کد خبر: ۳۲۸۵۳۸
زمان انتشار: ۱۰:۴۲     ۰۶ مرداد ۱۳۹۴

وضعیت مبهم ژنرال در بندر مه‌آلود

مالک باشگاه ملوان بندر انزلی از حمایت این تیم انصراف داد تا وضعیت امیر قلعه‌نویی در انزلی مبهم شود.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، داریوش بهشتی، مالک باشگاه ملوان بندرانزلی دقایقی پیش از سمت خود کناره‌گیری کرد. گفته می‌شود وی به دلیل اینکه حق امضایش لغو شد تصمیم گرفت انصراف دهد و سهام باشگاه ملوان را نخرد.  

علی‌رغم این‌که گفته می‌شود با توجه به دوستی بهشتی و قلعه‌نویی احتمال دارد سرمربی جدید ملوان از ادامه همکاری با قوی سپید انصراف دهد اما محمود آذرگون، عضو هیات مدیره ملوان در گفت‌وگویی تصریح کرده حتی با رفتن بهشتی هم جایگاه ژنرال روی عرشه ملوانان تثبیت شده است.  

از سوی دیگر باید دید احمد دنیا مالی، عضو هیات مدیره باشگاه که گزینه های دیگری جز قلعه نویی را در نظر داشت برای ادامه همکاری با سرمربی فصل گذشته استقلال اقدام می‌کند یا خود ژنرال که قرارداد رسمی هم با ملوان ندارد از این تیم جدا می شود.
نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
خدمات نصب و اجرای سیستم اعلام حریق در تهران
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام