کد خبر: ۶۲۱۰۸
زمان انتشار: ۰۲:۱۶     ۳۱ خرداد ۱۳۹۱

مردم بولیوی از احمدی‌نژاد استقبال کردند

رییس جمهور کشورمان که در اولین گام از سفر به سه کشور آمریکای لاتین، ساعتی پیش وارد لاپاز پایتخت بولیوی شد، در میدان دولت این شهر و در مقابل کاخ ریاست جمهوری بولیوی مورد استقبال گرم و پرشور مردم این کشور قرار گرفت.

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی نژاد رییس جمهور کشورمان که در اولین گام از سفر به سه کشور آمریکای لاتین، ساعتی پیش وارد لاپاز پایتخت بولیوی شد، در میدان دولت این شهر و در مقابل کاخ ریاست جمهوری بولیوی مورد استقبال گرم و پرشور مردم این کشور قرار گرفت.

مردم بولیوی با در دست داشتن تصاویری از دکتر احمدی‌نژاد و رییس‌جمهور بولیوی و با سر دادن شعارهای زنده باد ایران و زنده باد بولیوی از رییس‌جمهور استقبال کردند و دکتر احمدی‌نژاد نیز دقایقی به ابراز احساسات پرشور آنان پاسخ گفت.

قرار است روسای جمهوری اسلامی ایران و بولیوی با یکدیگر دیدار و گفتگو و هیات‌های عالی‌رتبه دو کشور نیز در خصوص راهکارهای گسترش روابط و مناسبات دوجانبه و بین‌المللی به بحث و تبادل نظر بپردازند.

نظرات بینندگان
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
ارسال نظرات
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۳۱
۰
۰
چرا عکس نذاشتین؟
پاسخ
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام