کد خبر: ۲۳۳۵۸۶
زمان انتشار: ۱۳:۱۶     ۱۰ تير ۱۳۹۳
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی به روزه داران توصیه کرد که از مصرف زولبیا و بامیه به دلیل تاثیر نامطلوب آن بر کبد و سیستم گردش خون خودداری کنند.
به گزارش پایگاه 598، ˈرامش عالی پورˈ روز سه شنبه در حاشیه همایش تغذیه در رمضان در گفت و گو با ایرنا افزود: روزه داران این شیرینی سنتی و مخصوص ماه مبارک رمضان را کمتر مصرف کنند و حتی از آن چشم بپوشند و شیرینی های طبیعی را جایگزین کنند.

وی اظهار کرد: با توجه به طولانی بودن فاصله زمانی بین اولین و آخرین وعده غذایی در ایام روزه داری، گلیکوژن کبد (منبع ذخیره قندی) مصرف می شود و فرد ولع زیادی برای خوردن شیرینی پیدا می کند.

وی گفت: افراط در مصرف زولبیا و بامیه که مملو از قندهای تصفیه شده و چربی های اشباع شده است و در اثر جوشیدن، مواد سمی را در آن ایجاد می شود، سلامت روزه داران را به خطر می اندازد.

وی یادآور شد: از گذشته مرسوم بوده که این ماده خوراکی بر سر سفره افطار قرار گیرد و متاسفانه برخی افراد بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم زولبیا و بامیه را یک جا مصرف می کنند و از عوارض آن آگاه نیستند.

این کارشناس تغذیه به روزه داران توصیه کرد که قند مورد نیاز بدنشان را با خوردن خرما، شیر و یا آبمیوه های تازه تامین کنند.

وی افزود: روزه داران در صورت تمایل به خوردن زولبیا و بامیه به رنگ آن دقت کنند زیرا برخلاف تصور عامه اگر زولبیا و بامیه قهوه ای تر و سوخته تر باشد نشانه مرغوبیت آن نیست و بیانگر آن است که در روغن بیشتر جوشیده و حرارت بیشتری دیده و در نتیجه حاوی مواد سمی بیشتری است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها