کد خبر: ۲۰۵۳۵۴
زمان انتشار: ۱۴:۰۴     ۲۸ بهمن ۱۳۹۲

حادثه تلخ در پیست دیزین/ نوید شاهسوندی به کما رفت

یک اسکی‌باز با تجربه در پیست دیزین دچار حادثه شد و به کما رفت.

به گزارش (ایسنا)، نوید شاهسوندی، اسکی باز 28 ساله تیم هایپ که در بخش نمایشی فعالیت می‌کند، به دلیل برخورد با کابین در پیست دیزین از ناحیه دست ، لگن، پا و سر دچار شکستگی شد و خونریزی مغزی کرد.

او پس از آسیب دیدگی‌ شدید به وسیله هلی کوپتر امداد ابتدا به بیمارستان امام خمینی‌ (ره) منتقل شد و دوباره به درخواست همراهانش راهی بیمارستان پارس شد که در این فاصله ایست قلبی کرد و توسط امدادگران احیا شد.

امیر  حجازی همراه نوید شاهسوندی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: عوامل پیست دیزین به علت عدم امکانات کافی و نبود پزشک ابتدا اجازه ندادند که هلی کوپتر در پیست فرود آید.

او ادامه داد: خوشبختانه یک پزشک متخصص قلب در پیست مشغول اسکی بود که پس از این سانحه به کمک نوید شاهسوندی قلب وی راکه از کار ایستاده بود، احیا کرد.

نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام