کد خبر: ۳۴۹۴۰۰
زمان انتشار: ۱۴:۲۳     ۱۷ آبان ۱۳۹۴
آمریکایی ها در رویای بازگشت به ایران/
آنها برای پساتحریم برنامه ریختند که در بُعد اقتصادی جای پایی را در کشور باز کنند، به اعتبار اینکه بحث، بحث سیاسی نیست و سفارت نداریم، اما ارتباطات اقتصادی خواهیم داشت.
به گزارش پایگاه 598، آمریکا به محض اینکه از طریق استبدادی جای پایی باز کند درصدد آن است فرهنگ انقلاب ما را دگرگون کند؛ از‌این‌رو نباید از طریق اقتصاد هم ما به این شیطان بزرگ فرصت و مهلت حضور و نفوذ بدهیم.

نفوذ فرهنگی آمریکا با هدف دگرگونی باورها و اعتقادات مردم ما می باشد. آمریکا به‌مثابه مدعی کل جهان پس از فروپاشی شوروی تنها ابرقدرتی است که می‌خواهد دنیا را مدیریت کند. جمهوری اسلامی نیز برنامه‌های او و این ادعا را به‌شدت به چالش کشیده است؛ از‌این‌رو به‌گونه‌ای خود را در برابر ما می‌بیند.

آمریکا در رویای بازگشت به ایران

آمریکا از بسته شدن سفارتش در ایران خود را متضرر می‌داند که نمی‌تواند در ایران حضور مستقیم داشته باشد تا بتواند اهداف خود را از داخل پیگیری کند. نقش سفارتخانه‌ها که می‌توانند اهداف شوم دشمنان را در کشوری عملی کنند، همچون فتنه 88 که سفارت انگلیس و فرانسه و برخی کشورهای غربی به محلی برای خط دادن به اصحاب فتنه و پناه دادن به فراریان این حادثه تبدیل شده بود، مؤثر است.

آمریکا رؤیای بازگشت به ایران را در ذهن می‌پروراند. آمریکا به‌دنبال این است که دوباره به ایران برگردد و جای پایی داشته باشد. از آنجایی که رهبر معظم انقلاب هم یک چنین اجازه‌ای نمی‌دهند و به صراحت هم فرموده‌اند منافع و مقاصد ما در تضاد با منافع و مقاصد آمریکا است و هیچ وجه اشتراکی وجود ندارد؛ از‌‌این‌رو روابط هم برقرار نخواهد شد. چه برجام تصویب بشود و چه نشود رابطه‌ای در کار نخواهد بود.

آنها برای پساتحریم برنامه ریختند که در بُعد اقتصادی جای پایی را در کشور باز کنند، به اعتبار اینکه بحث، بحث سیاسی نیست و سفارت نداریم، اما ارتباطات اقتصادی خواهیم داشت، از این راه وارد شوند و بتوانند کم‌کم با همراهی عوامل داخلی‌شان به هدف خود برسند.

منحرفین اصلاح طلب و قیح زدایی از شیطان

حالا موضوعی که درباره آن احساس نگرانی باید کرد این است که برخی از افراد جریان منحرف اصلاح‌طلبی که در سال‌های سیاه حاکمیت خودشان در کشور از شیطان بزرگ قبح‌زدایی کردند و حتی رفتن به آمریکا و فراموش کردن سوابق سیاه آمریکا را برای مردم، مناسب و مطلوب جلوه دادند، امروز هم از کوچکترین گام به سوی آمریکا ذوق زده می‌شوند.

متأسفانه دیدیم  که در مذاکرات چه غشّ و ضعفی کردند و چه ذوق‌زده شدند که آمریکایی‌ها می‌خواهند به ایران بیایند. در حالی که اتاق فکر فتنه در آمریکا شکل گرفته است! حالا از این جهت در تعجب هستم که چطور رئیس‌جمهور ما در آمریکا از آنها می‌خواهد که در عرصه اقتصادی همچون کشورهای اروپایی به ایران بیایند. من این اظهارات و حوادث را اتفاقی نمی‌دانم.

زمانی هم که وزیر خارجه ما در آمریکا به صراحت اعلام کرد که اگر با ما توافق نکنید، مخالفانی که شما آنها را نمی‌پسندید مجلس بعدی را قبضه خواهند کرد! باز هم ما را به تأمل وامی‌دارد که بسیاری از این مسیرهای مذاکرات از پیش برنامه‌ریزی شده است. از‌این‌رو بنده تصورم بر این است که تلاش اصلاح‌طلبان که پس از فتنه به توفیقی دست پیدا نکرده بودند برای به‌دست گرفتن اکثریت مجلس از این باب است که چهره ناپاک آمریکا را با موقعیت اکثریت داشتن در مجلس تصویب کنند و مثل همان دوره بخواهند با ایجاد تظاهرات و حرمت‌شکنی‌هایی، جوّ را به گونه‌ای در اهداف آمریکا تغییر دهند که خیلی خواهان ایجاد رابطه با آمریکا باشند.

هدف آمریکا تغییر فرهنگ غنی انقلاب اسلامی است. آمریکا به محض اینکه جای پایی باز کند، درصدد آن است فرهنگ انقلاب ما را دگرگون کند؛ از‌این‌رو نباید از طریق اقتصاد هم ما به اینها فرصت و مهلت حضور و نفوذ بدهیم.

یارگیری آمریکایی‌ها از داخل

آمریکایی ها از پیش جذب و یارگیری از داخل را انجام داده‌اند؛ چرا‌که آمریکایی‌ها به‌تازگی اعتراف کرده‌اند که در سال 88 برخی از سران فتنه با آنها مکاتبه کرده‌اند که شما ایران را چنان تحریم کنید که نظام فرو بپاشد و آمریکایی‌ها هم به آنها جواب دادند که شما بگویید که چه کارهایی انجام دهیم و چه کارهایی انجام ندهیم! یعنی اینها یارگیری‌های‌شان را داشتند و دارند.

از رویکرد و درونمایه این رسانه‌های مدعی اصلاح‌طلبی کاملاًً می‌توان فهمید که اینها کاملاًً در زمین آمریکا بازی می‌کنند و به این نقش‌آفرینی هم مفتخرند. منتها ما نباید زمینه را برای ایجاد ارتباط آمریکا و این یاران خائن داخلی‌شان فراهم کنیم؛ یعنی نباید اجازه دهیم آمریکایی‌ها حتی برای فعالیت‌های اقتصادی وارد ایران بشوند و ارتباط مستقیم با این یاران خائن داخلی‌شان برقرار کنند.

وظیفه نهادهای فرهنگی

 نهادهای فرهنگی باید در ارتباط با یک چنین مسائلی که با آن مواجه هستیم احساس مسئولیت سنگین بکنند و سابقه سیاه آمریکا را از زمانی که ایران را در قبضه داشتند و همواره کوشیدند تا به استقلال، فرهنگ و اقتصاد کشور ضربه بزنند و خود مسبّب وابستگی و تحقیر ما شده بودند، در ملأعام و در جریان روشن افکار عمومی به خوبی تبیین کنند.

آمریکا وقتی وارد افغانستان و عراق شد چه بدبختی‌هایی را برای آنها پدید آورد و از این موضوع باید عبرت گرفته شود و به عموم جامعه هم منتقل شود تا اگر کسانی که آگاهی ندارند متوجه این خطر شوند. از طرفی هم شاید قابل توجه خائنانی که منتظر پهن‌کردن فرش قرمز مقابل آمریکایی‌ها هستند، نیز باشد که به حول و قوه‌الهی به رسوایی آنها ختم می‌شود.


منبع: تهران پرس
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها