کد خبر: ۳۷۳۴۳
زمان انتشار: ۱۴:۳۹     ۱۱ بهمن ۱۳۹۰

معتمد آریا خودش را ارزان فروخت + عکس

فاطمه معتمدآریا بازیگر سینمای ایران که طی سالهای اخیر با اقدامات و نظرات پرحاشیه خود توانسته بود نظر سینماگران غرب را به خود جلب کند، جایزه «هانری لانگ لوا» فرانسه را دریافت کرد.

مسئولان این جشنواره دلیل خود را برای اعطای این جایزه به بازیگری که در سالهای اخیر، فیلم قابل توجهی را بازی نکرده حفظ ارزش های فرهنگی حرفه بازیگری و تعهد و حفظ حرمت روح هنر سینما دانسته اند !

معتمدآریا پس از دریافت جایزه اش با کنایه گفت: همه ما امشب دلیلی مشترک برای با هم بودن داریم. بی آنکه بیاندیشیم به چه زبانی حرف می زنیم و در کدام کشور زندگی می کنیم و از کجای جهان به اینجا آمده ایم. بی آنکه بگوئیم در سرزمین مان سیاست مداران چه چیز را بین خودشان بده بستان می کنند !!!

وی که چندی قبل مشکل سینمای ایران را نداشتن برخی صحنه های و اتفاقات خاص (!) همچون بوسیدن زن و مرد توسط یکدیگر دانسته بود، بعد از بوسیده شدن توسط مجری مرد مراسم واکنشی جالب از خود نشان می دهد تا ظاهرا تاکید کند، مشکلات سینمای ایران در حال حل شدن است.

پس از اتفاقات مختلف چون دست دادن بازیگر زن ایرانی با مدیران شرکت های خارجی جلوی دوربین ها در تهران و این اتفاقت عجیب دیشب، باید به حال فردای سینمای ایران گریست.
نظرات بینندگان
انتشاریافته:۶
در انتظار بررسی: ۰
ارسال نظرات
sadegh
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۱
۵
۱
میگن مجری بیچاره بعدا بالا آورده و بردنش اورژانس
پاسخ
رسول
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۱
۴
۰
باپیرزنی که ازقانون عسروهرج خارج شده که اشکالی نداره ماچ کنندش
پاسخ
رامتین
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۲
۲
۰
بازیگرای ایرانی عقده ای هستند ،یاسریع لخت یا وقتی بوسیله یه مرد خارجی بوسیده میشند اینقدر ذوق میکنند.!!!
پاسخ
مسعود
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۲
۲
۰
برخلاف تيترخبرشماهمچين ارزشي هم نداره ! ارزش اين عجوزه در حد همين حركات سبك و به دور از شأن زن ايراني ومسلمان است.اگر داراي شخصيت و ارزش بود كه اينطوري خودش رو به اجنبي عرضه نمي كرد.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۲
۱
۰
خاک تو سر اون مجری که این بوزینه رو بوسیده!
احتمالا همسرش با مجری متارکه کنه که چرا منه باربیو به این بوزینه ترجیح دادی؟!
در هر صورت این از برکات صدا و سیمای برادر ضرغامیه که هر از چند گاهی پرورش یافتگان مکتب سینمایش ،دل مردم ایران اسلامی را خون کنند!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۲
۰
۰
حالا اگه ایران بوسیده می شد هزار تا دادگاه شکایت می کرد و بوسه ایرانی ها تلخ بود
پاسخ
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام