کد خبر: ۷۳۴۳۰
زمان انتشار: ۱۲:۳۵     ۲۴ مرداد ۱۳۹۱
به هر حال زلزله ورزقان رخ داد و تلخی‌هایش در یاد‌ها ماند اما این رفتار تنی چند از نمایندگان محترم مجلس نیز فراموش نخواهد شد که چگونه در صحن علنی مجلس بجای حمایت از مردم و نظام در مسئله خدمات رسانی به زلزله‌زدگان و همدردی با آنان؛ به حمایت‌های خارجی و خطوط خبری رسانه‌های ضد انقلاب اشاره کردند و فقط با یک زلزله، اینچنین راه را به اشتباه پیمودند.
مشرق: زلزله ورزقان و اهر رخ داد و مثل همیشه که زلزله‌ها در کشور ما سبب داغداری می‌شوند؛ همه مردم را در غم درگذشتن حدود 300 هموطن فرو برد.

زلزله‌ سنگین، رخدادی غمبار و ناگهانی است. پیش از زلزله اهر نیز زلزله زرند کرمان را به یاد داریم که طی آن بیش از یک هزار نفر کشته شدند و یا زلزله دردناک بم که آمارهای رسمی، تعداد کشته شدگان در آن را بیش از 40 هزار نفر اعلام می‌کردند.

در زلزله اخیر ورزقان اما رخدادهایی نیز به وقوع پیوسته است که بررسی آنها حقایق تلخی را نمایان می‌کند.

*خطی که ضد انقلاب آغاز کرد

رسانه‌های ضد انقلاب، از صبح فردای بروز زلزله در اهر، با این خط خبری کار خود را آغاز کردند که رسانه‌های جمهوری اسلامی ایران و به ویژه صدا و سیما در ماجرای زلزله از روی عمد کم می‌گذارند و درد مردم زلزله زده برای اهالی رسانه مهم نیست.

همچنین خبرهایی مبنی بر ابراز همدردی‌های آمریکا و ترکیه نیز با مردم زلزله زده شنیده شد.

در روز بعد از زلزله نیز البته پخش یک برنامه طنز از تلویزیون، حساسیت‌هایی را برانگیخت.




نمادی از تلاش رسانه‌های ضد انقلاب درباره یک زلزله

علی رغم انتقاداتی که به صدا وسیما وارد است اما نباید از یاد برد که این خطوط خبری و اقدامات مشکوک در حالی رخداد که پس از بروز حوادث طبیعی، همواره ضعف‌هایی در سیستم‌هایی اجرایی و فرهنگی یک کشور بروز می‌کند که بسته به قدرت و قوام حکومت آن کشور، در ظرف یک مدت طولانی یا کم رفع می‌شوند.

رخداد دردناک در ماجرای زلزله ورزقان و اهر اما آن بود که خط خبری مزوّرانه و آن همدردی‌های کذایی، توسط عده‌ای در داخل کشور نیز باور شدند و حساسیت‌های ایجاد شده که البته موارد چندان مهمی نبودند و بعدا هم رفع شدند نیز بی‌پاسخ ماندند.

*نمایندگانی که با یک زلزله راه را اشتباه رفتند

مسعود پزشکیان، نماینده اصلاح‌طلب تبریز در صحبت‌های اخیر خود در صحن علنی مجلس با انتقاد از عملکرد صدا و سیما گفته است: ‌در سایت‌ها آمده است تلویزیون حتی برنامه خنده بازار را در چنین شرایطی پخش کرده است و این جای تاسف دارد و از رییس مجلس می‌خواهم به صداوسیما تذکر دهد.



یونس اسدی، نماینده مشکین شهر نیز در همین زمینه گفته بود: "مسئولان صداوسیما خجالت بکشند. آنجا مردم جان خود را از دست داده اند و اینجا خنده بازار پخش می کنند، بیگانگان با ما ابراز همدردی می کنند ولی صداوسیمای ما نه."

*آقای نماینده آیا روا بود؟!

در واقع اگرچه هنوز روزهای چندانی از وقوع زلزله مصیبت‌بار اهر نمی‌گذرد اما آیا روا بود که نماینده مشکین‌شهر به همدردی‌های اردوغان و اوباما دلخوش کند و اینگونه به انتقاد برخیزد؟!



*ملودی نامیمون ناسیونالیسم

نادر قاضی پور، نماینده ارومیه نیز گفته است: چرا صداوسیما و رییس جمهور اعلام عزای عمومی نکردند. اگر این حادثه در شاهرود یا سمنان رخ می‌داد عزای عمومی اعلام نمی‌کردند.

قاضی پور تصریح می‌کند: آیا جان ما آذربایجانی‌ها عزیز نیست؟ جان ما به اندازه یک مسابقه فوتبال و حاشیه های آن مهم نیست؟

متاسفانه از حنجره نماینده محترم ارومیه نیز، ناخواسته صدای ناسیونالیسم شنیده می‌شود. آیا مردمانی که ایران اسلامی بزرگ را تشکیل داده‌اند؛ اعم از کرد و لر و بلوچ و ترک و فارس؛ در نظر این نماینده فرقی با یکدیگر دارند که مدعیست اگر حادثه زلزله در سمنان رخ می‌داده است؛ اعلام عزای عمومی می‌شد؟!



البته شاید اشاره ایشان به هم‌استانی بودن رئیس جمهور با سمنانی‌هاست که این مسئله هم چیزی غیر از یک نیت خوانی غلط توسط این نماینده محترم نیست.

*حرکتی بدون دقت

رخداد بد دیگر نیز این است که متاسفانه تنی چند از نمایندگان و رسانه‌های کشور، جملگی در یک، دو روز اخیر، حرف‌هایی زده‌اند و مطالبی را منتشر کرده‌اند که یک نسخه روخوانی حتی بدون ویرایش از رسانه‌های ضد انقلاب است.

القای خطرناک این مسئله که درگذشتن بیش از 300 نفر از مردم ترک زبان یک معضل ملی است که به آن پرداخته نشده و همدردی خارجی‌ها با این رخداد بیش از همدردی مجموعه نظام و رسانه‌های داخلی بوده است؛ اگرچه بصورتی نادانسته صورت گیرد اما کاریست که عواقب خطرناکی دارد.

عواقبی که حتی شاید جبران برخی از خسارت‌های آن هیچگاه امکان پذیر نباشد.

این رسانه‌ها و این نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی باید بدانند که حرکت کردن در ریلی که قطار دشمن نیز بر روی آن حرکت می‌کند، حرکتی بدشگون است.

در عین حال، این نکته را نیز باید گوشزد کرد که به هر حال پس از بروز حوادث طبیعی و در روزهای نخستین، همیشه کم‌کاری‌ها و اهمال‌هایی صورت می‌گیرد که جزئی لاینفک از این حوادث است.

دشمن با علم به همین مسئله، بلافاصله ساعاتی پس از بروز زلزله شروع به ربط دادن مقولاتی مثل چرایی پخش دعاها در ماه رمضان از رسانه ملی، چرایی ضعف در برخی کمک‌رسانی‌ها و کارهای دیگری نظیر بهانه تراشی بر سر پخش یک برنامه طنز از تلویزیون کرد؟!

آیا شایسته نیست که ما هم به ضعف‌های احتمالی که در روزها و ساعات اولیه بروز حوادث طبیعی رخ می‌دهند آشناتر باشیم؟!
می شود هم انتقاد کرد ،هم بهانه دست بیگانگان نداد.
به هر حال زلزله ورزقان رخ داد و تلخی‌هایش در یاد‌ها ماند اما این رفتار تنی چند از نمایندگان محترم مجلس نیز فراموش نخواهد شد که چگونه در صحن علنی مجلس بجای حمایت از مردم و نظام در مسئله خدمات رسانی به زلزله‌زدگان و همدردی با آنان؛ به حمایت‌های خارجی و خطوط خبری رسانه‌های ضد انقلاب اشاره کردند و فقط با یک زلزله، اینچنین راه را به اشتباه پیمودند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ایرانی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۹:۴۷ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
۰
۰
به نام خدا
چرافقط حرفهای نمایندگان رانقد می کنید؟آیاانتقادنمایندگان بیجابود؟وبررفتار کسانی که نمایندگان ملت ازانهانتقادکرده بودندنقدی واردنیست؟
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها