کد خبر: ۳۳۱۲۴
زمان انتشار: ۱۰:۳۰     ۱۱ دی ۱۳۹۰

تصاویر جدید ترین شهید نوجوان در بحرین

نیروهای آل خلیفه اجازه دادند که بدن زخمی وی به بیمارستان "سلیمانیه" انتقال داده شود زیرا این بیمارستان به طور کامل زیر نظر حکومت و نیروهای امنیتی آل خلیفه قرار دارد.
به گزارش شیعه آنلاین، رسانه های بحرینی ساعاتی پیش از به شهادت رسیدن یک نوجوان 15 ساله به نام سید «هاشم السید سعید السید عیسی» خبر دادند.

این رسانه های بحرینی طریقه به شهادت رساندن این نوجوان را زیر کردن وی با خودرو و له کردن بدنش توسط خودروهای نظامی ارتش آل خلیفه، اعلام کردند. وی در جزیره "ستره" به شهادت رسید.

رسانه های بحرینی ساعت به شهادت رسیدن سید «هاشم السید سعید السید عیسی» را هفت بعد از ظهر امروز (شنبه) اعلام کردند.

در همین راستا شاهدان عینی طی اظهاراتی پس از اعلام طریقه زیر گرفتن این نوجوان 15 ساله توسط خودروهای نظامی ارتش آل خلیفه، اعلام کردند که بدن زخمی او چندین ساعت کنار خیابان رها شد و ساعاتی بعد به بیمارستان انتقال داده ش اما بر اثر خونریزی زیاد به شهادت رسید.

این شاهدان عینی همچنین افزودند: نیروهای آل خلیفه اجازه دادند که بدن زخمی وی به بیمارستان "سلیمانیه" انتقال داده شود زیرا این بیمارستان به طور کامل زیر نظر حکومت و نیروهای امنیتی آل خلیفه قرار دارد.

گفتنی است، بدین ترتیب تعداد شهدای انقلاب بحرین موسوم به انقلاب 14 فوریه به 56 شهید رسید.
 
  
نظرات بینندگان
انتشاریافته:۲
در انتظار بررسی: ۰
ارسال نظرات
Nyanna
United States of America
۲۱:۱۸ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۶
۰
۰
I'm not easliy impressed but you've done it with that posting.
پاسخ
Nyanna
United States of America
۲۱:۱۹ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۶
۰
۰
I'm not easliy impressed but you've done it with that posting.
پاسخ
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام