به روزهای پایانی ماه مبارک رمضان و فرارسیدن روز جهانی قدس، تمامی آزاده خواهان و مسلمانان جهان خود را برای بزرگداشت این روز عظیم و حمایت از آزاد سازی فلسطین اشغالی آماده می نمایند.

امسال نیز که این مانور عظیم با شعار "روز جهانی قدس، بیداری اسلامی، نوید بخش آزادی قدس "نامگذاری شده است پیروزی اسلامگرایان در کشورهای اسلامی بیش از پیش قدرت پوشالی استکبار جهانی را عیان نموده است.به همین منظور پایگاه 598 در مصاحبه ای با آیت الله محسن اراکی دبیركل مجمع تقریب مذاهب اسلامی در خصوص ارتباط ایستادگی و مقاومت ملت ایران در برابر استکبار با بیداری اسلامی ملت ها در منطقه به گفتگو پرداخته است.



آیت الله محسن اراکی با توجه به رابطه مستقیم بیداری ملت ها با انقلاب اسلامی اظهار داشت: به اعتقاد ما آنچه که امروز به عنوان بيداري اسلامي شاهد آن هستيم نتيجه‌ي مقاومت مردم ما در دوران جنگ و مقاومت مردم ما در دوران بعد از جنگ است، در حقيقت ما دو جنگ را پشت سر گذاشته ايم و در نتيجه‌ي پيروزي ما در اين دو جنگ، بيداري اسلامي امروز ملت ها را کليد زده است.

دبیركل مجمع تقریب مذاهب اسلامی گفت: مقاومت اول ما مقاومت در جنگ تحمیلی بود که هشت سال جنگ نظامي را ما تحمل کرديم و پيروزمندانه از اين جنگ بيرون آمديم. همچنین مقاومت اصلی و نفس‌گير ما در دوران پس از جنگ و دوران جنگ سرد که همان جنگ تبليغاتي، رواني، اقتصادي، جنگ به وسيله‌ي محاصره و ابزارهاي مختلف نابود کننده‌اي که دشمن به کار گرفته بود استکبار جهانی سعي داشت انقلاب را نابود کند و انقلاب اسلای را در مرزهای ایران خفه کند. مقاومت ما در هر دو عرصه منجر به اين مطلب شد که بعد از سه دهه از انقلاب اسلامی ایران مردم منطقه ديدند استکبار جهاني در برابر حرکت ما ناتوان است در حقيقت استکبار جهاني در برابر اراده‌ي ملت ما زانو زد.

وی افزود: اين زانو زدن استکبار جهاني در مقابل اراده ملت ایران و همچنین به محاصره درآمدن اسرائيل و شکست سياست‌هاي آمريکا در منطقه از يک سو و پيروزهاي ملت ما در عرصه‌هاي مختلف از عرصه‌ي جنگ تا انديشه، علم و مديريت موجب آن شد که در دل ملت‌هاي اسلامي و بالاخص کشورهاي عربي اميد به پيروزي زنده بشود. هم اميد به موفقيت و پيروزي و هم اين باور که دشمن شکست پذير است.

آیت الله اراکی تصریح نمود: سابقاً قبل از مقاومت ملت ما در دنيا و بالاخص در جهان اسلام، کشورهاي اسلامي و امت مسلمان اميد به پيروزي در برابر دشمن و در برابر استکبار را نداشتند و می گفتند چگونه مي‌توان با اين استکباري که در همه جا تسلط يافته بود و دارای اقتدار  اقتصادی، سياسی و نظامي است مقابله کرد و بايد با استکبار ساخت و تن به سلطه‌ي آن داد. پیروزی انقلاب اسلامی و مقاومت بعدی ملت ایران این ایده را در بین جوامع اسلامی از بین برد.

وی گفت: مقاومت ملت ما در سه دهه اخیر در عرصه های جنگ نظامی و جنگ سرد اکنون اين بيداري اسلامي را به ارمغان اورده است و بیداری ملت های مسلمان محصول اين مقاومت و ايستادگي و صلابتي که ملت و انقلاب ما از خود نشان داده  است می باشد.

ایشان در خصوص الگو پذیری نهضت های منطقه از انقلاب اسلامی بیان داشتند: ما در همه‌ي عرصه‌ها تجربه داريم و آن‌چه که امروز بر انقلاب‌هاي منطقه مي‌گذرد و همه پيچ و خم‌هايي که اين انقلاب ها با آن روبرو می شوند انقلاب اسلامی تجربه کرده است و هم آسيب ها، هم موفقيت ها، هم شکست‌ها، عقب نشيني ها، پيشرفت‌ها و پيشروي‌ها را می داند و لذا اين به نفع  نيروهاي پيشتاز بيداري اسلامي است که با تجربه‌ي انقلاب اسلامي، با انديشه‌هاي امام‌ و مقام معظم رهبري که در سخت ترين دوران رهبري کرده اند، با کم ترین آسيب‌ و پرمايه‌تر به اهدافشان دست پيدا کنند.

آیت الله محسن اراکی اظهار داشت: همان گونه که ما از ديگران انتظار داريم که انقلاب ما را بخوانند و بشناسند يک انتظار خيلي مهم و به جايي ما از نهادهاي داخلي کشور چه حوزه ها، چه دانشگاه‌ها و بالاخص دانشگاه‌هاي نظامي داريم که اين تجربه‌ها را تبيين و تدوين کنند؛ و اگر ملتی خواست از تجربه‌ي ما بهره بگيرند ما بتوانيم منابع کافي داشته باشيم که با ارائه‌ي اين منابع به آن‌ها کمک کنيم.

دبیركل مجمع تقریب مذاهب اسلامی گفت: به نظر بنده در حوزه‌ها کار بسيار اندکي در رابطه با تدوين و تبيين فکري و علمي تجربه‌ي جنگ چه در بعد فکري، چه در بعد عملياتي به عمل آمده و هم در خارج حوزه‌ها در دانشگاه‌ها هم خيلي کوتاهي در اين زمينه شده است البته تا حدودي در دانشگاه‌هاي نظامي ما اين کار انجام گرفته ولي کافي نيست. به نظر ما بايد هم حوزه ها، هم دانشگاه‌هاي عمومي ما به بررسي، تحليل، تبيين و تدوين مفصل تجربه‌ي انقلاب بپردازند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها