کد خبر: ۹۴۳۰۶
زمان انتشار: ۲۰:۱۱     ۲۸ آبان ۱۳۹۱

مرگ مشکوک قهرمان بوکس کشور

جسد امیر حسین حاتمی بوکسور تیم استان البرز که شب گذشته در یکی از باغ‌های نظرآباد کرج به صورت حلق آویز کشف شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، جسد امیرحسین حاتمی بوکسور استان البرز که تیرماه‌ امسال در مسابقات قهرمانی کشور عنوان قهرمانی را از آن خود کرده بود شب گذشته در یکی از باغ‌های نظرآباد به طور حلق آویز پیدا شد.

حاتمی که روز گذشته در تمرینات باشگاهی خود شرکت نکرده و به همین دلیل پس از جست‌ و جو جسد وی در یکی از باغ‌های نظر آباد پیدا شده است.

فرمان سلمان‌زاده رئیس هیئت بوکس استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس با تایید این موضوع اظهار داشت: متاسفانه رئیس هیئت بوکس نظرآباد در تماسی از مرگ مشکوک امیرحسین حیدری به ما خبر داد و پس از پیگیر‌ی با خبر شدیم که جسد وی به صورت حلق آویز در باغ‌های کرج پیدا شده است.
نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام