کد خبر: ۳۱۷۳۵
زمان انتشار: ۱۹:۳۴     ۰۱ دی ۱۳۹۰

جواب رد اقلیم کردستان به درخواست مالکی

در پی اظهارات نخست وزیر عراق در زمینه لزوم حضور طارق الهاشمی در دادگاه و پاسخگویی به اتهامات مطرح شده، حکومت اقلیم کردستان اعلام کرد تنها به دستورات دستگاه قضایی این منطقه عمل خواهد کرد.
مهر به نقل از الجزیره نوشت: حکومت اقلیم کردستان عراق در بیانیه ای با اشاره به صدور حکم بازداشت "طارق الهاشمی" معاون رئیس جمهور عراق توسط دادگاهی در این کشور تاکید کرد: ما تنها به احکام صادره از سوی دادگاه اقلیم کردستان عراق پایبند هستیم.

این در حالی است که اخیرا دادگاهی در بغداد حکم بازداشت طارق الهاشمی را صادر کرده است. وی متهم است که در سالهای اخیر دستوراتی در زمینه انجام عملیاتهای تروریستی در دعراق صادر کرده و حتی برخی از محافظان شخصی خود را مجبور به فعالیت در این زمینه کرده است.

خاطر نشان می شود نوری المالکی نخست وزیر روز گذشته در اظهاراتی صریح تاکید کرد که برخی مقامات و شخصیتها از چند سال پیش اقداماتی را علیه امنیت ملی کشور انجام داده اند که مستندات آن نیز در اختیار مراجع قضایی قرار دارد.

نظرات بینندگان
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
ارسال نظرات
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۳۹ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
۰
۰
پس چرا اسم خودشون رو گذاشتن اقلیم کردستان عراق؟!
پاسخ
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام