کد خبر: ۵۴۷۸۲۴
زمان انتشار: ۱۰:۵۶     ۲۸ مهر ۱۴۰۴

آخرین وضعیت صابر کاظمی از زبان رئیس فدراسیون والیبال

رئیس فدراسیون والیبال گفت: منتظر هستیم تا امروز یک تیم پزشکی جدید، وضعیت صابر کاظمی را بررسی کنند و نظر قطعی خودشان را اعلام کنند.

به گزارش پایگاه خبری 598، میلاد تقوی، رئیس فدراسیون والیبال در مورد آخرین وضعیت صابر کاظمی که در قطر و در کما به سر می‌برد،‌ اظهار داشت: شب گذشته با سفیر ایران در قطر صحبت کردم. متاسفانه تغییری در وضعیت صابر به وجود نیامده و او هنوز به هوش نیامده است.

رئیس فدراسیون والیبال ادامه داد: منتظر هستیم تا امروز یک تیم پزشکی جدید، وضعیت صابر کاظمی را بررسی کنند و نظر قطعی خودشان را اعلام کنند.

تقوی گفت: در همان روز نخست، هماهنگی‌هایی با فدراسیون والیبال قطر انجام دادیم تا کارهای مربوط به ویزا و اقامت خانواده او در قطر انجام شود. آنها ساعت 10:30 شب به قطر پرواز کردند.

او تصریح کرد: من اطلاعات دقیقی از جزئیات اتفاقی که برای این ملی‌پوش والیبال ایران افتاده ندارم. تمرکز ما فعلا روی سلامتی صابر است و هنوز سراغ مسائل حقوقی نرفته‌ایم.

نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام