کد خبر: ۲۳۷۳۷۳
زمان انتشار: ۱۵:۳۱     ۳۰ تير ۱۳۹۳

آب ترشیجات را دور نریزید!

به گزارش پایگاه 598 به نقل از سلامت نیوز، آب ترشی را جایگزین سرکه یا آب لیمو در سالاد کاهو، سیب زمینی یا پاستا کنید.

در همان آب، می توان با سبزیجات دیگر ترشی انداخت.

اسید موجود در آب ترشی، به نرم شدن گوشت کمک می کند. پس گوشت را در آن بخوابانید.

راز دستور تهیه نان چاودار، آب ترشی است.

با مالیدن کمی آب ترشی روی پوست، می توان آفتاب سوختگی را رفع کرد.
اخبار ویژه
من یک سربازم!
گفت‌وگوی خواندنی با ابراهیم حاتمی‌کیا به مناسبت روز ملی سینما
نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام