کد خبر: ۶۱۶۵۴
زمان انتشار: ۰۰:۰۱     ۲۹ خرداد ۱۳۹۱

کنایه فتح الله زاده به انصاری فرد

مدیرعامل باشگاه استقلال در رابطه با پیوستن کریم انصاری فرد به پرسپولیس گفت: «انصاری‌فرد مبارک پرسپولیس باشد، ما با او مذاکراتی داشتیم اما ما بازیکنی را جذب می‌کنیم که در رابطه با مبلغ قرارداد در چارچوب باشگاه باشد.»
ایسنا، فتح‌الله‌زاده در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند استقلال در بازار نقل و انتقالات در مقابل پرسپولیس شکست خورده است؟ گفت: «خیر، چرا کم آورده باشیم؟ ما بازیکنان خوبی در اختیار داریم که با همین‌ها ان شاءالله فصل را آغاز خواهیم کرد. شما به من بگویید من به جای بازیکنانی مثل مهدی رحمتی، خسرو حیدری و آندرانیک تیموریان باید چه بازیکنانی را بیاورم که بهتر از آن ها باشند؟ اگر پرسپولیس بازیکنی آورده به خاطر این بوده که آن ها فصل قبل بازیکن نداشتند و تیم‌شان دوازدهم جدول بود و حالا باید خیلی از بازیکنان را بگیرند که به ما برسند.»

وی درباره اینکه گفته می‌شود بازیکنان پرسپولیس با مبالغ میلیاردی به این تیم می‌روند، گفت: «ما اصلا به این مباحث کاری نداریم که به بازیکنان جدیدشان ماشین می‌دهند یا دوچرخه یا هر چیز دیگر. ما فقط می‌گوییم که سقف قرارداد را نابود نکنید،‌ چرا که این موضوع بعدا برای تیم خودشان هم دردسر می‌شود و باید با مبالغی بالاتر بازیکنان جدید را به خدمت بگیرند.»

مدیرعامل باشگاه استقلال در رابطه با پیوستن کریم انصاری فرد به پرسپولیس گفت: «انصاری‌فرد مبارک پرسپولیس باشد، ما با او مذاکراتی داشتیم اما ما بازیکنی را جذب می‌کنیم که در رابطه با مبلغ قرارداد در چارچوب باشگاه باشد.»

فتح‌الله‌زاده درباره آخرین وضعیت مذاکرات باشگاه استقلال با مجتبی جباری هم گفت: «جباری مبلغ بالایی به ما پیشنهاد داده بود که البته خیلی هم غیرمعمول نبود، اما ما به او گفتیم این مبلغ برای باشگاه قابل پرداخت نیست و منتظریم که او جواب نهایی را به ما بدهد.»

نظرات بینندگان
انتشاریافته:۲
در انتظار بررسی: ۰
ارسال نظرات
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۹
۰
۰
آره جونه خودت
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۹
۰
۰
خودت رحمتیا با 1میلیارد نگه داشتی حالا از دیگرون خورده میگیری
پاسخ
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام