أمیرالمؤمنین علی علیه السلام: اِعلَموا أنَّ الأمَلَ یُسهی العَقلَ و یُنسی الذِّکرَ ***بدانید که آرزو خرد را دچار غفلت می سازد و یاد خدا را به فراموشی می سپارد. ***

امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام: منْ أَحَدَّ سِنَانَ الْغَضَبِ لِلَّهِ، قَوِيَ عَلَى قَتْلِ أَشِدَّاءِ الْبَاطِلِ. *** هر كه سر نيزه خشم خود را بخاطر خدا تيز كند، در نابود كردن سخت ترين باطلها توانا بود.

      
کد خبر: ۴۹۹۸۴۷
زمان انتشار: ۱۲:۱۹     ۲۹ دی ۱۴۰۰
در نشست تخصصی مبنا از منظر مقام معظم رهبری مطرح شد؛
در تاریخ شیعی ایرانی ما هیچ وقت بی سوادی ملازم امر حجاب نبوده است. در اندیشه اسلامی و در تمام تاریخ گروه زنان باسواد گروهی بودند که پیوند های خونی با علمای تراز یک داشته اند.

به گزارش سرویس اجتماعی پایگاه 598، در نشست تخصصی مبنا با موضوع «مادر و دختر الهی در اندیشه حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی)» در دانشگاه امام رضا(ع) مشهد برگزار شد، دکتر فریبا علاسوند؛ استاد حوزه و دانشگاه و عضو هیات امنای شورای پژوهشی مرکز تحقیقات زنان و خانواده گفت: مسئولان نقشه استراتژیک در حوزه زنان را با بهره مندی از رهنمودهای رهبری از زندگی حضرت زهرا(س) به عنوان نقشه جامع هویت زن بردارند.

در این نشست که به همت دفتر نمایندگی حفظ و نشر آثار حضرت آیت ا...العظمی خامنه ای(مدظله العالی) و با حضوربانوان دغدغه‌مند در حوزه مطالعات زن و خانواده برگزار شد، دکتر علاسوند گفت: مسئله زنان همیشه مسئله بوده است اما نه به اندازه این 150 ساله اخیر و رهاورد جریان های فمینیستی طی این سال ها این بوده است که زنان  را به عنوان سوژه های دانش معرفی کردند اما تمامیت خواهی فمینیست ها بر حسب اندیشه های لیبرالیستی یک الگو و برنامه برای تمام زنان جهان ارائه کرد که این الگو نمی توانست الگوی مناسبی برای همه زنان جهان باشد.

وی با اشاره به تعریف معنایی نامناسب از حجاب در مصر گفت: در تاریخ شیعی ایرانی ما هیچ وقت بی سوادی ملازم امر حجاب نبوده است. در اندیشه اسلامی و در تمام تاریخ گروه زنان باسواد گروهی بودند که پیوند های خونی با علمای تراز یک داشته اند.

مسئولان نقشه استراتژیک در حوزه زنان را از زندگی حضرت زهرا(س) الگو بگیرند

وی با اشاره به اندیشه سکولار در کشورهای عربی گفت: سکولار در کشورهای عربی سبب شده است تا زن مسلمان با وجود باور به اسلام رفتار اسلامی نداشته باشد و ذهنیت های آن ها دینی و اسلامی نباشد.

در ادامه این جلسه اشرف السادات منتظری؛ مادر معظم شهید معماریان گفت: از ابتدای انقلاب فعالیت های انقلابی را عاشقانه انجام میدادم و تلاش کردم هر کاری برای پیروزی انقلاب انجام دهم. در زمان جنگ نیز با تغییر شناسنامه محمد که سیزده سال بیشتر نداشت او را راهی جبهه کردم.21 روز قبل از شهادت نیز از جبهه برگشت و گفت این دیدار آخر است وصیت کرد تا برای او گریه نکنم چرا که معتقد بود نمی خواهد کسانی که چشم دیدن این انقلاب را ندارند گریه های من را ببینند.

وی بانوان این سرزمین را به تربیت فرزندان شایسته برای انقلاب توصیه کرد چرا که برای این انقلاب شهدای بسیاری  جان خود را فدا کرده اند.

اکرم اسلامی؛ نویسنده کتاب «تنها گریه کن»نیز پیش از سخنان مادر شهید معماریان به بیان چرایی تولید این اثر پرداخت.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها