کد خبر: ۳۱۱۸۵۶
زمان انتشار: ۱۱:۳۹     ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴

سرپرستی تیم ملی رانمی پذیرم چون قصد دارم درمزایده پرسپولیس شرکت کنم

رییس اسبق فدراسیون فوتبال سرپرستی اش در تیم ملی فوتبال را تکذیب کرد و گفت: «به مسئول فدراسیون گفتم سرپرستی تیم ملی را نمی پذیرم.»
به گزارش پایگاه 598 به نقل از جام نیوز، امیر عابدینی درباره اینکه گفته می شود گزینه اول فدراسیون فوتبال برای سرپرستی تیم ملی است، اظهار داشت: «این خبر واقعیت ندارد. ماجرا از این قرار است که در یکی از جلسات هیات رییسه فدراسیون فوتبال اعضا درباره انتخاب سرپرست تیم ملی بحث می کردند. آنها دنبال فردی بودند که بتواند کی روش را مدیریت کند و یکی از اعضا پیشنهاد داده مرا انتخاب کنند.»

 

وی ادامه داد: «آن عضوی که پیشنهاد داده بود، با خود من هم صحبت کرد اما گفتم که سرپرستی تیم ملی را قبول نمی کنم چون پروژه های بزرگتری در دست اقدام دارم.»

 

عابدینی در پایان افزود: «من در وهله اول به دنبال آن هستم تا ببینم تکلیف پرسپولیس چه می شود. قصد داریم در مزایده شرکت کنیم و در این شرایط طبیعی است به دنبال سرپرستی تیم ملی و پست های اینچنینی نباشم.»

نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام