کد خبر: ۳۸۷۴۱۷
زمان انتشار: ۰۱:۲۳     ۱۴ مرداد ۱۳۹۵
رئیس قوه مقننه با اشاره به اینکه در کشور بیش از ۸۰۰ هزار میلیارد تومان وجه نقد در دست مردم است، گفت: ما امروز درزمینه تولید به لکنت رسیده‌ایم چون زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم نیست و برای انجام سرمایه‌گذاری‌ها باید از هفت خان رستم گذشت.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، علی لاریجانی عصر امروز آیین افتتاح تنها پارک آبی استان قم ضمن تبریک دهه کرامت افتتاح این پروژه‌ها را به فال نیک می‌گیریم اظهار داشت: اگرچه این پروژه با تأخیر انجام شد اما نمونه کارآفرینی است و این پروژه‌ها می‌تواند در استان‌های دیگر هم رخ دهد.

به گفته رئیس قوه مقننه، افرادی که این افراد ایده‌های ابتکاری را دارند حمایت شوند تا زمینه برای این سرمایه گذاری‌ها به وجود آید.

وی بااشاره به اینکه در ایران بیش از 800 هزار میلیارد تومان وجه نقد در دست مردم است تصریح کرد: این منابع  می‌تواند برای ورود به تولید و کارآفرینی مصرف شود و مردم هم بسیار علاقه‌مند به این موضوع هستند.

لاریجانی بابیان اینکه ما امروز درزمینه تولید به لکنت رسیده‌ایم چون زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم نیست و برای انجام سرمایه‌گذاری‌ها باید از هفت خان رستم گذشت گفت: بوروکراسی اداری و برخی مسئولان سرمایه‌گذاران را خسته کرده‌اند؛ سیستم اداری کشور دارای مشکلاتی است که شاید به دلیل وسیع بودن دولت و سیستم اداری باشد.

رئیس قوه مقننه با تاکید بر اینکه همه مسئولان باید کمک کنند تا سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان در جای‌جای کشور برای سرمایه‌گذاری تشویق شوند خاطرنشان کرد: در استان قم سرمایه‌گذاران زیادی از محبان اهل‌بیت (ع) علاقمند به سرمایه‌گذاری هستند که این روحیه باید تقویت شود و اگر بخواهیم قم کارگاهی از آبادانی شود باید مدیران زمینه را برای سرمایه‌گذاری فراهم کنند.

وی با اشاره به اینکه بعضی از مقررات کشور شاید درزمینه جذب سرمایه‌گذار دست‌وپا گیر باشد ادامه داد: اگر قوانین مضر و مانعی پیش روی سرمایه‌گذاری است باید مطرح شود و مجلس این قوانین را بررسی و برطرف کنند.

لاریجانی خاطرنشان کرد: قوانینی که سد راه سرمایه‌گذاری است کم شود در این راستا چندین قانون به تصویب رسیده که متأسفانه برخی از قوانین اجرایی به آن بی‌توجه هستند که این مسئله در دست پیگیری است.

لاریجانی بابیان اینکه همه باید دست‌به‌دست هم دهند تا آبادانی در کشور بیشتر شود اظهار داشت: امکانات وسیعی برای سرمایه‌گذاری وجود ندارد، واردات در سه سال گذشته از 60 میلیارد دلار به 40 میلیارد دلار رسیده که برخی آن را نشان رکود می‌دانند اما می‌توان به آن نگاه مثبت داشت.

به گفته رئیس مجلس شورای اسلامی، در صادرات صورت گرفته طی سال‌های اخیر 68 درصد از این واردات برای کالاهای واسطه‌ای و 18 درصد مربوط به کالاهای سرمایه‌ای است.

وی با بیان اینکه ظرفیت مهندسی و کارآفرینی کشور خوب است و می‌تواند پشتوانه‌ای برای تولید کشور باشد تصریح کرد: در قراردادهای نفتی که در هیئت دولت به تصویب رسیده به وزیر نفت گفتم اصلاحاتی در این زمینه صورت بگیرد که مهم‌ترین موضوع در این زمینه انتقال تکنولوژی به داخل کشور است.

وی تاکید کرد: باید از ظرفیت مهندسان در تولید و صنعت کشور استفاده شود و باید قدر ظرفیت نیروی انسانی کشور را بدانیم، در به‌کار گیری نیروهای متخصص باوجود خیل عظیمی از فارغ‌التحصیلان نباید سخت‌گیری صورت بگیرد.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها