کد خبر: ۳۱۲۷۰۰
زمان انتشار: ۲۰:۲۴     ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴
نتیجه خود فروختگی برای یک مشت دلار:

اعتراض کاربران فضای مجازی به پادویی شیخ نشینان سعودی

برخی مدعیان طرفداری از حقوق ملت که با کوچکترین اتفاق علیه جمهوری اسلامی ایران سیاه نمایی به راه می اندازند با وجود عذرخواهی رسمی رژیم سعودی و اعلام برخورد قطعی با ماموران خاطی مستقر در فرودگاه جده ، در اقدامی که صرفا می توان آن را خیانتی آشکار به ملت ایران ارزیابی کرد، به دفاع همه جانبه از این اقدام شنیع پرداخته و تعرض به دو نوجوان ایرانی را حق سعودی ها خواندند!
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، انتشار خبر فاجعه فرودگاه جده کافی بود تا موجی از اعتراضات و شکایات از سوی مردم در فضای مجازی و حقیقی گسترش یافته و هر غیرتمند ایرانی را به ستوه آورد. در این میان بودند افرادی که فارغ از جناح بندی های حزبی و سیاسی و حتی دینی و مذهبی در دفاع از شانیت انسانی آن دو نوجوان ایستادگی کرده و اعتراض خود را نسبت به این فاجعه نشان دادند.

اما در پس این جریان ، برخی مدعیان طرفداری از حقوق ملت که با کوچکترین اتفاق علیه جمهوری اسلامی ایران سیاه نمایی به راه می اندازند با وجود عذرخواهی رسمی رژیم سعودی و اعلام برخورد قطعی با ماموران خاطی مستقر در فرودگاه جده ، در اقدامی که صرفا می توان آن را خیانتی آشکار به ملت ایران ارزیابی کرد، به دفاع همه جانبه از این اقدام شنیع پرداخته و تعرض به دو نوجوان ایرانی را حق سعودی ها خواندند!



علیرضا نوری زاده ضد انقلاب فراری و مدیر شبکه اجاره ای "ایران فردا" که با دلارهای نفتی سعودی  اداره می شود، با حضور در چندین شبکه ماهواره ای ، ضمن انکار تعرض صورت گرفته به دو نوجوان ایرانی توسط ماموران عربستان، این اقدام ماموران را در جهت یافتن مواد مخدر عنوان نمود ! این ادعای نوری زاده درحالی است که علاوه بر تایید وزارت کشور عربستان از تعرض صورت گرفته ، بازرسی برای یافتن مواد مخدر در هنگام ورود زائران است نه هنگام خروج از عربستان .

این گفته های نوری زاده کافی بود تا بسیاری از کاربران فضای مجازی با ساخت کاریکاتور و نوشتن مطلب علیه وی، وطن فروشی وی را محکوم کنند.

البته پادویی شیخ نشینان سعودی، به رویه ای برای نوری زاده تبدیل شده و سابقه ای تاریخی دارد، این عامل خودفروخته، بارها و بارها این امر را ثابت کرده است که برای بدست آوردنیک مشت دلار  از اربابان سعودی خود ، حاضر است در برابر غیرت ایرانی و هموطنان خود بایستد.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۱
ارسال نظرات
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۰
۵
۰
ما قبول داریم که نوری زاده بارها با روش خاص سعودیها تفتیش شده است وگرنه اگر سالم بود که دوباره به عربستان برنمی گشت .
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
خدمات نصب و اجرای سیستم اعلام حریق در تهران
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام