کد خبر: ۵۰۶۴۵۶
زمان انتشار: ۱۲:۱۱     ۰۷ خرداد ۱۴۰۱
چند خط در خصوص پیام‌های «سلام‌ فرمانده»؛
واکنش‌ها و استقبال از «سلام فرمانده» به حدی بود که رسانه‌های ضدانقلاب را گیج کرد. علینژاد و یکی از مجریان زن منوتو در واکنش به سرود «سلام فرمانده» سعی کردند عصبانیت خود را پشت تمسخر پنهان کنند.

به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، رضا احمدزاده: امواج اشعار و همخوانی جمعی "سلام‌ای فرمانده" نسل جوان ایرانی، همچنان در جای جای کشور ایران بازخوانی شده می‌شود و به نمادی برای وفاداری نسل دهه نود به آرمان‌های انقلاب اسلامی و پدران و مادران این نسل بدل گشته است. سرودی که گویی توانسته بالاترین ضریب همزبانی بین نسل جدید و نسل‌های ماقبل را به نمایش بگذارد. اما باید پیام‌های این سرود را نیز بازشماری کرد؛ که شاید اصلی‌ترین دلیل غیض و غضب دشمنان در رسانه‌های داخلی و بیگانه همین پیام‌ها باشد که با تمام توان برای تخریب و کم رنگ کردن اثرات آن در جامعه ایرانی به میدان آمده اند. اهم پیام‌های همخوانی سرود " سلام‌ای فرمانده" را می‌توان ذیلا اینگونه شمارش نمود:

۱- نسل جدید در میان انبوه بمباران رسانه‌ای و مجازی پیام پدران و مادران انقلابی خود را بخوبی درک کرده و جمله "نسل جامانده" را شاید بتوان نوعی غبطه خوردن از احساس جاماندگی از پدران و مادران دلیر خویش تلقی کرد که نسل جوان دوست دارد جا پای نسل‌های خلف، شجاع، مومن و انقلابی خود بگذارد.

۲- آماده شدن بشریت برای ظهور منجی را احساس می‌کنیم همه و همه به این خاطر است که گذر زمان هر چه بیشتر نسل‌های جدید را به سمت منجی متوجه می‌کند؛ لذا نسل جدید کشور‌های مسلمان نیز در این احساس مشترک به هم نزدیک شده و آمادگی سربازی امام زمان عج را مستمرا و به شیوه‌های مختلف اعلام می‌کند که این سرود یکی از آن نمادهاست.

۳- امروز کشور‌های مسلمان و برخی جریانات اسلامی در کشور‌های اسلامی در ذیل پرچم مقاومت گرد هم آمده اند. یمن، سوریه ایران، لبنان، بحرین و. عربستان سعودی و مصر و. نمونه‌هایی از این همزبانی است و جالب اینکه در روایات اسلامی بطور واضحی نام برخی کشور‌ها بعنوان پیشقراولان لشگر امام زمان عج نیز آمده است. سلام‌ای فرمانده ادای احترام به فرمانده واحدی است که همگان از کوچک و بزرگ هم می‌شناسندش و هم به آمدنش ایمان دارند.

۴- واکنش‌ها و استقبال از «سلام فرمانده» به حدی بود که رسانه‌های ضدانقلاب را گیج کرد. علینژاد و یکی از مجریان زن منوتو در واکنش به سرود «سلام فرمانده» سعی کردند عصبانیت خود را پشت تمسخر پنهان کنند. مجری منوتو برای تمسخر این نماهنگ مدعی شد که رهبر انقلاب اسلامی برای آنکه کودکان به او فرمانده بگویند، دستور داده است تا این نماهنگ را بسازند! علینژاد هم خط او را ادامه داد. با این حال سازندگان این نماهنگ در واکنش به این جوسازی‌ها کلیپی تولید کردند و گفتند: فرمانده خطاب شده در این نماهنگ امام زمان عج است.

۵- باید این سرود یک سرود ترکیبی برای کودکان و خردسالان و بزرگسالان دانست. گروه هدف سلام فرمانده، کودکان هستند. کودکان فراوانی اجرا میکنند و در متن سرود هم بر «قد کوچیک» و «دهه نودی» تاکید می‌شود، اما در میان اشعار واژه‌هایی هم می‌بینیم که با سن کودکان به ظاهر ارتباطی ندارد، اما می‌تواند ترکیبی بودن گروه‌های هدف این شعر را نشان دهد واژه‌هایی مانند:. بهجت، میرزا کوچک و از همه جالبترعلی ابن مهزیار و. از جمله این واژه هاست.

در مجموع پیام بزرگ این حرکت ماندگار را باید موفقیت انقلاب اسلامی در وحدت نسلی دانست که توانسته است در میان هجمه‌های بزرگ سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و نظامی دشمنان سربلند بیرون بیاید.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها