کد خبر: ۲۲۰۲۸
زمان انتشار: ۰۸:۳۷     ۱۲ مهر ۱۳۹۰

عناوین مهمترین خبرهای دیشب جهان

عناوین مهمترین خبرهای جهان به نقل از رسانه های خارجی از شب گذشته تا کنون به شرح زیر است.

تظاهرات در شهر الرستن در استان حمص سوریه 2 کشته برجا گذاشت و بازداشت چندین نفر را در پی داشت.

- روسیه کشته شدن پسر مفتی سوریه به دست گروه های مسلح را محکوم کرد.

- 55 درصد آمریکایی ها معتقدند نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری 2012 این کشور پیروز خواهد شد.

-" لئون پانتا" وزیر دفاع آمریکا 4 پیام مقامات این کشور درباره تحقق راه حل دودولتی را به "صائب عریقات" مذاکره کننده ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین ابلاغ کرد.

- "رالف استاینمان" پزشک کانادایی برنده جایزه نوبل پزشکی روز دوشنبه ساعاتی پیش از دریافت جائزه بر اثر ابتلا به بیماری سرطان درگذشت.

- رئیس شورای نظامی انتقالی لیبی پایان بخشیدن به تمامی حملات مسلحانه نامشروع در طرابلس را خواستار شد.

- نیروهای انقلابی لیبی حملات خود را به شهر سرت زادگاه معمر قذافی افزایش دادند و از تانک و دیگر تجهیزات نظامی استفاده می کنند.

- افراد مسلح با حمله اتوبوس حامل مسلمانان شیعه در ولایت بلوچستان در جنوب غرب پاکستان 10 نفر را کشتند.

- ژاپن از اروپا خواست که هر چه سریعتر طرح نجات یونان از بحران اقتصادی را با هدف جلوگیری از افزایش قیمت ین ژاپن در برابر یورو را اجرا کند.

- مجلس سنای آمریکا "رابرت فورد" را به عنوان سفیر واشنگتن در دمشق تعیین کرد
نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام