کد خبر: ۵۱۰۹۱۴
زمان انتشار: ۱۳:۰۱     ۰۹ مرداد ۱۴۰۱

طارمی در پورتو 50 تایی شد؛ سنگ تمام مطبوعات پرتغال برای ستاره ایران+تصاویر

مطبوعات پرتغال در جلد امروز به تمجید از ستاره ایرانی پرداختند و درخشش فوق العاده طارمی صحبت کردند.

به گزارش پایگاه خبری 598 به نقل از خبرگزاری فارس، شب گذشته در چارچوب سوپرکاپ پرتغال، تیم فوتبال پورتو به مصاف توندلا رفت و با درخشش مهدی طارمی به برتری و مقام قهرمانی رسید.

طارمی در این مسابقه شاهکار به پا کرد و ضمن زدن 2 گل و اثرگذاری روی گل سوم بهترین بازیکن زمین شناخته شد.

امروز تمامی مطبوعات و نشریات پرتغالی در خصوص درخشش طارمی صحبت کردند و به تمجید از ستاره ایران پرداختند.

نشریه رکورد چاپ لیسبون جلد امروز خود را با عکس بزرگ طارمی بست و با تیتر «مهمانی ادامه دارد» از درخشش ستاره ایران حرف زد.

رکورد نوشت که ستاره ایران هم اژدها را قهرمان کرد و هم اینکه تعداد گل‌های خود در پورتو را به عدد 50 رساند.

نشریه پرتغالی نوشت: طارمی و کونسیسائو دومین جام قهرمانی در سوپرکاپ را بدست آوردند و به دنبال جام دیگر خواهند بود.

اوجوگو از تیتر «همه چیز برای طارمی» استفاده کرد و اعتبار قهرمانی پورتو در سوپرکاپ را به پای ستاره ایران نوشت.

نشریه اوجوگو از مصاحبه پرشور طارمی نیز در جلد اصلی استفاده کرد و نوشت که ستاره ایران گفت: ما کاراکتر و شخصیت خودمان را نشان دادیم.

نشریه آبولا نیز از عکس قهرمانی پورتو استفاده و به تداوم درخشش این تیم اشاره کرد. آبولا نوشت که مهمانی پورتو همچنان ادامه دارد و این تیم قصد دارد با قدرت فصل را آغاز کند و پیش برود.

پورتو در سال 2022 بازیکنان مهمی مثل لوئیز دیاز (لیورپول) ، فابیو ویرا (آرسنال) و ویتینیا (پاری سن ژرمن) را به تیم‌های دیگر فروخت ولی امیدوار است با امثال مهدی طارمی بتواند از عنوان قهرمانی خود در لیگ پرتغال دفاع کند.

اخبار ویژه
من یک سربازم!
گفت‌وگوی خواندنی با ابراهیم حاتمی‌کیا به مناسبت روز ملی سینما
نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام