کد خبر: ۳۷۹۰۴
زمان انتشار: ۱۲:۳۲     ۱۵ بهمن ۱۳۹۰

47 کشته و مصدوم بعد از بازی دربی تهران

به دنبال تغییر ناگهانی نتیجه بازی پرسپولیس و استقلال و شادی هواداران پرسپولیس، یک نفر کشته و 46 نفر به علل مختلف راهی بیمارستان شدند.
به گزارش بي باک، شادی طرفداران تیم پرسپولیس در شهر گچساران از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد منجر به مرگ یک دختر جوان شد.
با پایان یافتن مسابقه فوتبال دو تیم پرسپولیس و استقلال تهران و برد سرخپوشان، هوادارن این تیم در سراسر استان کهگیلویه و بویراحمد و از جمله شهرستان گچساران در خیابان‌ها به شادی پرداختند که راننده‌ای با دو خانم جوان تصادف کرد که منجر به مرگ یکی و زخمی شدن یکی دیگر از آنها شد.

مسئول روابط عمومی اورژانس تهران نیز از مصدومیت 46 تن از تماشاگران بازی میان دو تیم پرسپولیس و استقلال خبرداد.
حسن عباسی در این باره گفت:« 43 تن از تماشاگران به صورت سرپایی توسط تکنسین‌های اورژانس تحت مداوا قرار گرفتند.»
مسئول روابط عمومی اورژانس تهران سرمازدگی، استرس عصبی ناشی از باخت و همچنین مسمومیت را از عمده دلایل مصدومیت این تماشاگران اعلام کرد.
عباسی با بیان اینکه 3 تن دیگر از تماشاگران شهرآورد هفتاد و چهارم نیز به بیمارستان منتقل شدند، گفت:« یکی از این افرد به علت افتادن از پله و دو نفر دیگر به علت مسمومیت به پایگاه‌های اورژانس مستقر در ورزشگاه مراجعه کردند که عوامل اورژانس پس از انجام اقدامات اولیه این افراد را به بیمارستان‌های لقمان و فیاض‌بخش منتقل کردند.
نظرات بینندگان
انتشاریافته:۶
در انتظار بررسی: ۰
ارسال نظرات
یک بانو
Canada
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
۸
۰
اخه این چه جور تیتر زدنه؟ آدم فکر میکنه خیلی کشته شدن
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
۸
۰
زَهرِه تَرکمان کردی بابا
پاسخ
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
۰
۰
آخه شما طرفداران استقلال چه را این همه کم ظرفیت هستید؟ به خدا تو اهواز یه با جناق که استقلالی بود پس از باخت با یک موزاییک به سر باجناقش زد و این بیچاره نزدیک بود از بین بره؟!!!! و تا چند دقیقه تو کما رفت . آخه چرا شما استقلالیا این همه کم جنبه اید
یا خیلیاتون کامنت می ذارید که تبانی بود
پاسخ
هیراد
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
۶
۰
آخه اینم شود سر تیتر خبر . جوری می نویسید که آدم بیاد بخونه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
۰
۰
قابل توجه اونايي كه مي گفتن تراكتوري ها صندلي شكوندن و نميدونم چيچي...
خودتون كه وضعتون خرابه باباااااااا
اونجا استاديوم بوده يا ميدان التحرير؟؟؟؟؟
پاسخ
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
۳
۰
آي كيو يه نفر تو كهكلويه و بوير احمد مرده .
نفهم بفهم
پاسخ
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام