کد خبر: ۳۶۴۴۰
زمان انتشار: ۰۱:۱۵     ۰۵ بهمن ۱۳۹۰

خلعتبری در آغوش مارادونا خرد شد!

همقطاران خلعتبری باید ممنون مجید ناصر دروازه بان خود هم باشند که یک پنالتی را در دقیقه 71 مهار کرد
گل - محمدرضا خلعتبری مهاجم شماره 90 الوصل با یک گل تماشایی 18 متری بازی تیمش با سرمربیگری دیه گو مارادونا را مقابل الشارجه برگرداند.
به گزارش گل خلعبتری روی این گل که بازی را به تساوی کشاتد عالی کار کرد. او در زمین خودی توپ را از بازیکن حریف دزدید و با پاسی خوب تیمش را در شرایط ضد حمله قرار داد. سپس خودش به پشت محوطه جریمه رسید و با ضربه ای روپا و محکم گلی تماشایی به ثمر رساند. گلی که به شدت مارادونا را سر ذوق آورد. خلعتبری بعد از این گل به آغوش دیه گو پرید و در آغوش کشی خردکننده او را به همراه یکی دو بوسه تحمل کرد!

الوصل بعد از این گل با ضربه سر اولیورا گل دوم را بهم به حریف زد. البته آنها باید ممنون مجید ناصر  دروازه بان خود هم باشند که یک پنالتی را در دقیقه 71  مهار کرد. 
سرمربی تیم شارجه ژوروان ویه رای معروف است که مدتی هدایت سپاهان را برعهده داشت. او هنوز در حسرت اولین برد با این تیم اماراتی  است.
نظرات بینندگان
انتشاریافته:۴
در انتظار بررسی: ۰
ارسال نظرات
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۰۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
۲
۱
تاکی بابه کار بردن تیترهای کاذب ذهن خوانندگان راخراب می کنید.
پاسخ
آدم
Hong Kong
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
۲
۱
من هم موافقم. این تیترها رو می زنید که بازدید کننده ی بیشتری پیدا کنید؟
ما از این اعمال سایت پارسیک به سایت شما رو آورده بودیم.
اگر عاقل باشید می فهمید که با تیترهای واقعی و خوب می تونید بازدید کننده های دائمی زیادی داشته باشید.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
۳
۰
خيلي هم تيترش خوبه.
پاسخ
ناشناس
Turkiye
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
۱
۰
لطفا با این تیترها ضد حال نزنید
پاسخ
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام