کد خبر: ۳۴۲۰۱۶
زمان انتشار: ۱۳:۰۰     ۰۶ مهر ۱۳۹۴
چهار سال بعد از مرگ سرهنگ نگاهی به وضعیت زنان محافظی که روزی سوگلی قذافی بودند‌، خالی از لطف نیست. برخی از این زنان در زندان زنان در طرابلس، پایتخت لیبی به سر می‌برند و زنان دیگری نیز حق پناهندگی در کشورهای عربی و غربی را گرفته‌اند و برخی دیگر نیز این تصمیم را گرفته‌اند که در ملأ عام نباشند.
به گزارش پایگاه 598، چهار سال پس از مرگ معمر قذافی، سرهنگ دیکتاتوری که همیشه به خاطر زنان محافظش جنجال ساز بود امروز این محافظان با سرنوشت‌های متفاوتی روبه‌رو شده‌اند. برخی از آنها در زندان هستند و برخی مشهور و برخی‌ها نیز مخفی شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری ارم، چهار سال بعد از مرگ سرهنگ نگاهی به وضعیت زنان محافظی که روزی سوگلی قذافی بودند‌، خالی از لطف نیست. برخی از این زنان در زندان زنان در طرابلس، پایتخت لیبی به سر می‌برند و زنان دیگری نیز حق پناهندگی در کشورهای عربی و غربی را گرفته‌اند و برخی دیگر نیز این تصمیم را گرفته‌اند که در ملأ عام نباشند.

عایشه بادیگارد قذافی از مهمترین زنان محافظ به شمار می‌آید که به قذافی خدمت کردند و وی از بین صدها زنی بود که محافظ شخصی وی بود.

عایشه در حال حاضر در زندان زنان در طرابلس است. گزارش‌های خبری اعلام کرده بودند که قذافی نام عایشه را بر هر یک از محافظانش به خاطر نام دخترش، عایشه گذاشته بود و به آنها عایشه 1، عایشه 2 و عایشه 3 می‌گفت.

از سوی دیگر پس از اینکه انقلابی‌ها طرابلس را تحت تصرف خود درآوردند "جمیله دُرمان" بادیگارد شخصی معمر قذافی و یکی از برجسته‌ترین نزدیکان وی در سال‌های گذشته بازداشت شد.

دُرمان از نزدیک‌ترین بادیگاردها به قذافی بود و در بیشتر سفرها همراه قذافی بود.

دُرمان در اعدام‌های شهروندان و محافظان بسیاری با حلقه دار حضور داشت و در برخورد با «جبهه ملی نجات لیبی» که مسوول تعدادی از عملیات انتحاری در این کشور در سال 1984 بود، مشارکت داشت.

اما تا به این لحظه سرنوشت درمان مبهم است و مسوولان لیبیایی از برگزاری هیچ محاکمه‌ای برای وی از زمان بازداشتش خبر نداده‌اند.

از زمان کنترل انقلابی‌ها بر پایتخت لیبی، "مبروکه الشریف عبدالکریم"، فرمانده گارد ویژه قذافی توانست به الجزایر فرار کند و از حقوق یک پناهجوی جنگ از سال 2012 به همراه تعدادی از اعضای خانواده‌اش برخوردار باشد.

وی پس از اینکه به الجزایر رفت، مشهور شد چراکه تعدادی مصاحبه مطبوعاتی از وی در خصوص زندگی شخصی قذافی صورت گرفت. وی از نزدیک‌ترین مسوولان نظامی به قذافی بود و در بازدیدهای میدانی مختلف در لیبی و خارج از آن در کنار قذافی دیده می‌شد.

در همین حال، جمیله المحمودی نیز یکی از مهمترین بادیگاردهای قذافی به شمار می‌آید و شهرت رسانه‌ای بسیاری برای خود رقم زد.






المحمودی صندوق اسرار قذافی بود که یک بادیگارد معمولی نبود و قذافی فقط در صورت نگهبانی او حتی در پرتنش‌ترین روزهای لیبی به خواب راحت می‌رفت.

همچنین قذافی چهار پرستار اوکراینی داشت که معروفترین آنها "جالینا کولوتنیتسکا" بود که زندگینامه‌اش در اسناد پایگاه ویکی‌لیکس به عنوان پرستار تحریک‌کننده قذافی آمده است.






قذافی حتی بدون کولوتنیتسکا هیچ جا نمی‌رفت و حتی اخباری مبنی بر وجود علاقه میان آنها منتشر شده بود.

مثلا یکبار برخی اقدامات روتینی منجر شد تا پرستار مذکور از همراهی قذافی بازبماند که سرهنگ برای او یک هواپیمای شخصی فرستاد تا او را از طرابلس به پرتغال ببرد تا همراه تیم قذافی از آنجا عازم نیویورک شود.

اما سایر بادیگاردهای قذافی از نظرها پنهان شده‌اند و طبق دستور مقامات جدید طرابلس تحت تعقیب هستند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۳
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
ارسال نظرات
سلام
ROMANIA
۲۱:۴۴ - ۰۶ مهر ۱۳۹۴
۷
۱
سلام
خجالت بکشید این خبر ها چه اهمیتی داره؟؟؟
پاسخ
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۶:۰۵ - ۰۸ مهر ۱۳۹۴
۲
۰
این بادیگارد ها شاید بتوانند جای امام موسی صدر را نشان دهند
پاسخ
نورالدین
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۵:۲۵ - ۰۸ مهر ۱۳۹۴
۳
۰
این نوع خبرها و این نوع عکس ها این سایت را بی اعتبار می کند و خودش نوعی ترویج فساد است . لطفاً به مسائل مهمتر جهان اسلام بیشتر بپردازید.
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها