يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۴۵۲۳۲۳
زمان انتشار: ۱۱:۲۴     ۱۴ بهمن ۱۳۹۷
نقد فیلم‌های جشنواره ۳۷
تهیه‌کننده فیلم پرحاشیه «مارمولک» این بار با «زهر مار» در جشنواره حضور دارد، اما بر خلاف آنچه برخی می‌گفتند، زهرمار، نه از لحاظ فرم و نه از لحاظ مضمون شباهتی به مارمولک ندارد.
به گزارش سرویس نقد رسانه پایگاه 598، صادق محقق در یادداشتی در پایگاه دعبل درباره اولین ساخته جواد رضویان نوشت: فیلم «زهرمار» که امسال در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، اولین فیلم به کارگردانی جواد رضویان است. فیلم از نظر تکنیکی فیلم ضعیفی است. در ظاهر رگه‌های طنز دارد، اما فیلمی اجتماعی محسوب می‌شود. تم اصلی فیلم گرفتاری‌ها و مشکلات مردم است و بر خلاف آنچه برخی می‌گفتند، زهرمار، نه از لحاظ فرم و نه از لحاظ مضمون شباهتی به مارمولک ندارد.


داستان فیلم در مورد مداحی یا مداحان نیست. یک ماجراست که شخصیت اصلی‌اش یک مداح ـ عاقد است‌.

نقش مداح را سیامک انصاری؛ بازیگر نام‌ آشنای فیلم‌‌ها و سریال‌های طنز بازی کرده است.

مداح محل که وجهه خوبی نزد مردم منطقه دارد به درخواست مردم کاندیدای شورای شهر می‌شود. در این بین یکی از همکلاسی‌های این مداح که بعد از ۳۰ سال و با دیدن پوستر او در خیابان او را یافته، برای رفع مشکل مالی‌اش و همچنین گرفتن انتقام یک کینه قدیمی، علیه مداح توطئه می‌کند. همکلاسی سابق با زنی خلافکار که او را همسر خود معرفی می‌کند به خانه مداح می‌روند تا....

مداح قصه، مردی ساده است (نه ساده لوح)، مذهبی و پایبند عقایدش است (و نه ریاکار) و در نهایت با مردانگی‌اش باعث می‌شود زن خلافکار، خلاف را کنار بگذارد.

تصویری که از مداح در ذهن مخاطب پس از پایان فیلم نقش می‌بندد، تصویر خوبی است. سیامک انصاری همیشه در کارهای مهران مدیری نقش یک درستکار عاقل، که در میان مشتی ابله یا شیاد گرفتار شده را ایفا کرده است.

انتخاب او برای اجرای نقش مداح کمک بزرگی ا‌ست برای اینکه مخاطب درستکاری و دینداری او را باور کند و چه خوب که این نقش را سید جواد‌ هاشمی بازی نکرد.

فیلم زهرمار بی‌اشکال نیست، استاندارهای سینمایی را ندارد، اما فیلمی دغدغه‌مند و دردمند است.

ضعف‌های فیلم، آن را غیرقابل تحمل نمی‌کند. بر خلاف فیلم «خون خدا»، تنها فیلم عاشورایی امسال است که کلی به آن امید بسته بودیم اما در همان ۱۰ دقیقه اول امیدهایمان را نابود کرد.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها