کد خبر: ۴۲۹۸۳
زمان انتشار: ۰۹:۱۶     ۱۴ اسفند ۱۳۹۰
به گزارش سرویس ورزشی برنا، انتخابات فدراسیون فوتبال روز دوشنبه هفته جاری برگزار می شود و محمدحسین قریب، علی کفاشیان و عزیزالله محمدی سه نامزد ریاست این فدراسیون هستند.

برنامه های این سه گزینه برای زیاست فدراسیون فوتبال به شرح زیر است:

1) برنامه های محمدحسین قریب

حال كه بر اساس علاقه قلبی برای خدمت به جامعه فوتبال و تأكید و تأیید پیشكسوتان جامعه ورزش، به رقابت در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال روی آورده ام، برای آشنایی عزیزان مجمع، یك نسخه از برنامه های بنیادی و اساسی خود را كه در جهت تحقق اهداف كلان این فدراسیون تدوین گردیده است، جهت استحضار تقدیم می دارم.

بر شما عزیزان پوشیده نیست كه برنامه ریزی، تلاش شبانه روزی، استقبال از نوآوری و خلاقیت، ارتباط موثر با خانواده فوتبال، مسوولان و رسانه ها و همچنین آموزش علمی لازمه گسترش، تعمیم و توسعه رشته ورزشی فوتبال در سراسر كشور و دستیابی به مدارج بالای ترقی در این رشته پرطرفدار و ارتقاء جایگاه قاره ای و جهانی فوتبال كشور عزیزمان ایران است. اینجانب تلاش خواهم نمود، با استفاده از نقطه نظرات كارشناسان و همراهی و همكاری با باشگاهها و هیات های فوتبال و به كار گیری نیروهای توانمند، فوتبال ایران زمین را به جایگاهی كه شایسته آن است، رهنمون باشم.

امید است كه با توكل به خداوند متعال، حمایت مردم و استفاده از تمامی ظرفیت های دستگاهها و نهادهای دولتی، غیر دولتی و بخش خصوصی و همچنین با مشاركت فعالانه اعضاء محترم مجمع و سایر دلسوزان رشته محبوب فوتبال گامهای اساسی و بلندی در جهت ارتقاء سطح كیفی فوتبال ملی و باشگاهی و همچنین معنی دار سازی ، «همبستگی وغرور ملی» برداشته شود .

چشم انداز، اهداف و برنامه های پیشنهادی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران؛

فهرست مطالب :

1- ارزشهای حاكم و فرهنگ سازمانی

2- تعاریف

3- مقدمه

4- فوتبال پدیده ای چند وجهی

5- كاركردهای فوتبال

5.1- كاركرد اجتماعی

5.2- كاركرد سیاسی

5.3- كار كرد اقتصادی

5.4- كاركرد فرهنگی

6- اهداف فدراسیون فوتبال

7- وظایف فدراسیون فوتبال

8- چشم انداز

9- فرآیند كلی برنامه

10- تجزیه و تحلیل SWOT

10.1- نگاهی به وضعیت فوتبال در وضع موجود

10.2- جدول SWOT

10.3- ارزیابی عوامل داخلی و خارجی

11- اهداف كلان

12- برنامه های كوتاه مدت (یكساله)

13- برنامه های میان مدت (چهار ساله)

14- برنامه های بلند مدت (ده ساله)

15- راهبرد اصلی ارزشهای حاكم و فرهنگ سازمانی

اخلاق مداری، تفكر حرفه ای و همبستگی

خرد جمعی، خلاقیت، شجاعت و دقت در تصمیم‌گیری

روحیه كارگروهی و هم افزایی ، تلاش مجدانه و صادقانه

اعتماد، انضباط، امانت داری و اخلاق حرفه ای

دانایی، توانایی، شایسته سالاری

روحیه فرایندمحوری و نتیجه گرایی

شفافیت، مسئولیت پذیری و پاسخگویی

رعایت منافع ملی، اجتماعی و سازمانی

تلاش، تعلیم، تربیت، شكوفایی

تعاریف :

برنامه ریزی راهبردی SWOT

در برنامه‌ریزی راهبردی، به ترتیب چشم اندازVision))، رسالت(Mission)، اهداف(Objectives)، راهبردها(Strategies)، عناوین برنامه‌ها (Projects )و فعالیتها (Activities) برای سازمان یا تشكل مورد نظر تعریف می‌گردد.

چشم انداز و رسالت بر مبنای نظر بالاترین مرجع تصمیم گیر (كه می‌توان اساسنامه مصوب مجمع عمومی در نظر گرفت) تعیین می‌شود. اهداف نیز بر اساس رسالت تعیین شده مشخص می‌شود. درواقع رسالت یا ماموریت، وظایف كلی و دور نمای فعالیتهای تشكل را مشخص می‌كند و اهداف، مسیرهای رسیدن به این رسالت می‌باشد.

برای تعیین راهبردها، ابتدا نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصتها و تهدیدها (Strength, Weakness, Opportunity, Threats ) با نگاهی به فضای داخلی و عوامل بیرونی بررسی می‌شود كه بر مبنای آن و با استفاده از ماتریس SWOT، راهبردها استخراج می‌گردد:

هر راهبرد در زیر مجموعه یكی از اهداف، روش رسیدن به هدف را مشخص می‌سازد. شناسایی ذینفع‌های درونی و بیرونی نیز به شناسایی عوامل كمك می‌نماید. پس از آن برای رسیدن به هر راهبرد، برنامه‌هایی مشخص می‌شود كه لازم است زمانبندی و بودجه گذاری آنها نیز انجام شود.

مقدمه:

فوتبال در جهان امروز از یك ورزش خاص به یك پدیده جهان شمول وبی بدیل تبدیل شده است. كشورهای توسعه یافته برای استفاده از این پدیده قدرتمند، برنامه های ویژه ای پیش بینی نموده اند كه در توسعه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، توسعه زیرساخت ها ، توسعه صنعت توریسم ،افزایش درآمد سرانه ملی و... نقش بسزایی ایفاء میكند.

باتوجه به اهمیت فوتبال تعیین رویكردهای محوری توسعه فوتبال جمهوری اسلامی ایران و مقایسة آن با رویكردهای كشورهای دیگر وارائة رویكردهای مناسب برخاسته از ارزش های حاكم بر جامعه وظیفه اصلی فدراسیون فوتبال می باشد.

فوتبال پدیده ای چند وجهی:

بسیاری فوتبال را به عنوان «ورزش اول» و «پرطرفدارترین ورزش ایران» نام می‌برند. در زندگی بسیاری از ایرانیان فوتبال بروز و ظهور دارد، كه نماد آنها را می توان در رسانه های مختلف دیداری، شنیداری و نوشتاری ملاحظه كرد. فوتبال به عنوان یك پدیده، دارای كاركردهای زیادی می باشد كه شناخت این كاركردها و نحوه تعامل آنها با پدیده های اجتماعی می تواند برای بسیاری از معضلات جامعه مشكل گشا باشد. در اوایل و تا مدتها كاركرد اصلی و چه بسا تنها كاركرد فوتبال سرگرمی و لذت بود اما با گذشت زمان از تاثیر گذاری این كاركرد كاسته و به كاركردهایی نظیر كاركردهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی افزوده شد به طوریكه فوتبال تبدیل به پدیده ای شده است كه توانسته كل جهان را تحت تاثیر خود قرار دهد .


كاركردهای فوتبال/كاركرد اجتماعی:

یكی از كاركردهای ورزش بالا بردن نشاط و همبستگی ملی است و كشورهاییكه از تعدد اقوام برخورداند ، از ورزشهای گروهی و بویژه از فوتبال بعنوان بالا بردن وحدت ملی استفاده می كنند و اگر امروزه فوتبال به عنوان نمادی برای ”جهانی شدن ” نام برده می شود برای این است كه تمامی بازیكنان از نژادها ، قوم ها ، مذاهب ، ملیتها ، كشورها و فرهنگ های مختلف را دور هم جمع می كند و تحت قواعد یكسان و جهانی به مسابقه می پردازند .

بیاد داریم كه در روز هشتم آذر ماه 1376 مردم ایران پس از موفقیت تیم ملی فوتبال در برابر تیم استرالیا، با شور و شوقی كم نظیری به شادمانی و پایكوبی پرداختند . این شور وشوق در ایران شاید كم سابقه بود از آن زمان تا كنون مردم بعد از هر پیروزی به خیابانها آمده و با واكنش های عاطفی شادمانی می كنند . اما طرف دیگر این قضیه نیز صادق است، گاهاً می بینیم كه همین رفتارها مسیر دیگری یعنی ناهنجاری در پیش می گیرد . ناهنجاریها و آشوب های بعد از فوتبال امروزه بعنوان یكی از مهمترین دغدغه های دولت ها بعد از برگزاری فوتبال می باشد.

درست است كه یكی از كاركردهای ورزش ارتقای شادابی و نشاط ملی است ولی همین نشاط موقعی به بحران تبدیل میشود كه جوانان جزء بهانه فوتبال چیزی برای بروز شادی و هیجانات خود پیدا نكنند. امروزه فوتبال برای تماشگران به عنوان وسیله ای برای تخلیه هیجانات مورد استفاده قرار می گیرد و اگر درست هدایت شود از آسیب های كه ممكن است بر اجتماع وارد سازد ، كم خواهد نمود.


كاركرد سیاسی:

بسیاری از سیاستمداران معتقدند برای برقراری رابطه بین دو كشور ، یكی از بهترین ابزار و وسیله ها فوتبال است. این امر نشان می دهد كه این ورزش گروهی برای مقاصد سیاسی نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد، چرا كه مسابقه بین دو تیم كشور در واقع مسابقه بین دو ملت است. دست دادن بازیكنان دو كشور با یكدیگر، لباس عوض كردن، دادن هدیه به یكدیگر و حضور مسئولین رده بالای كشور در بازی فوتبال می تواند زمینه ایجاد نوعی رابطه بین كشور ها باشد .


كاركرد اقتصادی:

یكی از كاركردهای فوتبال، بهبود وضعیت اقصادی كشورها می باشد . فوتبال بعنوان بخش پیشتاز ورزش، می تواند اقتصاد را رونق بخشد. چرا كه فوتبال در زمینه ایجاد نیروی انسانی سالم نقش مهمی ایفا می كند و همچنین به انسانها یاد می دهد تا چگونه برای رسیدن به اهداف خود مشكلات را كنار گذاشته و بر تنبلی فائق آمده و بصورت گروهی در جهت تحقق اهداف فعالیت نمایند. در بعد كلان نیز كاركرد اقتصادی می تواند بركل جامعه تاثیر گذار باشد. اگر عده ای از فوتبال بعنوان صنعت یاد می كنند، برای این است كه دارای كاركردهای مناسب در جهت اشتغال زایی، افزایش درآمد سرانه و ... می باشد.

به عنوان مثال حدوداً سه ماه قبل از برگزاری جام جهانی در آلمان كلیه هتل های این كشور رزرو شده و دو میلیون توریست وارد این كشورشده است و برای نزدیك به 20 هزار نفر شغل موقت ایجاد شده است و بر اساس همین شواهد كارشناسان معتقدند بعد از برگزاری جام جهانی نرخ رشد ناخالص ملی آلمان افزایش یافت كه در بهبود نسبی اوضاع اقتصادی این كشور نقش مهمی داشت.


كاركرد فرهنگی:

یكی دیگر از كاركردهای فوتبال، كاركردهای فرهنگی آنست كه با رعایت اصول تعلیم و تربیت و مدیریت می تواند در جهت رعایت قانون، انضباط، صمیمیت و تلاش گروهی برای رسیدن به موفقیت اثر گذار باشد. بطور مثال برگزاری جام جهانی فرصتی را برای كشورها بوجود می آورد كه تمدن و فرهنگ خود را به جهانیان معرفی كنند. فوتبال امروزه دنیا وفرهنگ خود را می سازد و قواعد خاص خود را بر ملت ها حاكم می نماید.

ما خاطرات جام جهانی سال 2006 آلمان را از یاد نبردیم و هنوز هم عكس ها و پوسترهای آن دوره را دربسیاری از فروشگاهها و منازل می توان مشاهده كرد. در اكثر رقابتها قبل از شروع بازی در كنار اجرای زنده موسیقی، نقشه و موقعیت جغرافیای و جمعیت و آثار باستانی تیم های حاضر از طریق رسانه ها به مردم ارائه می شود. برای بسیاری از جامعه شناسان فوتبال شكل كوچك شده ای از جامعه است كه در آن می توان به ویژگیهای افراد آن جامعه دست یافت. مطمئناً رفتار بازیكنان و تماشاگران حامی آنها و نوع برخورد با یكدیگر می تواند نشان دهنده جزئی از رفتارهای یك ملت باشد.


اهداف فدراسیون فوتبال :

1- گسترش و توسعه پایدار فوتبال و سایر رشته‌های مرتبط و همچنین ارتقاء، نظارت و كنترل برنامه‌های آن در سراسر كشور با هدف توسعه و تعمیم بازی جوانمردانه، اتحاد و یگانگی، ارتقاء ارزش‌های انسانی، فرهنگی و آموزشی بخصوص از طریق برنامه‌ توسعه و جوانان.

2- حمایت از منافع اعضاء.

3- احترام به مفاد اساسنامه فیفا و جلوگیری از نقض قوانین، مقررات، كدهای اخلاقی، دستورالعمل‌ها و تصمیمات اتخاذ شده توسط فیفا، كنفدراسیون ‌و فدراسیون و همچنین احترام به قوانین بازی و حصول اطمینان از اینكه كلیه اعضاء از قوانین یاد شده تبعیت و پیروی می نمایند.

4- جلوگیری از بروز اقدامات و گسترش روش‌ها و رویه‌هایی كه تمامیت و یكپارچگی مسابقات و فعالیت‌ها را به خطر بیندازد و یا به شكلی، حقوق فدراسیون را تضییع و زیر سوال می‌برد.

5- مبارزه علیه خشونت، تبانی، فعالیت های غیر قانونی، نژاد پرستی، دوپینگ و هر نوع تبعیض.

6- حمایت مادی و معنوی از بازیكنان و سایر دست اندركاران این رشته.


وظایف فدراسیون فوتبال :

1- سازماندهی كلیه مسابقات در سطح ملی و برگزاری و نظارت بر كلیه مسابقات رسمی و دوستانه در سراسر كشور بر اساس قوانین و مقررات مشخص و دقیق.

2- تدوین قوانین و مقررات فنی و عمومی لازم و حصول اطمینان از اجرای آن.

3- مدیریت كلیه ارتباطات بین المللی ورزش كه در ارتباط با فدراسیون است.

4- میزبانی و یا شركت در مسابقات بین المللی و سایر مسابقات در كلیه سطوح.

5- حصول اطمینان از اینكه تمامی اعضا، باشگاه ها، بازیكنان فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی،‌كادر فنی،‌ مدیران، مدیران فنی و بدنسازان، فیزیوتراپها، آژانس های بازیكنان، آژانس های برگزاری مسابقات و تمام دیگر افراد مرتبط، به اساسنامه، مقررات،‌كدهای اخلاقی و دستورالعملهای فدراسیون، كنفدراسیون و فیفا احترام می گذارند.

6- توسعه و نظارت بر مدارس فوتبال

7- انطباق مقررات فنی و مسابقاتی رشته‌های فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی با آخرین مقررات بین المللی كه توسط برد بین المللی به تصویب می رسد.

8- برگزاری و نظارت بر كلاس‌ها و دوره‌های آموزشی و تكمیلی به منظور ارتقا سطح دانش، تجارب و توانمندی مربیان، داوران، مدیران وسایر دست اندركاران.

9-گزینش ورزشكاران نخبه و طراز اول كشور در رده‌های سنی مختلف به منظور تشكیل تیم‌های ملی بر مبنای دستورالعمل‌های مصوب انتخاب ورزشكاران ملی.

10- طراحی نظام ملی كشف، جذب و پرورش استعدادها و نظارت بر اجرای آن.

11- نظارت بر فرآیند برگزاری لیگ‌های مختلف در سراسر كشور.

12- برگزاری یا شركت فعال در مجامع بین‌المللی، كنگره‌های علمی، تحقیقاتی و دوره‌های آموزشی.

13- تهیه و تدوین برنامه بلندمدت، میان مدت و تدوین برنامه‌ و تقویم عملیاتی و اجرای آن.

14- تعیین مربیان تیم‌های ملی و نظارت بر نحوه عملكرد و پشتیبانی تیم‌های ملی در رده‌های سنی مختلف بر اساس دستورالعمل های مربوطه.

15- توسعه و به روز رسانی ICT و بانك اطلاعات و آمار ورزشی.

16- صدور مجوز و نظارت فنی بر فعالیت‌های رشته های تحت پوشش در قلمرو ارگان‌ها، نهادها، موسسات و سازمان‌های دولتی و وابسته به دولت، نهادها و موسسات عمومی غیردولتی و باشگاه‌های خصوصی عضو.

17- تشكیل كمیته های دائمی و موقت مختلف در فدراسیون.

18- انتشار كتب، جزوات، نشریات آموزشی و نشر اخبار و ترجمه قوانین بین‌المللی.

19- سیاست گذاری، نظارت و ارزیابی عملكرد هیات‌های فوتبال استانها.

20- انجام فعالیت‌های بازاریابی، اقتصادی، بازرگانی، تولیدی، تجاری، تبلیغاتی و درآمدزایی به منظور تقویت بنیه مالی فدراسیون.

21- تلاش در جهت جذب كمك‌های مردمی و خدمات داوطلبانه.

22- تلاش برای پوشش كلیه گروه‌ها و ورزشكاران رشته مربوطه به عنوان عضو.

23- تلاش جهت كسب كرسی‌های بین‌المللی و حفظ آن.

24- صدور مجوز فعالیت در كلیه زمینه‌ها در رشته‌های تحت پوشش برای اعضا.

25- بررسی صلاحیت و صدور مجوز فعالیت متقاضیان نمایندگی‌های مرتبط با رشته های تحت پوشش نظیر نقل و انتقالات، برگزاری مسابقات و غیره.


چشم انداز:

ارتقاء جایگاه فوتبال كشور به قدرت اول قاره آسیا و تداوم حضور در جام جهانی

فرآیند كلی برنامه :

برای تحقق اهداف كلان ارائه شده در قالب چشم انداز، برنامه های كوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین گردیده است كه در ادامه ملاحظه خواهید نمود:

تجزیه و تحلیلSWOT:

برای تدوین برنامه مناسب (كوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت)، بررسی ”وضع موجود" ضرورت اساسی دارد . جهت تبیین این مهم، در برنامه ریزی های استرات‍ژیك، از تكنیك SWOT استفاده می شود. این مفهوم می‌تواند برای تجزیه و تحلیل موقعیت به عنوان یك ورودی در فرایند برنامه‌ریزی استراتژیك در سطح عالی سازمان مورد استفاده قرار گیرد.

SWOT مخفف كلمات نقاط قوت (S=Strengths)، نقاط ضعف (W=weaknesses) ، فرصتها (opportunities) و تهدیدات (T=threats) است. S.W.O.T عموماً به دو دسته عوامل خارجی و داخلی طبقه‌بندی می‌شوند. فرصتها و تهدیدات مربوط به عوامل خارجی بوده و نقاط قوت و نقاط ضعف مربوط به عوامل داخلی سازمان هستند.

نگاهی به وضعیت فوتبال در وضع موجود:

الف - امور فنی

تیم ملی فوتبال بزرگسالان: حذف از رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2012

تیم ملی فوتبال امید: حذف از مرحله مقدماتی با اشتباه فدراسیون فوتبال

تیم ملی فوتبال جوانان: حذف از مرحله مقدماتی جام جهانی 2010

تیم ملی فوتبال نوجوانان: حذف در بازیهای قهرمانی آسیا 2011

تیم ملی فوتسال: صعود به دور دوم و مقام ششم در رده بندی

تیم ملی فوتبال ساحلی: حذف در دور مقدماتی جام جهانی

تیم ملی فوتبال بانوان : حذف به دلیل عدم هماهنگی برای پوشش اسلامی

تیم ملی فوتسال بانوان: نایب قهرمانی غرب آسیا 2011

لیگ قهرمانان: كاهش دو سهمیه ایران بدلیل ضعف در ارائه اطلاعات و عدم پیگیری در توسعه زیر ساخت ها/ ب- امور اقتصادی:

چالشهای اساسی نسبت به كسب درآمد پایدار برای باشگاهها

عدم تناسب بین بودجه جاری و سرمایه گذاری باشگاهها

ج- امور تشكیلاتی:

عدم انسجام لازم بین اركان مدیریتی فدراسیون

پراكندگی تصمیم سازی و تصمیم گیری در فدراسیون

عدم ارتباط ارگانیكی بین فدراسیون و باشگاهها

عدم وحدت رویه و فقدان توجه به اصول فنی در انتخاب مربیان تیم های ملی

جدول SWOT/ نقاط ضعف:

1- عدم استفاده از امكانات مالی موجود برا ی تامین نیازهای فوتبال

2- عدم تناسب تعداد تیم های لیگ برتر با امكانات سخت افزاری فوتبال كشور

3- فقدان سیستم های مدیریت فناوری اطلاعات در فوتبال

4- برگزاری فشرده لیگ برتر فوتبال كشور

5- تعاملات فدراسیون با فیفا و كنفدراسیون فوتبال آسیا

6- عدم سرمایه گذاری باشگاهها در تیم های پایه

7- فقدان پشتوانه سازی برای رده های مختلف تیم های ملی

نقاط قوت:

1- جایگاه فوتسال ایران در جهان

2- بكارگیری مربی تراز اول در سطح تیم ملی

3- وجود تماشاگران علاقمند

4- وجود اسپانسرهای بالقوه فوتبال

5- حضور اسپانسرهای دولتی در فوتبال

6- توانایی بالقوه استعدادهای مدیریتی، مربیگری، بازیگری و داوری (آقایان و بانوان)

7- توجه ویژه رسانه های شنیداری، دیدای و نوشتاری به فوتبال

تهدیدها:

1- عدم هماهنگی های لازم بین سازمانهای مرتبط با امر ورزش در كشور

2-عدم توجیه سرمایه گذاری كلان بخش خصوصی در فوتبال

3- رویكرد نتیجه گرایی در فوتبال

4- بروز مسایل غیر اخلاقی و دوپینگ

5- ظهور قدرتهای جدید در فوتبال آسیا و پیشرفت مستمر رقبا

6- وضعیت درآمدزایی باشگاهها

7- كمبود امكانات و تجهیزات سخت افزاری فوتبال

8- عدم دستیابی به استانداردهای AFCبرای باشگاهها و كاهش سهمیه آسیایی

فرصتها:

1- جایگاه مناسب اداری تشكیلاتی فدراسیون در كشور، كنفدراسیون آسیا و فیفا

2- رسیدگی به جمعیت جوان و مستعد كشور

3- اصل 44 قانون اساسی و سند چشم انداز 20 ساله توسعه اقتصادی اجتماعی

4- وجود طرح جامع و سند چشم انداز ورزش كشور

5- توان اقتصادی كشور و حمایت بخشهای دولتی و خصوصی از فوتبال

ارزیابی عوامل داخلی و خارجی:

با توجه به وضعیت ”نامطلوب" فوتبال كشور و همچنین فاصله قابل ملاحظه با كشورهای هدف (ژاپن و كره جنوبی)، اهداف كلان، برنامه های كوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت جهت نیل به جایگاه ”مطلوب و مناسب" فوتبال كشور و مرتفع گردیدن فاصله با كشورهای هدف تدوین گردیده است كه رئوس آنها عبارتست

اصلاح ساختار بودجه ای فدراسیون و باشگاه ها:

استاندارد سازی و بهبود وضعیت امكانات و تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری فوتبال كشور براساس شاخص های AFC

بهبود وضعیت فوتبال در تمامی رده های سنی جهت قهرمانی در رقابتهای آسیا و حضور مداوم در جام جهانی (فوتبال، فوتسال، فوتبال ساحلی)

ارتقاء سطح علمی مدیران، مربیان و داوران فوتبال كشور

ایجاد پورتال جامع فوتبال كشور و استفاده از فناوری اطلاعات

برنامه های كوتاه مدت (یكساله)

صعود به بازیهای جام جهانی برزیل 2014

قهرمانی فوتسال آسیا و صعود به جام جهانی 2012 تایلند

میزبانی مسابقات نوجوانان آسیا در سال 1391

صعود تیم های نوجوانان و جوانان به رقابتهای جهانی

اقدامات لازم در جهت افزایش سهمیه حضور در باشگاههای آسیا

توجه ویژه به فوتبال و فوتسال یانوان برای ارتقا در رنكینگ فیفا و تلاش بمنظور رفع موانع بانوان محجبه در میادین بین المللی

بهبود ساختار اداری و تشكیلاتی فدراسیون

متناسب سازی تعداد تیم ها در لیگ های مختلف با ظرفیت و زیرساختهای فوتبال كشور بمنظور سودمند نمودن مسابقات

تكریم جایگاه پیشكسوتان فوتبال

آموزش و ترویج فرهنگ ضد دوپینگ

تلاش در جهت اصلاح ساختار باشگاههای كشور جهت اخذ پروانه حرفه ای براساس شاخص های AFC

تشكیل اتاق فكر با مشاركت فعالانه:( روسای پیشین فدراسیون، هیاتهای فوتبال، مربیان، مدیران، رسانه ها، نخبگان و اساتید دانشگاه)

اهتمام در جهت ارتقا وضعیت آكادمی ملی فوتبال

آموزش اعضا فدراسیون اعم از هیاتهای ورزشی،باشگاهها، مدیران، داوران، مربیان، بازیكنان و تماشاگران در ابعاد فنی، اجرایی، پزشكی

اهتمام ویژه جهت تصاحب كرسی های از دست رفته و موثر در AFC

تعامل با وزارتخانه های آموزش و پرورش، كار، رفاه و امور اجتماعی، دفاع و پشتیبانی و علوم و تحقیقات و فناوری بمنظور برگزاری مناسب مسابقات آموزشگاهی، كارگری، دانشجویی و نیروهای مسلح و ورزش روستایی

تعامل سازنده و دوجانبه اصحاب رسانه

برنامه های میان مدت (چهار ساله)

كسب درآمد پایدار در فدراسیون فوتبال و باشگاهها

تقویت نقش هیات های استانها در امور فوتبال كشور

تقویت آكادمی ملی فوتبال ایران با استفاده از روشهای علمی

تقویت تیم ملی امید و صعود به بازیهای المپیك 2016 و تعامل با كمیته ملی المپیك، AFC و FIFA

برنامه ریزی و انجام اقدامات لازم به منظور حضور در فینال جام جهانی فوتسال

تعامل هدفمند با سازمانهای برگزار كننده مسابقات آموزشگاهی، دانشگاهی، كارگری، نیروهای مسلح و ورزش روستایی

ارتقا و بهنگام سازی پورتال اطلاعاتی جامع فوتبال كشور

جذب و تشویق حامیان مالی جهت تقویت بنیه مالی فدراسیون، هیات ها و باشگاهها

ارتقاء كیفیت نظام آموزشی فدراسیون جهت هیاتهای فوتبال، مدیران، باشگاهها، مربیان، داوران و بازیكنان، تماشاگران و رسانه ها

جمع بندی و نتیجه گیری:

با توجه به نقش محوری باشگاهها در برنامه های كوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت فدراسیون، عبور از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب آینده كه متضمن تحول و تغییرات زیر بنایی و اساسی در نحوه تامین منابع باشگاهها و همچنین نحوه هزینه كرد باشگاهها می باشد، موجب برقراری توازن و تعادل بین منابع دولتی و خصوصی (اسپانسرها و فعالیتهای اقتصادی ورزشی) و نحوه هزینه كرد باشگاهها می گردد.

این مهم زمینه ساز تحقق اهداف كلان ارائه شده پیشنهادی فدراسیون خواهد گردید و جایگاه فوتبال ملی را در جدول ارزیابی عوامل داخلی و خارجی از وضعیت تدافعی و نامطلوب كنونی به وضعیت توسعه ای و مطلوب آتی ارتقا خواهد بخشید.

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------

2) برنامه های علی کفاشیان

مقدمه :
*احترام، ابتکار، افتخار*

یک آغوش گل سرخ؛ یک جرعه آفتاب، یک قطره مهتاب، یک دانه مروارید، یک سبد عشق نثار دوست است در این سرزمین گرم آفتابی که آفتابش «مهر» خوانده می شود و مهرش، مهربانی!

دستان مهربان و نگاه گرم و اندیشه پویای اهالی ورزش بویژه خانواده بزرگ فوتبال در ایستگاهی دیگر، شکوفه های پربار و زیبای را به رخ می کشند که در سایه درختی یکصدساله می توان پیوند منظومه وار قالب و محتوای برنامه ها را در آن به نظاره نشست.

شاخه ایی کوچک از این درخت تنومند، چهارسال پیش به لطف خالق هستی بخش در سرزمین کبیر« فوتبال » کاشته شد که اینک با گنجینه ای از تجربیات ارزشمند، چشم به آینده ای روشن دوخته و همچنان براین باوریم که « ورزش فوتبال » در تعاملی صادقانه و جذاب می تواند عامل همبستگی دل ها و دیده های میلیون ها مخاطب به حساب آید.

نگاهی اجمالی به مسیر طی شدة این 4 سال و برشمردن برخی از طرح ها ، پروژه ها و برنامه هایی که محقق شده ا ند نشان می دهد چه در گستره مضمونی و اندیشه وری و چه در ساحت عمل تلألؤ خاصی را شاهدیم که ان شاءالله در سال های آینده چرخة فوق تکمیل خواهد شد.

* توجه ویژه به تیم های ملی پایه و رسیدن به حدی قابل قبول از فرآیند « تولید بازیکن »

* ایجاد و تقویت مدارس و آکادمی فوتبال و سازماندهی مطلوب روند پرورش فوتبالیست در تراز ملی

* تثبیت جایگاه حقوقی کمیته های مستقل فدراسیون و هیأت های فوتبال استانی و شایسته سالاری ها در انتصاب کارشناسان اهل فن این کمیته و هیأت ها

* تلاش مضاعف در رساندن لیگ برتر به حد استانداردهای A.F.C و پربارترکردن لیگ های پایه

*سازماندهی تشکیلات فرهنگی باشگاهها و ایجاد شبکه پویا از رابطین فرهنگی باشگاههای لیگ برتر و دسته اول، دوم اعم از فوتبال و فوتسال

*اخذ کرسی های بین المللی در سطح FIFA و AFC

*اخذ میزبانی مسابقات آسیایی در رده نوجوانان و فوتسال غرب آسیا

*پافشاری جهت تثبیت فضای ذهنی مدیران ارشد A.F.C در خصوص « حجاب بانوان فوتبالیست » ایرانی

*پیگیری جدی پروژه « آسیا ویژن » و « ایران ویژن »

*حضور مقتدرانه تیم ملی فوتبال بزرگسالان در مرحله مقدماتی جام جهانی

*و دهها موضوع و دستاورد دیگر که در بخش مربوطه به تفصیل بیان شده است.

نیک می دانیم که قدمت، عظمت و شکوه ایرانیان عزیز در طول تاریخ چند هزار ساله، ظرفیت و پتانسیلی بی بدیل را در منظر جهانیان قرار می دهد، اما همین اتفاقات خجسته نوید بخش طلوع دوباره فرزندان این کهن مرز و بوم در عرصه فوتبال است که امیدواریم در پناه الطاف خداوند متعال و توجهات حضرت ولیعصر(عج) با برنامه ها وساختاری که در همین گزارش تقدیم خواهد شد شاهد تحقق آنها باشیم.


برنامه

آکادمی ملی فوتبال

1- شناسایی آکادمی ملی فوتبال از سوی AFC و FIFA به عنوان مرکز آموزش بین المللی فوتبال

2- برگزاری دومین همایش بین المللی علم و فوتبال با همکاری AFC و FIFA

3- برگزاری دوره های مدیریت، بدنسازی، تربیت دروازه بان در فوتبال پایه

4- احداث آکادمی و هتل بانوان

5- احداث مرکز تخصصی پزشکی فوتبال کشور

6- تکمیل طرح ساماندهی مدارس فوتبال و انتقال مجوزهای فعالیت مدارس فوتبال به باشگاه های کشور

7- راه اندازی آکادمی فوتبال باشگاه های لیگ برتر و دسته یک کشور

8- راه اندازی مرکز سنجش و اندازه گیری قابلیت های جسمانی

9- ادامه طرح آسیا ویژن و ایران ویژن با هدف ارتقاء کیفی فوتبال پایه کشور

10- برگزاری سمپوزیوم بین المللی بدنسازی در فوتبال

11- بازسازی کامل و کشت مجدد زمین های چمن شماره یک و دو آکادمی

12- تکمیل مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه دیجیتالی آکادمی ملی فوتبال


برنامه های

سازمان لیگ آزادگان

1- استاندار سازی باشگاهها بر اساس شرایط AFC و FIFA

2- اعطاء مجوز فعالیت های حرفه ای به باشگاهها، خاصه باشگاههای دسته اول کشور

3- کیفی سازی مسابقات لیگ های مختلف تحت پوشش

4- ایجاد اصلاحات در نحوه برگزاری مسابقات مناطق ویژه فوتبال پایه

5- ایجاد سیستم و شیوه های نظارتی دقیق در برگزاری مسابقات

6- برگزاری دوره ها و کارگاههای آموزشی در جهت آشنائی و ارتقاء دانش مدیران عامل ، سرپرستان باشگاهها نسبت به وظایف، مقررات و قوانین برگزاری بازیها، دستور العمل ها، آئین نامه های مربوطه

7- تغییر در نحوه برگزاری مسابقات لیگ دسته اول ، دوم و سوم و رده های سنی پایه

8- مکانیزه کردن سیستم نقل و انتقالات

9- همکاری در رفع مشکلات سخت افزاری باشگاهها

10- تفکیک باشگاههای دولتی و خصوصی و دادن امتیازهای ویژه به بخش خصوصی در جهت فعال تر شدن آنها

11- توجه ویژه به بخش آموزش فوتبال در تمامی سطوح شامل ، مربیان، داوران، بازیکنان ، مدیران عامل


برنامه های

سازمان لیگ و کمیته فوتسال

1) استقلال سازمان لیگ فوتسال از طریق خرید یا اجاره ساختمان مستقل .

2) برنامه ریزی جهت پخش مسابقات لیگ برتر فوتسال از طریق برنامه شبکه ورزش و ایجاد درآمدزایی در فوتسال و برنامه ریزی هزینه توسط سازمان لیگ .

3) طرح افزایش درآمد از طریق ایجاد دیدارهای دوستانه با تیم های مطرح جهان برای تیم های ملی و همچنین باشگاههای عضو سازمان لیگ .

4) برنامه ریزی فنی جهت قرار گرفتن تیم ملی فوتسال کشور در زمره دو تیم اول جهان .

ردیف عنوان رده های فعال تعداد تیم های حاضر

1- لیگ برتر 14 تیم

2- لیگ دسته اول 16 تیم

3- لیگ دسته دوم 24 تیم

4- لیگ منطقه ای بزرگسالان 46 تیم

5- لیگ منطقه ای امید 46 تیم

6- لیگ دسته اول امید 18 تیم

7- لیگ جوانان 33 تیم

8- لیگ نوجوانان 33 تیم

5) برنامه ریزی دقیق جهت استعداد یابی برای تیم های ملی از طریق تقویت لیگ های منطقه ای ، ارتباط مستدام و اصولی با لیگ دانش آموزی و ورود به مسابقات مدارس .

6) سازمان لیگ فوتسال فدراسیون فوتبال همانند سالهای گذشته و بر اساس دستورالعمل اجرایی مسابقات و آئین نامه های مصوب شده نسبت به برگزاری مسابقات منظم و منسجم در رده های لیگ برتر ، لیگ دسته اول ، لیگ دسته دوم ، لیگ منطقه ای بزرگسال ، لیگ منطقه ای امید ، دسته اول امید ، لیگ جوانان و نوجوانان به

7) شرح جدول روبرو فعالیت خواهد داشت .

*برنامه های کمیته بانوان*

1- ترسیم چشم انداز 4 ساله فوتبال بانوان

2- تقویت فوتبال، فوتسال، فوتبال ساحلی در ابعاد پرورشی، همگانی، قهرمانی و حرفه ای

3- نهادینه کردن فوتبال در خانواده ها و مدارس و توجه به فوتبال پایه

4- حضوری قدرتمند در مسابقات بین المللی، منطقه ای، آسیایی و جهانی و افتخار آفرینی برای کشور

5- برگزاری لیگ های منظم برتر، دسته 1، دسته 2، دسته 3، رده های( نونهالان، نوجوانان، جوانان،بزگسالان ) ، حذفی، دهه فجر، المپیادها، دوستانه، تدارکاتی و سایر مناسبت ها....

6- همکاری با کمیته آموزش و کمیته داوران به منظور برگزاری کلاس های آموزشی مربیگری و داوری در سطح مختلف و تربیت مدرس، ناظر و نماینده با توجه به نیاز سنجی و اولویت ها

7- برگزاری اردوهای آمادگی و تدارکاتی فوتبال، فوتسال، فوتبال ساحلی در رده های مختلف سنی با توجه به تقویم مسابقات AFC وfifa ، غرب آسیا،فستیوال ها، تورنمنت های بین المللی، مسابقات دوستانه

8- شرکت در مسابقات AFC وfifa ، غرب آسیا،فستیوال ها، تورنمنت های بین المللی، مسابقات دوستانه و تدارکاتی و سعی در کسب مقام و یا ارتقاء

9- اعزام مربیان، مدرسان و داوران به مسابقات بین المللی با همکاری کمیته داوران و آموزش

10- برگزاری کنگره، کنفرانس، همایش، کارگاه و دوره های تغذیه، فیزیولوژی، علم تمرین،حرکت شناسی، روانشناسی، مدیریت و....... در رابطه با فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی بانوان

11- همکاری در برگزاری مسابقات آموزش و پرورش در سه رده سنی، وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه علمی کاربردی، بسیج کشور، روستایی عشایری و......

12- پیگیری ساخت کمپ های تیم ملی ویژه بانوان تحت عنوانgoal progect تحت حمایت فیفا


برنامه های

کمیته جوانان

1- توسعه فوتبال پایه در سطح کشور شامل ؛

*اجرای پروژه استعدادیابی از طریق طرح فراگیر استعدادیابی در مناطق در همه رده های سنی پایه

*برگزاری فستیوال زیر 10، 11 و 12 سال در سطح استانها ، مناطق و کشور

*برگزاری مسابقات منطقه ای در رده های سنی (زیر 14، 16، 18 و امید)

2- پرورش استعدادها شامل ؛

*سازماندهی و راه اندازی همزمان تیم های اصلی و سایر رده های سنی پایه :

1- تیم زیر 12 سال همراه با تیم های زیر11و 10

2- تیم زیر 14 سال همراه با تیم زیر 13سال

3- تیم زیر 16 سال همراه با تیم زیر 15 سال

4- تیم زیر 18 سال همراه با تیم زیر 17 سال

5- تیم زیر 20 سال همره با تیم زیر 19 سال

6- تیم زیر 22 سال

*آموزش بازیکنان توسط مربیان تیم ملی و مناطق در یک فرآیند طولانی مدت

*تشکیل همزمان 4 تیم ملی منتخب در رده های پایه در مناطق مرکزی- غربی – جنوبی و شمالی

3- حضور موثر کلیه تیم های ملی رده های سنی پایه شامل زیر 13 سال، زیر 14 سال، زیر 16 سال، زیر 17 سال، زیر 19 سال، زیر 20 سال و زیر 22 سال در مسابقات آسیائی

4- نظارت برروند برگزاری مسابقات رده های سنی پایه

5- تشکیل بانک اطلاعاتی و شناسنامه ورزشی بازیکنان ومربیان

6- افزایش دانش مربیان پایه

*برگزاری سمینارهای استعدادیابی در سرتاسر کشور

*برگزاری کلاس ها و کارگاه های آموزشی تخصصی فوتبال

7- تشکیل گروه فنی و باتجربه جهت نظارت و همفکری در برنامه ریزی برای تیم های پایه

8- هماهنگی کلیه برنامه های تیم های ملی پایه با سرمربی تیم ملی بزرگسالان

9- برگزاری جلسات هماهنگی با سرمربیان تیم های حاضر در لیگ برتر رده های سنی پایه با کادر فنی تیم ملی مربوطه

*برنامه های کمیته فنی و توسعه*

1- پیاده سازی سند توسعه

2- برقراری نظام پایش و ارزیابی عملکرد

3- تدوین و پیاده سازی نظام جامع استعدادیابی و مسیر رشد بازیکنان

4- تدوین برنامه توسعه و ارتقاء داوری فوتبال کشور

5- تدوین برنامه توسعه مدیران و دست اندرکاران فوتبال

6- تدوین برنامه توسعه ای تیم های ملی

7- تدوین برنامه توسعه و ارتقاء مربیان فوتبال

8- تدوین برنامه بهبود ساختار و نظام اداری فدراسیون

9- تدوین برنامه ارتقاءکیفی لیگ های کشور

10- تکمیل فاز پروژه تجاری سازی در فوتبال

11- طراحی و پیاده سازی استراتژی فناوری اطلاعات(طراحی نرم افزار جامع فعالیتهای فدراسیون و ایجاد اتوماسیون اداری)

*برنامه های کمیته فرهنگی و بازی جوانمردانه*

1. سازماندهی منسجم و هماهنگ در تشکیلات و فعالیت های فرهنگی در سطح فوتبال کشور

( فدراسیون، سازمان لیگ برتر، آزادگان، فوتسال و باشگاههای فرهنگی ورزشی )

2. راه اندازی ، نظارت و هدایت کانون های هواداران باشگاههای فرهنگی ورزشی لیگ برتر و دسته یک فوتبال و فوتسال کشور

3. راه اندازی و اجرای نظام آموزش فرهنگی دینی در سطح تیم های ملی پایه

4. راه اندازی سیستم ارزشیابی و نظارت فرهنگی در سطح هیأت های فوتبال استانها و باشگاههای لیگ برتر و دسته یک فوتبال و فوتسال

5. تنظیم بانک اطلاعات فرهنگی دینی بازیکنان ، مربیان و سرپرستان تیم های ملی

6. سازماندهی جامع و هدفمند مشوقین تیم های ملی در بازیهای ملی داخل و خارج از کشور

7. انتشار فصلنامه فرهنگی با رویکرد آموزشی ، تبلیغی

8. تشکیل بانک سمعی و بصری فیلم ها و آثار فوتبالی کشور

9. طراحی و تولید بسته های فرهنگی مناسبتی ویژه تیم های ملی پایه

10. تألیف و انتشار 10 عنوان کتاب با رویکرد فرهنگی ورزشی ویژه بازیکنان، مربیان، سرپرستان، داوران، باشگاههای فرهنگی ورزشی

11. طراحی و تولید اقلام تبلیغاتی متناسب با نیاز مخاطبان بمنظور تشویق تیم های ملی در داخل و خارج از کشور

12. تقویت و توسعه فعالیت های هیأت مذهبی جامعه اسلامی فوتبال در سطح باشگاهها و هیأت های فوتبال استانی

13. تشکیل نظام جامع درمعرفی برترین های اخلاقی جامعه فوتبال کشور

14. برگزاری همایش ها و سمینارهای تخصصی اخلاق در فوتبال با مشارکت فعال باشگاهها

15. برپائی نمایشگاه تخصصی دستاوردها و فعالیت های فرهنگی باشگاههای لیگ برتر کشور

16. سازماندهی بازیهای جوانمردانه و خیرخواهانه در رده های مختلف تیم های ملی

17. تعیین نظام نامه آموزش فرهنگی بمنظور اجرای مطلوب و گسترده در سطح کلاسهای مربیگری و داوری فوتبال

18. شناسائی و جذب اسپانسرهای فرهنگی در حمایت از اقدامات و فعالیت های فرهنگی فدراسیون فوتبال

19. طراحی و راه اندازی مرکز فرهنگی تفریحی در آکادمی ملی فوتبال ویژه اعضاء تیم های ملی فوتبال


برنامه های

کمیته پزشکی


1. برگزاری کارگاههای تخصصی مقدماتی و پیشرفته در زمینه تغذیه ، پیشگیری از آسیب ، تشخیص و درمان آسیب های ورزشی ، فیزیوتراپی و توانبخشی آسیب های ورزشی ، روانشناسی ورزشی ، استفاده از طب مکمل در درمان و توانبخشی آسیب های ورزشی ، ماساژ ورزشی ، ..........

2. استمرار پروژه سطح بندی خدمات پزشکی فوتبال و تربیت پزشکان و فیزیوتراپیستهای مورد نیاز فوتبال در سه سطح A,B,C و ارائه این الگو به مراجع بین المللی فوتبال

3. برگزاری کارگاههای دوسالانه تربیت افسران و دستیاران کنترل دوپینگ در سطح استانداردهای بین المللی با مشارکت مدرسین FIFA

4. برگزاری همایش های استانی آشنائی با مبانی مبارزه با دوپینگ بصورت سالانه برای جامعه فوتبال کشور

5. استفاده از فرصتهای بین المللی جهت ارتقای سطح دانش و مهارت کادر پزشکی شاغل در فوتبال از طریق دعوت از مدرسین کشورهای صاحب جایگاه در پزشکی ورزشی و یا اعزام کادر پزشکی فوتبال به این کشورها ( در فاز اول هماهنگی های مقدماتی با کشور ایتالیا در حال انجام است )

6. اجرای پروژه های مشترک آموزشی و تحقیقاتی با مراکز دانشگاهی و علمی داخلی و خارجی بویژه با واحدFMARK ( مرکز ارزیابی و تحقیقات پزشکی فیفا)

7. انتشار بروشورهای آموزشی با موضوعات مبارزه با دوپینگ ، تغذیه در فوتبال ، مدیریت آسیب های ورزشی روانشناسی فوتبال و ..... با هدف ارتقای سطح دانش جامعه فوتبال کشور در مباحث پزشکی ورزشی

8. استمرار پروژه استاندارد سازی خدمات پزشکی در فوتبال شامل ضوابط و مقررات حاکم بر نیروی انسانی بخش پزشکی فوتبال ، مقررات و ضوابط آئین نامه ای ، ملزومات و تجهیزات مورد استفاده

9. طراحی ، ساخت ، تجهیز و بهره برداری از بزرگترین و استانداردترین مرکز پزشکی ورزشی آسیا با تائیدیه مرکز پزشکی FIFA به منظور تامین خدمات درمانی سرپائی ، بستری ، توانبخشی و ارزیابی پزشکی جامعه فوتبال کشور با مشارکت بخش خصوصی به ارزش سرمایه گذاری تقریبی 100 تا 150 میلیارد تومان در قالب یک پروژه پنج ساله ( فاز اول پروژه شامل ثبت شرکت انجام توسعه و در حال اخذ مجوز های قانونی می باشد)

10. توسعه ارائه خدمات پزشکی ورزشی به جامعه فوتبال کشور از قبیل انجام معاینات کامل پیش از فصل و تشکیل شناسنامه پزشکی بازیکنان و کادر فنی ، خدمات درمانی و مشاوره ای سرپائی ، خدمات پاراکلینیک تشخیصی ( آزمانشات و تصویر برداری تشخیصی ) ، خدمات جراحی و بستری در مرکز فوق تخصصی ویژه آسیب های فوتبال ، خدمات فیزیوتراپی و بازتوانی ورزشی و ...... در کلینیک پزشکی ورزشی فوتبال ایران با سرمایه گذاری مشترک فدراسیون فوتبال ، سازمان لیگ های فدراسیون و جامعه پزشکی کشور( فاز اول پروژه با راه اندازی مرکز پزشکی ورزشی فوتبال ایران در کمپ تیم های ملی اجرا گردیده است )

11. ایجاد خودکفائی کامل بخش پزشکی فوتبال به کمیسیون های تخصصی پزشکی تعیین سن ، تعیین جنسیت و تعیین آسیب دیدگی جهت جایگزینی بازیکنان مصدوم از ابتدای فصل 92-91 مسابقات

12. اجرائی نمودن پروژه تشکیل شناسنامه پزشکی الکترونیک بازیکنان حرفه ای فوتبال کشور ( این پروژه در حال طی مراحل اولیه طراحی دستی و نرم افزاری می باشد و ابتدای فصل آتی اجرائی خواهد شد)

13. تدوین و نظارت بر اجرای استانداردهای بخش پزشکی باشگاههای فوتبال مطابق با استانداردهای AFC و FIFA طی 2 سال با اولویت لیگ های برتر

14. تجمیع جمعیت بیمه ای فوتبال کشور ( Portfolio ) در قالب یک قرارداد واحد با هدف کاهش هزینه سرانه بیمه و افزایش خدمات بیمه ای

15. افزایش ضریب نفوذ نمونه گیری کنترل دوپینگ متوسط سالانه 25% و مبتنی بر اصول علمی و آماری در سطح لیگ های کشور ی

16. میزبانی سمپوزیم دوسالانه تبادل تجارب و برنامه های کنترل دوپینگ فوتبال آسیا با حضور مقامات ارشد مبارزه با دوپینگ FIFA و AFC

17. طراحی ، نصب ، بهره برداری و به روز رسانی نرم افزار پیشرفته کنترل دوپینگ فوتبال کشور که در نوع خود در سطح آسیا بی نظیر است( با استفاده از نخبگان طراحی نرم افزار دانشگاههای کشور که قرارداد آن به ارزش تقریبی 50 میلیون تومان منعقد گردیده است )

18. بازنگری و انطباق آئین نامه ملی مبارزه با دوپینگ فوتبال کشور با آئین نامه فیفا بصورت سالانه و انتشار آن از طریق سایت رسمی فدراسیون و چاپ کتاب آئین نامه ملی کنترل دوپینگ فوتبال پس از هر دوره بازنگری

19. تدوین ، ابلاغ و نظارت براجرای استانداردهای اتاق کنترل دوپینگ در ورزشگاههای کشور مطابق با استانداردهای بین المللی با اولویت لیگ های برتر


*برنامه های کمیته فوتبال ساحلی*

1- بسط و گسترش سخت افزاری ( بویژه زمین فوتبال ) در اقصی نقاط کشور

2- راه اندازی لیگ امید و جوانان

3- تشکیل تیم ملی امید

4- اشاعه فرهنگ فوتبال ساحلی در جهت رونق بخشیدن به لیگ و نهایتاًَ تیم های ملی از طریق جذب جوانان و نوجوانان

5- برگزاری تورنمت های بین المللی در جنوب کشور با توجه به تنوع آب و هوا

6- کسب میزبانی رقابت های قهرمانی آسیا


برنامه های

روابط عمومی و کمیته رسانه ها

1. ایجاد بانک اطلاعاتی تفکیکی از کلیه رسانه های گروهی و در سه گروه: مطبوعات و رسانه های مکتوب، رسانه های دیجیتال، رادیو و تلویزیون که در زمینه ورزش فوتبال مشغول به فعالیت هستند.

2. ایجاد بانک اطلاعاتی از فوتبال کشور متشکل از همه اعضای فعال در این رشته ورزشی، اعم از بازیکنان، مربیان، مدرسین داوری و مربیگری، داوران و... در سراسر کشور و با همکاری هیاتهای فوتبال استانی.

3. توسعه واحد سمعی بصری روابط عمومی و تبدیل آن به صورت دیجیتال و آنلاین.

4. طراحی و اجرای سیستم اعزام رسانه های گروهی به مسابقات باشگاهی و ملی در خارج از کشور.

5. ایجاد بخش آنلاین ارائه اقدامات فدراسیون فوتبال به رسانه های گروهی تحت عنوان مدیا چنل فارسی.

6. طراحی ساب سایت برای همه هیاتهای فوتبال استانها جهت ارائه فعالیتها و اقدامات آنها در سایت فدراسیون.

7. اعزام ناظران رسانه ای به مسابقات در لیگ های مختلف برای نظارت، کنترل و ارائه خدمات بهتر به رسانه ها در این مسابقات.

8. استمرار در انتخاب و معرفی مسئولین رسانه (مدیا آفیسرها) برای تیم های ملی در همه رده های سنی به منظور ایجاد ارتباط بهتر و موثرتر رسانه ها با تیم های ملی، پوشش فعالیت های کادر فنی، سرپرستی و بازیکنان تیم های ملی.

9. رتبه بندی رسانه های گروهی از طریق تحلیل محتوا و بررسی نحوه فعالیت و ارتباط آنها با کمیته ها و تیم های ملی فدراسیون فوتبال به منظور تاثیرگذاری آنها در افکار عمومی.

10. انتشار نشریه در خصوص اقدامات، اخبار و طرح مسایل مختلف در خصوص اصلاح فرآیندهای موجود و ارائه راه کارهای کارشناسانه در راستای اصلاح ساختاری فوتبال کشور (ترجیحا ماهنامه).

11. ادامه طرح ارتقای سایت رسمی فدراسیون به یک پورتال با قابلیت پوشش همه لیگ ها، مسابقات ملی و بین المللی، دوره های آموزشی، انضباطی، آکادمیک و... با قابلیت گزارش گیری مناسب و تحلیلی از آن.

12. ادامه اجرای برنامه تهیه آرشیو تصویری جامع و کامل از برنامه ها، اقدامات و مسابقات تیم های ملی به عنوان تنها مرجع فوتبال کشور.

13. ساخت فیلم اقدامات انجام شده توسط فدراسیون در پایان هر سال.

14. ایجاد کاملترین و جامع ترین بانک عکس فوتبال کشور با همکاری کلیه عکاسان فعال در این رشته ورزشی.

15. راه اندازی سامانه پرسخ و پاسخ در سایت رسمی فدراسیون به منظور پاسخ گویی به سوالات متداول هم میهنان و اصحاب رسانه.


"دستاوردها و موفقیت های 4 ساله گذشته فدراسیون 90-1387"

1- قهرمانی تیم ملی فوتبال بزرگسالان در مسابقات غرب آسیا تهران 2008 ( 1387

2- قهرمانی تیم ملی فوتبال نوجوانان در آسیا در سال 2008 و راهیابی به جام جهانی نیجریه در سال 2009 و صعود از مرحله گروهی با شکست تیم هلند

3- کسب 4 سهمیه در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا برای اولین بار در سال 2008 ( 1387 )

4- قهرمانی تیم ملی فوتسال در مسابقات قهرمانی آسیا در سالهای 2007 و 2010

5- حضور تیم ملی فوتسال در مسابقات جام جهانی 2008 برزیل و کسب نتایج خیره کننده و در نهایت رتبه پنجم در سطح جهان

6- کسب عنوان قهرمانی درمسابقات غرب آسیا توسط تیم ملی فوتسال بانوان در کشور اردن در سال 1387

7- حضور دو تیم فولاد سپاهان در سال 2007 و ذوب آهن در سال 2010 در فینال مسابقات لیگ قهرمانان آسیا

8- کسب عنوان بهترین فدراسیون فوتبال آسیا در سال 2009 ( 1388 )

9- قهرمانی تیم فوتسال فولاد ماهان اصفهان در مسابقات قهرمانی باشگاههای آسیا در سال 2009 اصفهان

10- قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در مسابقات داخلی سالن ویتنام در سال 2009

11- کسب مقام چهارم در مسابقات فوتبال ساحلی آسیا در کشور امارات در سال 2009

12- کسب مقام سوم قهرمانی آسیا توسط تیم فوتبال ساحلی در کشور عمان در سال 89

13- تشکیل و آغاز فعالیت سازمان لیگ حر فه ای فوتسال در سال 1388

14- حضور تیم ملی فوتسال در جام جهانی کوچک برزیل و کسب مقام چهارمی در سال 89

15- کسب نائب قهرمانی تیم ملی بزرگسالان در مسابقات غرب آسیا تهران 2008، ( 1387)

16- صعود تیم فوتبال ساحلی به مسابقات نهائی جام جهانی فوتبال ساحلی 2008 فرانسه و 2011 در کشور ایتالیا و کسب عنوان بهترین تیم آسیائی

17- اخذ مجوز حضور با حجاب تیم فوتبال دختران ایرانی از فیفا در مسابقات المپیک نوجوانان در سنگاپور در سال 1389

18- برگزاری مسابقات دوستانه تیم ملی بزرگسالان برای نخستین بار در تاریخ فوتبال ایران با تیم های ملی برزیل در سال 2010 و روسیه در سال 2011

19- کسب چهار عنوان بازیکن برتر فوتسال قاره آسیا طی سالهای 2008، 2009، 2010، 2011 توسط آقایان وحید شمسائی ، محمد طاهری و محمد کشاورز

20- تشکیل سازمان لیگ آزادگان و هیأت رئیسه بمنظور سازماندهی مسابقات لیگ های 3،2،1 و

رده های پایه

21- عضویت رئیس فدراسیون در کمیته فوتسال و فوتبال ساحلی فیفا

22- کسب 13 کرسی بین المللی برای اولین بار در AFC توسط فدراسیون فوتبال ایران

23- شرکت در جام ملتهای آسیا 2011 و کسب رتبه بهترین تیم مرحله گروهی مسابقات جام ملتهای آسیا با 9 امتیاز کامل

24- فروش حقوق پخش تلویزیونی لیگ برتر و جام حذفی به صدا و سیما برای اولین بار

25- کسب عنوان نائب قهرمانی تیم فوتسال شهید منصوری قرچک در جام باشگاههای فوتسال آسیا در سال 2011 در کشور قطر

26- کسب سه دوره قهرمانی توسط تیم ملی فوتسال امید در مسابقات قهرمانی داخل سالن آسیا در کشورهای تایلند، ماکائو و ویتنام

27- کسب مقام اول مسابقات قهرمانی فوتسال آسیا در سال 2011 در ازبکستان

28- نائب قهرمانی تیم ملی فوتبال بزرگسالان بانوان در مسابقات قهرمانی غرب آسیا در کشور امارات در سال 2011

29- تحت پوشش قراردادن 11 استان در طرح آسیا ویژن و 15 استان در طرح ایران ویژن

30- برگزاری بیش از 530 اردوی تیم های ملی با حضور 14855 نفر در رده های بزرگسالان امید، جوانان ، نوجوانان و نونهالان بانوان و آقایان در رشته های فوتبال، فوتسال، فوتبال ساحلی

31- تشکیل هیأت مذهبی جامعه اسلامی فوتبال متوسلین به امام حسن مجتبی علیه السلام با برگزاری 34 جلسه هیأت امناء ، 5 جلسه هیأت مدیره و 26 جلسه هیأت مذهبی به میزبانی باشگاهها، هیأت های استانی و ارگانهای فرهنگی ورزشی کشور

32- تربیت 21 مربی حرفه ای فوتبال آسیا زیر نظر کمیته آموزش

33- حضور 31 رئیس هیأت قانونی و منتخب در هیأت های فوتبال استانهای سراسر کشور

34- تدوین شرح وظایف، آئین نامه کمیته ها و دپارتمان های فدراسیون و سند توسعه چشم انداز فوتبال کشور

35- تربیت و آموزش 4160 مربی فوتبال، فوتسال، فوتبال ساحلی، دروازه بانی ، بدنسازی درجه A,B,C از بین آقایان و بانوان

36- انجام فعالیت های عمرانی در محل آکادمی ملی فوتبال شامل؛ ساخت ساختمان شماره 2 آکادمی به مساحت 700 متر مربع ، بازسازی مهمانسرای شماره 1 با زیربنای 1400 متر، هتل آکادمی با گنجایش 120 نفر، بازسازی ساختمان شماره یک آکادمی و نیز آغاز به ساخت استخر ، سالن بدنسازی به متراژ 3000 متر مربع در 3 طبقه و احداث مرکز تخصصی پزشکی ورزش فوتبال

37- برگزاری همایش بین المللی علم و فوتبال با حضور 1000 نفر از کارشناسان و ارائه 404 مقاله علمی

38- شناسائی 1100 مدرسه فوتبال در سراسر کشور و نظارت مستمر بر 500 مدرسه فوتبال از 23 استان

39- انجام 87 دوره اردوی امادگی و تمرینی تیم ملی فوتبال بزرگسالان در داخل کشور و 5 اردوی خارج از کشور و انجام 19 بازی دوستانه توسط تیم ملی فوتبال بزرگسالان با تیم های خارجی

40- انجام پروژه عضوگیری فدراسیون فوتبال

41- برگزاری همایش برترین های اخلاقی جامعه فوتبال کشور در مشهد مقدس در سال 1390

42- کسب مقام اول توسط تیم ملی فوتبال زیر 18 سال و عنوان بهترین تیم گروه و صعود به مرحله نهائی مسابقات جوانان آسیا در سال 2012 در کشور امارات

43- کسب مقام دوم توسط تیم ملی فوتبال زیر 16 سال و حضور در مرحله نهائی قهرمائی نوجوانان آسیا در سال 1391 در تهران

44- بازنگری اساسنامه فدراسیون و تصویب در مجمع عمومی و فدراسیون جهانی فوتبال FIFA

45- انتخاب کارلوس کی روش به عنوان سرمربی تیم ملی بزرگسالان

46- کسب میزبانی مرحله نهائی مسابقات نوجوانان آسیا در سال 2012 در تهران

47- برپائی همایش خانواده بزرگ فوتبال کشور و تجلیل از کاپیتان های سه دهه فوتبال ایران

48- تولید فیلم مستند عملکرد چهارساله فدراسیون فوتبال

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------

3) برنامه های عزیزالله محمدی

وضعیت موجود فوتبال کشور:

2.1. وجود علاقه و ظرفیت بالقوه برای فعالیت در سراسر کشور

2.2. اهتمام بیشتر هیأت‌های ورزشی به برگزاری مسابقات

2.3. برگزاری مسابقات سراسری فوتبال در تمام رده‌های سنی


2.4. دارا بودن افتخارات در سطح آسیا

2.5. وجود سرمایه‌ای عظیم ناشی از علاقه‌مندی اکثر مردم کشور به فوتبال

2.6. تأمین بخش اعظم منابع مالی از سوی دولت و در نتیجه تحمل پی‌آمدهای دولتی بودن فعالیتها و عدم استقلال مجموعه فوتبال در سیاست گذاری و تصمیم گیری

2.7. جهت‌ مطالبات مردم در رابطه با فوتبال از دولت است

2.8. عمده توجه باشگاه‌ها به تیمداری، خصوصاً تیم های بزرگسالان و عدم توجه به سایر رده ها

2.9. فقدان نظام آموزش جامع مطلوب

2.10. فاصله فوتبال ایران از دانش روز دنیا و حتی از قدرتهای رده بالای آسیا

2.11. فقدان باشگاههای حرفه‌ای و فراهم نبودن شرایط درآمدزایی باشگاه ها از راه های مرسوم در دنیا(حق پخش تلویزیونی واقعی، کپی رایت و ثبت علایم تجاری، بلیط فروشی، جذب اسپانسر، فروش نام استادیوم و غیره)

2.12. کمبود شدید امکانات سخت‌افزاری

2.13. تخصیص نامناسب درآمدها و اختصاص اکثر درآمدها به فعالیت‌های روزمره

2.14. عدم تناسب حق‌الزحمه داوران با میانگین درآمدها

2.15. کمبود و نقص مقررات و نرم‌افزارهای اداره برنامه‌های فوتبال و ضعف در اجرای مقررات و آیین نامه های جاری

2.16. ناکافی، نامناسب و محدود بودن منابع درآمدی علیرغم وجود ظرفیت‌های (منابع) بالقوه

2.17. وجود موانع خاص اجتماعی برای برنامه ریزی دقیق مسابقات از قبیل مناسبت های سیاسی، اجتماعی و مذهبی

2.18. عدم حمایت از تیم های پرطرفدار و ریشه ای مثل نساجی، خیبر و غیره از سوی بنگاه های تجاری و اقتصادی و ظهور تیم های خلق الساعه و بی طرفدار

2.19. تناسب ‌نداشتن توقعات جامعه با واقعیت‌های فوتبال کشور

2.20. فقدان اتحادیه‌های بازیکنان، مربیان و داوران

2.21. وجود چالش‌های اجتماعی و حرفه‌ای در زمینه هواداری

2.22. ضعف در ارتباط با نهادهای بین‌المللی

2.23. وجود برخی ناهنجاریها در جامعه فوتبال

*اهداف*
به منظور جبران عقب‌ماندگیهای قبلی، تحقق آرمان‌ها و نیل به شاخص‌های توسعه‌یافتگی اهداف ذیل مورد توجه قرار می‌گیرد:

3.1. اصلاح و ارتقا ساختار فدراسیون فوتبال و پاسخگونمودن فدراسیون بر اساس اساسنامه مصوب فدراسیون فوتبال

3.2. تقویت هیأت‌های ورزشی در امر آموزش و گسترش کمی و کیفی و ورود تمامی استانها به چرخه فوتبال کشور (ویژن آسیا)

3.3. طراحی و اجرای نظام آموزشی مطلوب

3.4. پیگیری جدی و فوری برای حرفه‌ای نمودن باشگاههای لیگ برتر و لیگ 1 کشور بر اساس آیین نامه صدور مجوز حرفه ای باشگاه ها تا 11/10/1391

3.5. کاهش هزین های جاری باشگاه ها طبق قوانین روز فیفا و یوفا و هدایت سرمایه ها به سمت توسعه زیرساخت ها

3.6. ایجاد رویه ثبات مدیریت و جلوگیری از تغییر و تحولات آنی و احساسی

3.7. ارتقاء جایگاه بین‌المللی فوتبال ایران

3.8. ارتقاء مشارکت‌های مردمی

3.9. اعتلای سطح فرهنگی و اخلاقی جامعه فوتبال

3.10. توسعه سخت‌افزارهای مورد نیاز فوتبال کشور

3.11. حضور در جمع چهار تیم برتر آسیا در رده‌های مختلف و حضور موفق و مؤثر در جام جهانی 2014

3.12. توسعه و گسترش فوتبال

3.13. راه اندازی و ارتقای سطح کمی و کیفی فوتبال بانوان اعم از لیگ های فوتبال و فوتسال و همکاری با باشگاه ها جهت حمایت از بانوان

3.14. توجه به تیم های پایه، همکاری با باشگاه ها جهت بروز کردن آکادمی تیم های پایه و ایجاد تغییرات اساسی در برگزاری مسابقات مربوط به رده های سنی

*اصول حاکم بر فعالیت‌ها*
4.1. اخلاق‌گرایی: توجه و عمل به آموزه‌های اخلاقی در تمامی بخش‌های فوتبال کشور و در نتیجه ارتقاء شاخص‌های اخلاقی و فرهنگی در فوتبال. به عنوان مثال تلاش برای اصلاح فضای استادیوم ها از طریق کارهای فرهنگی و تامین رفاه تماشاگران

4.2. دانایی‌گرایی: تعهد به علم، خرد و دانش روز در تمامی مراحل توسعه و پیشرفت فوتبال کشور

4.3. حرفه‌ای‌گرایی: رسیدن به شاخص نرم‌افزاری و سخت‌افزاری مطلوب فوتبال دنیا و مورد تأکید AFC و FIFA برای ایجاد باشگاه‌های حرفه‌ای.

4.4. قهرمان‌گرایی: تمامی تلاشهای فوتبال کشور باید در این بخش متجلی شود. رسیدن به قهرمانی، عاملی در تسریع فرآیند توسعه و تقویت ساختار فوتبال کشور خواهد بود.

4.5. تجاری گرایی و صنعت گرایی: فوتبال ایران باید مانند تمام کشورهای صاحب‌نام به سمت تجاری شدن و صنعتی شدن پیش برود.

*سیاست‌ها*
5.1. هماهنگی و همکاری با سازمان های مرتبط (وزارت ورزش و جوانان) و تقویت جایگاه سیاست گذاری و نظارت وزارتخانه و نهاد های ذیربط در فوتبال بر مبنای سند چشم انداز توسعه فرهنگی و طرح جامع.

5.2. استفاده از دانش، تجارب و توانایی‌های پیشکسوتان و نیروهای نخبه، کارآمد و متخصص فوتبال کشور.

5.3. ارتباط با مجامع، مؤسسات و باشگاه‌های معتبر فوتبال دنیا

5.4. ایجاد ارتباط سازنده و محترمانه با رسانه‌های گروهی کشور

5.5. جلوگیری از تبدیل فوتبال به عامل تنش اجتماعی

5.6. اقدام در حوزه فوتبال براساس اصول و استانداردهای حرفه‌ای

5.7. قانون‌گرایی و تعهد به برنامه‌های مصوب برای تحقق عدالت

5.8. حضور فعال در مجامع بین‌المللی فوتبال

5.9. تقویت اصول باشگاه محوری در چهارچوب آیین نامه های هیات ها

5.10. آشتی ملی در فوتبال و تعامل نسل های مختلف و همسو نمودن حرکت ها

6. کلیات برنامه
6.1. آموزش و پژوهش و توسعه منابع انسانی

6.1.1.1. تقویت و توسعه آکادمی فوتبال

6.1.1.2. ایجاد سیستم برای استفاده از تجارب و دانش پیشکسوتان، مربیان و کارشناسان خبره کشور

6.1.1.3. ارتباط با مؤسسات آموزشی درجه اول دنیا به منظور کسب دانش روز فوتبال و اعزام نیروی انسانی جهت گذراندن دوره‌های آموزشی.(الگوبرداری از آکادمی فوتبال کشورهای صاحب سبک فوتبال)

6.1.1.4. تربیت نیروی انسانی مورد نیاز فوتبال کشور (مربی، داور، مدیر، متصدیان برگزاری مسابقات و سرپرست) از طریق برگزاری کلاس‌های داخلی با حضور اساتید مجرب داخلی و خارجی و یا اعزام نیرو به خارج از کشور

6.1.1.5. آموزش نیروهای انسانی مؤثر در فوتبال کشور در طول سال

6.1.1.6. طراحی و اجرای پروژه‌های تحقیقاتی

6.1.1.7. تهیه و انتشار کتب، لوح‌های فشرده برای مربیان، داوران، بازیکنان و سایر دست‌اندرکاران

6.1.1.8. تشکیل کلاسهای زبان انگلیسی و آموزش مربیان و داوران به طور مستمر

6.1.1.9. برگزاری کنفرانس و سمینارهای علمی برای تجزیه و تحلیل وضعیت فوتبال و طراحی ایده‌ها، استانداردها و سیستم‌ها برای پیشرفت فوتبال کشور

6.1.2. تأسیس آکادمی و مدارس فوتبالبه منظوراستعدادیابی با همکاری باشگاه های فوتبال

6.1.2.1. آموزش استعدادها در دوره‌های کوتاه‌مدت و میان‌مدت با همکاری باشگاه‌های ممتاز و درجه اول فوتبال دنیا

6.1.2.2. حمایت از باشگاههای حرفه‌ای برای ایجاد مدارس فوتبال منطبق بر استانداردهای روز جهان و همکاری با ایشان برای ایجاد ارتباط بین‌المللی با تیم‌های بزرگ دنیا برای تأسیس مدارس فوتبال در ایران

6.1.2.3. ایجاد رابطه نظام‌یافته با وزارت آموزش و پرورش به منظور توسعه فوتبال پایه و طراحی سیستم مسابقات دانش آموزی منطبق با فوتبال پایه با همکاری وزارت آموزش و پرورش

*سوابق تحصیلی و ورزشی*
6.12.1. سوابق تحصیلی

6.12.1.1. کاردانی رشته تحصیلی صنایع اتومکانیک دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

6.12.1.2. کارشناسی مدیریت صنعتی دانشگاه امام حسین علیه السلام

6.12.1.3. کارشناسی ارشد مدیریت دفاعی دانشگاه امام حسین(ع)

6.12.1.4. دکترای مدیریت سیاست دفاعی دانشگاه دانشگاه امام حسین(ع)

6.12.1.5. استاد دروس مدیریتی منابع انسانی و لجستیک به مدت نه سال در دانشگاه امام حسین علیه السلام

6.12.2. سوابق ورزشی
چکیده ای از سوابق ورزشی عزیزاله محمدی ـ نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران و رئیس سازمان لیگ حرفه ای و عضو کمیته لیگ قهرمانان کنفدراسیون فوتبال آسیا AFC

6.12.2.1. عضو تیم فوتبال هنرستان تهران (شهید بهشتی) از سال 1353 الی 1357 و شرکت در مسابقات آموزشگاه های تهران

6.12.2.2. رئیس هیئت فوتبال نیروی زمینی سپاه پاسداران از 2/8/1374 لغایت 21/10/1384 به مدت ده سال

6.12.2.3. رئیس هیئت فوتبال باشگاههای فجر سپاه از 2/8/1374 لغایت 14/12/1384

6.12.2.4. رئیس هیئت فوتبال ستاد مشترک سپاه پاسداران از 2/8/1384 لغایت 1387

6.12.2.5. نایب رئیس و عضو هیئت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی فجرشهیدسپاسی شیراز از تاریخ 2/8/75 لغایت 19/10/86

6.12.2.6. عضو هیئت امنا و شورای مرکزی جامعه اسلامی ورزشکاران انقلاب اسلامی

6.12.2.7. عضو شورای مرکزی اتحادیه فوتبال جمهوری اسلامی ایران از سال 74 تا کنون

6.12.2.8. مسئول گروه فوتبال بسیج ورزش کشور از تاریخ 1/11/80 لغایت 19/10/86

6.12.2.9. عضو هیئت رئیسه سازمان لیگ حرفه ای و لیگ برتر فوتبال ایران از تاریخ 28/5/80 (از اولین دوره) تا کنون

6.12.2.10. عضو هیئت منصفه سازمان لیگ برتر از تاریخ 19/8/81لغایت 19/10/86

6.12.2.11. سرپرست تیم ملی فوتبال جوانان جمهوری اسلامی ایران از تاریخ 16/3/81 لغایت 16/6/81

6.12.2.12. مدیر تیم ملی امید (المپیک) فوتبال جمهوری اسلامی ایران از تاریخ 18/12/81 لغایت 18/4/83

6.12.2.13. نایب رئیس فدراسیون فوتبال و رئیس سازمان لیگ برتر از 21/10/86 تاکنون
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها