کد خبر: ۵۰۴۳۶۰
زمان انتشار: ۱۴:۰۸     ۲۹ فروردين ۱۴۰۱

بایرن مونیخ ژاوی را نگران کرد

باشگاه بایرن مونیخ برای جذب هافبک جوان بارسلونا وارد عمل شد.

به گزارش پایگاه 598، شبکه «اسپورت 1» آلمان خبر داد مدیران باشگاه بایرن مونیخ گابی هافبک جوان و آینده دار بارسلونا را زیرنظر دارند.

هافبک 17 ساله آبی-اناری ها تا سال 2023 قرارداد دارد و بند فسخ 50 میلیون یورویی باعث نگرانی ژاوی سرمربی بارسلونا شده است.

البته باشگاه بارسلونا مذاکراتش را برای تمدید قرارداد گابی، پدری و آنسو فاتی را آغاز کرده است تا قرارداد این بازیکنان جوانش را بلندمدت کند و بند فسخ نجومی برای آنها درنظر بگیرد تا از وسوسه دیگر باشگاه ها در امان باشند.

اما نگرانی بارسلونا از بایرن مونیخ زیاد است. غول فوتبال اروپا دست روی گابی گذاشته و این موضوع نگرانی ژاوی را دوچندان کرده است.

بایرن مونیخ اخیرا مقابل ویارئال در لیگ قهرمانان اروپا ناکام شد. حذف بایرن باعث شده تا ناگلسمان سرمربی جوان باوارایی ها تحت فشار قرار بگیرد.

نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام