کد خبر: ۱۲۸۶۴۶
زمان انتشار: ۱۸:۴۷     ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲
محمد سعیدی‌کیا در جمع دانشجویان شهید بهشتی گفت: دولت من کاهش قطعی بودجه کشور از نفت را برنامه خودش می‌داند و ایستادگی و مقاومت بر اساس الگوی ایرانی اسلامی را برای رسیدن به اهداف مناسب می‌داند.

به گزارش 598 به نقل از خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمد سعید‌ی‌کیا کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در این دانشگاه حضور یافت و پیرامون مسائل انتخاباتی سخنرانی کرد.

وی در ابتدای سخنان خود گفت: هنوز فضای انتخابات در کشور گرم نشده و دانشجو یان و دانشگاهیان در گرم کردن این فضا بیشترین نقش را دارند. من معتقدم کشور را می‌شود بهتر از این اداره کرد. در 4 دولتی که کار کردم و تجربه‌هایی که کسب کردم و با آگاهی از مشکلات موجود مطمئن هستم که کشور را می‌شود بهتر اداره کرد.

سعیدی‌کیا افزود: با رابطه حکیمانه بر اساس منافع دو طرف می‌شود رابطه منطقی با دیگر کشورها داشت. اساس اداره کشور در دولت من بر همان اساسی استوار است که نظام جمهوری اسلامی تعریف کرده است. دولت آینده من فرزند مجلس و خدمتگزار مردم است.

وی افزود: همه کسانیکه وفادار به انقلاب اسلامی هستند و پایبند به ارزش‌های نظام و انقلاب هستند به همراه کارآمدی لازم جزء دولت آینده من خواهند بود. دولت آینده من معتقد است زندگی توام با رفاه در سایه فرهنگ اسلامی محقق خواهد شد، دولت من کاهش قطعی بودجه کشور از نفت را برنامه خودش می‌داند و ایستادگی و مقاومت بر اساس الگوی ایرانی اسلامی را برای رسیدن به اهداف مناسب می‌داند.

محمد سعیدی‌کیا کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهور در ادامه سخنان خود در پاسخ به این سوال که شما در دوره وزارت مسکن خود نتوانستید قیمت مسکن را کنترل کنید، حال در ریاست جمهوری چگونه می‌خواهید قیمت‌ها را کنترل کنید، اظهار داشت: علت گرانی مسکن وجود نقدینگی زیاد در جامعه است و دولت وظیفه دارد این نقدینگی را به سمت سرمایه گذاری هدایت کند و بستر امنی برای سرمایه‌گذاری به وجود بیاورد.

وی افزود:‌ در حال حاضر در کشور ما نه ثبات قانون و نه شفافیت قانون وجود دارد. وقتی این نقدینگی موجود به سمت سرمایه‌گذاری نرود به سمت ارز، طلا و ملک و مسکن خواهد رفت و در دوره وزارت من نیز همین مشکل به وجود آمد.

سعیدی‌کیا همچنین درباره اینکه برای اشتغال جوانان چه برنامه‌ای دارید، اظهار داشت: در اقتصاد ما افت سرمایه گذاری، افت تولید و افت اشتغال وجود دارد و راه حل آن این است که ما به تولید اهمیت دهیم و مردم به مقررات دولت اعتماد کنند و به سرمایه گذاری روی بیاورند.

وی افزود: نکته دیگر پول نفت است. پول نفت مستقیم وارد خزانه می‌شود و قسمت اعظم آن صرف هزینه‌های جاری کشور می‌شود. آنچه که لازم است این است که پول نفت برای تولید صرف شود که خود باعث آبادانی کشور می‌شود و صندوق توسعه ملی این سخن را اجرایی می‌کند. این صندوق توان ایجاد سالانه یک میلیون شغل را دارا است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که دیدگاه شما نسبت به رابطه و تعامل با کشورهای غربی چیست، گفت: سیاست‌های کلان کشور در اختیار رهبری است. اما یک رئیس‌جمهور خوب باید در آن چارچوب نقش خود را به خوبی ایفا کند و اگر غیر از این باشد تقابل را به وجود خواهد آورد.

سعیدی‌کیا افزود: ما باید بدانیم همه دنیا آمریکا نیست، ما با بسیاری از کشورها رابطه داریم و باید این رابطه را از طریق اقتصاد توسعه دهیم و در واقع ارتقای رابطه اقتصادی باعث ارتقای رابطه سیاسی نیز می‌شود.

وی همچنین افزود: مسیر حمل و نقل مناسب برای کشور پتانسیل خوبی برای حوزه‌های سیاسی و اقتصادی کشور است، توریسم نیز در این زمینه نقش دارد و ما اگر بتوانیم امکانات بالقوه توریستی کشور را بالفعل کنیم تاثیر خوبی در اقتصاد ما خواهد داشت.

سعیدی‌کیا با تاکید بر اینکه علی‌رغم تحریم‌ها و مسئله هسته‌ای می‌توان با حفظ استقلال با غربی‌ها کار کرد، گفت: می‌توانیم یک رابطه حکیمانه،‌عادلانه و اصولی برقرار کنیم چراکه معتقدم در مسئله هسته‌ای بالاخره هم غرب و هم ایران به جمع‌بندی خواهد رسید.

وی با تاکید بر اینکه گفتمان عادلانه را باید جایگزین گفتمان خشن با غرب کنیم، تصریح کرد: وقتی در حال مذاکره با غرب هستیم باید گفتمانمان عادلانه باشد و این گفتار خود قرآن نیز است.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه افزود: ما در سیاست خارجی نباید بی‌جهت دیگران را علیه خود تجهیز کنیم، چراکه معتقدم باید با حفظ عزت، استقلال و رابطه حکیمانه با دنیا ارتباط برقرار کرد.

وزیر سابق مسکن در خصوص مذاکره با آمریکا نیز گفت: همانگونه که رهبری می‌فرماید هرگاه آمریکا زورگویی خود را کنار گذاشت می‌توان با آنها مذاکره کرد.

سعیدی‌کیا ادامه داد: در حال حاضر مثل اینکه ما دو وزارت خارجه در کشور داریم یکی خود وزارت خارجه است و یکی معاون رئیس جمهور در امور بین‌الملل. جای بحث اینجاست که چرا ما دستگاه‌ها را شاخه به شاخه می‌کنیم.

وی در مورد هدفمندی یارانه‌ها و انحلال سازمان مدیریت نیز گفت: سازمان مدیریت مغز متفکر و برنامه‌ریز کشور بود که البته ما انتقاداتی نیز در جهت اصلاح و تصریح امور داشتیم. اما وقتی دولت اعتقادی به برنامه‌ریزی ندارد، این نهاد را مضمحل می‌کند.

وزیر سابق جهاد کشاورزی و مسکن دولت احمدی‌نژاد و خاتمی با تاکید بر اینکه باید حتما سازمان مدیریت را احیا کنیم، گفت: معتقدم باید با کار کارشناسی قوی نظارت بر دستگاه‌ها را جلو ببریم چراکه در حال حاضر هیچ نظارتی در دستگاه‌ها صورت نمی‌گیرد.

سعیدی‌کیا در خصوص پرداخت نقدی یارانه‌ها اظهار داشت: تجربه نشان داده وقتی یارانه‌ها را نقدی پرداخت می‌کنیم تورم افزایش می‌یابد. البته در سال اول که یارانه‌ها واریز شد، ضریب  کاهش یافت اما سال بعد با افزایش تورم افزایش در ضریب را شاهد بودیم. بنابراین فشار تورمی سنگینی به دلیل پمپاژ نقدینگی بوجود آمد.

وی اضافه کرد: نقدینگی تورم‌زاست، بنابراین خود این رابطه تعیین می‌کند که ما جایگزین مناسب‌تری را تعریف کنیم. البته باید یارانه‌های نقدی به خانواری که سرپرست آنان از کار افتاده است تخصیص داده شود. اما ما می‌توانیم به جای پرداخت نقدینگی این مبالغ را تحت بیمه و تأمین اجتماعی پرداخت کنیم تاهم دغدغه سلامت را برطرف و هم آینده مردم‌ خودمان را تضمین کنیم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه رئیس جمهور آینده باید سختی کار را در اجرا کشیده باشد، تصریح کرد: بنده تنها کسی هستم که در همه کابینه‌‌ها حضور داشتم. سختی‌ها و موانع را در امور کشور لمس کرده‌ام.

سعیدی‌کیا سرمایه‌گذاری را یک ارزش در کشور دانست و گفت: ما نباید به هرکسی که برای سرمایه‌گذاری در کشور قدم برمی‌دارد صفت نامناسب دهیم چراکه سرمایه‌گذار اگر محل مورد نظر برای سرمایه‌گذاری خود را امن نبیند فرار می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تعامل سه قوه قضائیه، مقننه و مجریه اشاره و خاطرنشان کرد: باید بین این سه قوه تعامل قوی و تفاهم برقرار باشد چراکه معتقدم با علیه هم سخن راندن تنها مردم هستند که در رنج و مشقت می‌افتند و مقوله‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با بداخلاقی‌های سیاسی صورت نمی‌گیرد.

وزیر سابق جهاد کشاورزی و مسکن افزود: رئیس جمهور حتماً باید برای راه افتادن کار مردم و رضای خدا رفتاری را انتخاب کند که اگر دیگران رفتار سازش‌برانگیزی دارند، آن رفتار را اصلاح کند.

سعیدی‌کیا همچنین به بخشی از سخنان رئیس جمهور مبنی بر اینکه 300 مفسد اقتصادی وجود دارد، گفت: چرا این حرف‌ها را به جامعه می‌کشانید این رفتارها سبب می‌شود کسی به آینده اعتماد نداشته باشد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها