کد خبر: ۵۲۳۷۰
زمان انتشار: ۱۸:۰۲     ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۱

محمد نبي حبيبي و حجت الاسلام روانبخش عصر امروز در دانشگاه شريف به مناظره با يكديگر پرداختند.

به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، عصر امروز محمد نبي حبيبي، دبير كل حزب موتلفه اسلامي و حجت الاسلام روانبخش، عضو جبهه پايداري در مناظره انتخاباتي با موضوع «رويكردهاي جبهه‌هاي سياسي در انتخابات مجلس» در دانشگاه شريف شركت كردند.
 
در خون باهنر موافقت با موسوي نيست
 
محمدنبي حبيبي در اين برنامه با اشاره به برگزاري انتخابات مجلس و دستاوردهاي آن براي نظام اسلامي گفت: حضور بيش از 64 درصدي مردم در انتخابات مجلس، اثر مهمي در مسائل داخلي و حتي خارجي كشور داشت.
 
وي با اشاره به مذاكرات گروه ايراني با 1+5 در استانبول تركيه گفت: اثرگذاري پيامدهاي اين انتخابات باشكوه در اين نشست نيز قابل مشاهده بود و ديديم مذاكره كنندگان اين بار با ادبياتي ديگر و بدون در نظر گرفتن پيش‌شرط‌هاي قبلي با ايران مذاكره كردند.
 
دبيركل حزب موتلفه اسلامي به نتايج اولين دور انتخابات مجلس اشاره و بيان كرد: چيزي كه از دور اول انتخابات بر مي‌آيد اين است كه قريب به اتفاق مجلس نهم را اصولگرايان تشكيل خواهند داد و به اين ترتيب، مي‌توان گفت كه امتياز اصولگرايي مجلس نهم كمتر از مجلس هشتم نيست.
 
حبيبي با بيان اينكه انتخابات در دور دوم بين اصولگراها برگزار مي‌شود و ضمن ابراز خرسندي از فضاي پيش آمده در برابر اصولگرايان و رقابت ميان اصولگرايي عنوان كرد: فضاي پيش آمده فرصتي براي تضارب آرا و مطرح شدن مباحث مختلف در قالب اصولگرايي است.
 
وي در ادامه سخنان خود در پاسخ به سوالي مبني بر وجود سهم‌خواهي در شكل گيري وحدت اصولگرايان و به خصوص جبهه متحد اصولگرايي، به روند تشكيل شوراي مركزي جبهه متحد اصولگرايان زير نظر جامعه مدرسين و جامعه روحانيت مبارز اشاره كرد و گفت: ما در سال 89 به اين نتيجه رسيديم كه اصولگرايان در انتخابات مجلس با اصلاح طلبان و ساير گروه‌ها رقابت خواهند داشت.
 
دبيركل حزب موتلفه اسلامي با بيان اينكه جريان موسوم به جريان انحرافي كه ما آنها را انحرافي دانسته و مي‌دانيم، در مصاحبه‌ها به در دست گرفتن دو سوم مجلس در انتخابات خبر مي‌دادند، گفت: در اين ميان، به اين نتيجه رسيديم كه بايد وحدت اصولگرايان در برابر اين جريانات آنهم زير نظر جامعه مدرسين و جامعه روحانيت مبارز محقق شود.
 
حبيبي با بيان اينكه بر همين اساس سه نفر به عنوان آقاي حداد عادل، عسگر اولادي و ولايتي به عنوان اعضاي اصلي، وظيفه ايجاد وحدت ميان اصولگرايان را بر عهده گرفتند، يادآور شد: نهايتا در مذاكرات انجام شده از سوي جبهه متحد و زير نظر جامعتين، نمايندگاني از سوي جبهه پيروان خط امام و رهبري، رهپويان، ايثارگران و دو نفر نيز از طرف آقاي قاليباف و لاريجاني معرفي شدند و تركيب 13 نفره اي شكل گرفت.
 
وي افزود: به اين ترتيب، اصولگرايان در برابر اصلاح طلبان كه به عنوان رقيبي براي آنها معرفي مي‌شدند و همچنين جريان انحرافي، در يك قالب به اتحاد رسيدند.
 
دبيركل حزب موتلفه اسلامي با اشاره به وسعت طيف اصولگرايان در اين دوره خاطرنشان كرد: بر اين اساس، قرار شد از هر سليقه اصولگرايي دعوت شود و اين طيف وسيع‌تر از قبل براي انتخابات به عرصه بيايد.
 
حبيبي در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينكه در صورت حضور شما در مجلس رويكردتان در برابر دولت چگونه خواهد بود، خاطرنشان كرد: وقتي بحث دولت به ميان مي‌آيد براي همه توجه به كليت و اصل نظام بايد مطرح شود.
 
وي با بيان اينكه همواره بايد پشتيبان دولتي بود كه تأييد ولي فقيه را دارد، افزود: خط مشي رهبري و امام نيز همواره همين بوده است.
 
اين عضو جبهه متحد اصولگرايي در همين زمينه ادامه داد: چنانچه امضاي رهبري پشت دولتي باشد، بايد از آن حمايت كرد؛ اما اين به معني انتقاد نكردن از آن دولت نيست.
 
حبيبي با بيان اينكه انتقاد با تنش زايي يكي نيست، خاطرنشان كرد: مجلس جاي وكيل‌الدوله‌ها نيست و بايد روابط دولت و مجلس را ب راساس قانون تعريف كنيم.
 
وي با بيان اينكه خط مشي حزب موتلفه همواره حمايت از دولت ها و در عين حال بيان انتقادات است، افزود: معتقديم چوب لاي چرخ كار دولت گذاشتن، مسئله‌اي است كه دود آن به چشم مردم مي‌رود.
 
دبيركل حزب موتلفه اسلامي با اشاره به برخوردهاي مختلف مجلسيان با دولت عنوان كرد: در مجلس سه دسته از افراد با دولت برخورد مي‌كنند؛ برخي از دولت در همه حال پشتيباني كرده و برخي به عملكرد او مدام انتقاد مي‌كنند، گروهي نيز نسبت به عملكرد آن بي‌تفاوت هستند.
 
حبيبي با بيان اينكه ما گزينه چهارمي را در اين بين تعريف مي‌كنيم، گفت: پشتيباني ما از دولت مشروط است؛ يعني اگر خوب كار كند بر اساس اصول از او پشتيباني مي‌كنيم و اين يعني پشتيباني اصولي از دولت؛ همچنين به طور قطع انتقادات را نيز با آنها در ميان خواهيم گذاشت و همواره راهكار ارائه خواهيم داد.
 
وي در بخش ديگري از سخنان خود در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه انتقادات بعضي از اعضاي جبهه اصولگرايي مانند آقاي مصباحي مقدم بسيار زياد است و ديگر جايي براي دفاع از عملكرد دولت در اين بين نمي‌ماند، گفت: سن و سال و كسوت آقاي مصباحي مقدم و خلق و خوي وي از جنجال آفريني به دور است، بنابراين انتقادات ايشان همواره منطقي بوده است.
 
حبيبي با اشاره به انتقادات مصباحي مقدم در زمينه قانون هدفمندي يارانه ها گفت: ما نيز به انتقادات وي صحه مي‌گذاريم و معتقديم دولت در زمينه به اجرا گذاشتن اين قانون شهامتي مثال زدني از خود به خرج داد، اما در بخش اجرا خوب عمل نكرد.
 
دبيركل حزب موتلفه اسلامي با بيان اينكه فاصله بين پرداخت يارانه به مردم و دريافت هزينه‌هاي صرفه‌جويي شده در اين قانون 16 ميليارد ريال است، گفت: دولت به دليل كمبود بودجه نتوانست بخش هاي توليد و خدمات را در اين زمينه به خوبي پشتيباني كند و همين عامل باعث كمبود بودجه در دولت شد.
 
وي با بيان اينكه ما معتقديم به دليل مشكلاتي كه در بخش اول قانون هدفمند كردن يارانه‌ها پيش آمده است فعلاً نمي‌توان فاز دوم آن را انجام داد، گفت: من تعجب مي‌كنم از اظهارات آقاي احمدي نژاد كه خواستار اجراي فاز دوم هدفمند كردن يارانه‌ها شده است.
 
حبيبي با بيان اينكه معتقدم انتقادات آقاي مصباحي مقدم و توكلي جناحي و سياسي نيست، در خصوص برنامه‌هاي خود و تشكيلاتش در مجلس نيز گفت: معتقدم مجلس نهم بايد تمركز خود را بر مسائل اقتصادي بگذارد و اگر به چيزي غير از مسائل اقتصادي بپردازد، اشتباه كرده است؛ اگر خودم يا از تشكيلات ما فردي در مجلس حاضر شود زمينه اين موضوع را فراهم خواهيم كرد.
 
دبيركل حزب موتلفه اسلامي در پاسخ به سوال ديگري در خصوص مواضع جبهه موتلفه در برابر فتنه و آقاي هاشمي رفسنجاني، و در پاسخ به انتقادات روانبخش در خصوص آقاي باهنر گفت: در برخي از رسانه‌هاي جبهه پايداري طوري عنوان شده است كه آقاي باهنر سر و سري با فتنه دارد.
 
وي با بيان اينكه آقاي باهنر تنها كسي است كه در جلسه‌اي كه در زمان نخست‌وزيري موسوي برگزار شد به بيان انتقاداتي نسبت به وي پرداخت، گفت: مهندس باهنر نه تنها تفاهمي با موسوي ندارد، بلكه تخاصم با موسوي در شخصيت او ديده مي‌شود.
 
حبيبي با بيان اينكه بايد مراقبت اظهارنظرها و مصلحت نظام نيز بود، گفت: معتقديم موسوي و كروبي در دور براندازي با اصل نظام افتادند؛ در همين شرايط نيز نظام مصلحت نديده است كه آنها را محاكمه كند.
 
دبيركل حزب موتلفه اسلامي خطاب به روانبخش گفت: در برخي از نشريات شما، نه تنها باهنر را ساكت فتنه مي‌دانيد، بلكه معتقديد وي با فتنه گران سر و سري دارد؛ البته صحبت كردن در جايي كه باهنر حضور ندارد، درست به نظر نمي‌رسد و فرداي قيامت بايد جواب پس بدهيد.
 
وي با بيان اينكه حداقل هفته اي يك بار با باهنر ملاقات مي‌كنم، گفت: وي مخالف جدي تفكر مهندس موسوي است.
 
حبيبي با اشاره به ديدار موتلفه با آقاي هاشمي رفسنجاني نيز گفت: حزب موتلفه هر سال در 26 خرداد ماه كه تاريخ شهادت پايه گذاران موتلفه است، ديداري را با سران كشور و مسئولان ارشد نظام دارد.
 
دبيركل حزب موتلفه اسلامي با بيان اينكه ما در اين ديدارها بعضاً سخنان تلخي را هم به مسئولان مي‌زنيم، گفت: من در آن ديدار به آقاي هاشمي گفتم شما بعد از درگذشت پدر آقاي موسوي براي وي پيام تسليت فرستاديد؛ البته ما در موتلفه اين كار را نكرديم، اما به اقدام شما نيز خيلي ايراد نگرفتيم.
 
وي با بيان اينكه من به هاشمي گفتم شما در پيام خود ميرحسين موسوي را خدوم كشور دانستيد، گفت: به هاشمي گفتم ما موسوي را خادم مملكت نمي‌دانيم و حتي خائن مي‌دانيم كه البته هاشمي از اين سخنان ناراحت و عصباني شد.
 
حبيبي با بيان اينكه ما ديداري را نيز با آيت الله يزدي پس از فتنه داشتيم، گفت: در آن ديدار به آقاي يزدي گفتيم ما، هم مي‌توانيم با آقاي هاشمي قطع ارتباط كنيم و منتظري دومي بسازيم و هم اينكه اصولمان را حفظ كنيم و با حفظ ارتباطمان، سخنان و انتقادات خود را به او مطرح نماييم.
 
دبيركل حزب موتلفه اسلامي با اشاره به تأييد آيت الله يزدي به در پيش گرفتن راه‌حل دوم گفت: ما پس از خطبه آقاي هاشمي در تير ماه 88 سخت‌ترين مواضع را نسبت به سخنان وي اتخاذ كرديم.
 
عضو جبهه متحد اصولگرايي با بيان اينكه موتلفه زير بليت هيچ كسي نيست و تنها زير پرچم ولي فقيه سينه مي‌زند، گفت: آن زماني كه حمايت از ولي فقيه زندان و شكنجه داشت، ما زير اين علم سينه زديم و مي‌زنيم.
 
وي با تأكيد بر اينكه آقاي هاشمي را به عنوان رئيس مجمع تشخيص نظام و با حكم رهبري قبول داريم، گفت: در صورتي كه امضاي ولي فقيه در زير حكم مسئولان كشور باشد از آنها حمايت مي‌كنيم.
 
حبيبي در خاتمه خطاب به روانبخش گفت: آقاي روانبخش برخي از دوستان شما در سال 86 به خاتمي راي دادند، اما اين دليل نمي‌شود كه آنها را از دايره اصولگرايي خارج بدانيم، بلكه بايد زمينه را فراهم كنيم كه آنها در اين جبهه بمانند و حذف نشوند.
 
آقاي باهنر! چرا رئيس كميسيون اقتصاد ما اقتصاددان نيست؟
 
حجت الاسلام روانبخش نيز با اشاره به مشاركت حداكثري مردم در دور اول انتخابات مجلس گفت: با وجود اينكه دشمن درصدد بود با اقداماتي شركت در انتخابات مجلس را با كاهش روبه‌رو كند، اما شاهد مشاركت بالاي مردم در انتخابات بوديم.
 
وي با بيان اينكه اصلاحات در عمل و رفتار خود به نوعي انتخابات را تحريم كرد، گفت: هر چند در بين اصلاح‌طلبان گروهي موسم به همت زارعي فومني و جبهه مردم سالاري كه دبيركل آن هم نتوانست در سمنان راي بياورد به عنوان اصلاحات در انتخابات شركت كردند، اما نه تحريم‌هاي داخلي و نه تحريم‌هاي خارجي بر مشاركت مردم تأثير نگذاشت.
 
اين عضو جبهه پايداري با بيان اينكه جبهه متحد و پايداري رقابت خوبي را در دور اول انتخابات انجام دادند، اظهار داشت: مشاركت 50 درصدي مردم در انتخابات، تأثير خود را در مذاكرات استانبول گذاشت به طوري كه در نشست اوليه آن مشخص شد كه ديگر از پيش‌شرط هاي قبلي براي ايران خبري نيست.
 
روانبخش با بيان اينكه مرحله فينال انتخابات رقابت در خانواده اصولگرايي است، خاطرنشان كرد: اميداريم اصولگرايان با رفتار انتخاباتي مناسب رقابتي را در شأن مردم رقم بزنند.
 
وي در بخش ديگري از سخنان خود در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه برخلاف سخنان اعضاي جبهه پايداري، شايسته سالاري در ليست اين جبهه ديده نمي‌شود و در اين بين، اسامي اشخاصي مانند زاكاني نه در دور اول و نه در دور دوم اين ليست وجود ندارد، گفت: يكي از دلايلي كه باعث شد جبهه پايداري به جبهه متحد نپيوندد، مخالفت صريح با جريان انحرافي اصلاحات و فتنه بود.
 
عضو جبهه پايداري با بيان اينكه ما قبل از انتخابات نيز گفتيم كه خطري از سوي اصلاح طلبان با وجود تحريم انتخابات احساس نمي‌شود، عنوان كرد: ما به اين نتيجه رسيديم كه جريان انحرافي، تنها رقيب اصولگرايان در انتخابات خواهد بود.
 
روانبخش با بيان اينكه بعد از انتخابات ديديم اصلاح طلبان راي نياوردند و حتي جريان انحرافي هم نتوانست به تعداد انگشتان دست راي بياورد، تاكيد كرد: رقابت بين جبهه پايداري و جبهه متحد تدبير خوبي بود كه رقم خورد.
 
وي با بيان اينكه جبهه پايداري از جمعي از شاگردان آيت الله مصباح و اخراجي‌هاي دولت نهم و دهم تشكيل شده است، گفت: ملاك اعضاي حاضر در ليست اين جبهه، شهرت نبود؛ بلكه شايسته سالاري مدنظر بود و به عنوان مثال، اشخاصي مانند آقاي دهقاني و خليليان كه از اقتصاددانان مشهوري به شمار نمي‌روند، مي‌توانند در مباحث نظري اقتصاد با اشخاصي مانند نادران و توكلي مباحثه كنند.
 
اين عضو جبهه پايداري در بخش ديگري از سخنان خود در خصوص حمايت اعضاي اين جبهه از دولت در صورت حضور در مجلس گفت: مشروعت نظام به ولايت فقيه است و اگر ولايت فقيه مسئولي را تأييد نكند و حمايتش را از قوا بردارد، ديگر آن قوا مشروعيت نخواهد داشت.
 
روانبخش با بيان اينكه حمايت رهبري از دولت و امضا و تأييد وي از عملكرد دولت سياست ما را در قبال دولت تعيين مي‌كند، گفت: رهبر انقلاب در سخنان مختلفي در دفاع و حمايت از دولت نهم تعبيري چون «من از اين دولت حمايتي خاص مي‌كنم» را عنوان كردند و ادله آن را هم به خوبي براي مردم بيان كردند.
 
وي با بيان اينكه اما كم‌كم در كنار اين دولت جرياني جوشيد و رشد كرد كه نگراني هايي براي دلسوزان نظام فراهم آورد، عنوان كرد: ‌آيت الله مصباح يزدي در هشدارهايي به آقاي احمدي نژاد اعلام كرد كه مشايي شما را عاقبت به زمين مي‌زند و همين نيز شد.
 
عضو جبهه پايداري با بيان اينكه من تعبيرم اين است كه ديگر حمايت خاصي از سوي رهبري از دولت صورت نمي‌گيرد، يادآور شد: حمايت ايشان از دولت حمايت عام است و در اين شرايط نيز بايد از دولت حمايت و وي را همراهي كرد.
 
روانبخش با بيان اينكه مجلس بايد از دولت در چارچوب‌هاي قانوني حمايت كند، به مسئله نظارت از سوي مجلس به عنوان بازويي در كنترل مسائل اشاره و تصريح كرد: وظايف سياسي نمايندگان ايجاب مي‌كند از دولت درچارچوب قانون حمايت كنند و نظارت را طوري طراحي كنند كه جزو وظايف سياسي آنان است.
 
وي با بيان اينكه امروز در مجلس، وظايف سياسي، با لابي‌گري به ابزاري سياسي براي رسيدن به خواسته‌هاي مجلسيان تبديل شده است، گفت: طرح نظارت و كنترل بر مجلس كه يكي از مطالبات مهم رهبري است، بعد از دو سال معطل ماندن به صورت طرح ناقصي امضا شد.
 
اين عضو جبهه پايداري با بيان اينكه نظارت ها در مجلس هيئت‌رئيسه محور است، تاكيد كرد: اگر مجلس به خوبي بر عملكرد خود نظارت داشت در آن صورت 10 نماينده در اختلاس اخير متهم نبودند.
 
روانبخش با بيان اينكه مجلسي كه 30 نفر از اعضاي آن رد صلاحيت مي‌شود، نمي تواند نظارت خوبي بر دستگاه‌هاي ديگر داشته باشد، اظهار داشت: يكي از مهم‌ترين برنامه‌هاي ما در صورت حضور در مجلس، پيگيري نظارت مجلس بر نمايندگان است.
 
وي در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينكه چرا آيت الله مصباح يزدي از جبهه پايداري مانند ساير گروه‌ها و اشخاص با بيانيه حمايت نمي‌كند، گفت: مشي و منش آيت الله مصباح اين است كه در خصوص مسائل سياسي چيزي براي مردم تعيين نمي‌كند.
 
عضو جبهه پايداري با بيان اينكه تعبير ايشان در خصوص جبهه پايداري اين بود كه اين جبهه هرگز نام حزب را برخود اطلاق نكند، اظهار داشت: ولايتمداري و داشتن خط قرمز در برابر فتنه و انحراف يكي از مهم‌‌ترين خصوصيات اعضاي جبهه پايداري است.
 
روانبخش با تأكيد بر اينكه آقاي مصباح هرگز در خصوص نشريه پرتو سخن نيز امر و نهي نكرده‌اند، گفت: ايشان دو هزار فارغ‌التحصيل تربيت كردند؛ ولي همواره عنوان مي‌كند كه من از شما حمايت مي‌كنم، اما شما بر اساس حجت شرعي خود عمل كنيد.
 
وي در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينكه چرا بعضي از اعضاي جبهه پايداري هنوز هم علنا از دولت حمايت مي‌كنند و منش شما در صورت حضور در مجلس در برابر دولت چه خواهد بود، تاكيد كرد: دولتي كه در چارچوب نظام جمهوري اسلامي تعريف مي‌شود قابل دفاع و حمايت است و بايد از آن حمايت كرد؛ اما اگر انحراف فكري در دولت مشاهده كرديم، بايد با آن برخورد كنيم.
 
اين عضو جبهه پايداري افزود: حفظ نظام و انقلاب اولويت اول ماست و كساني كه اولويت اولشان اين نيست بلكه اولويت آنها كساني هستند كه با افراد مترصد براندازي نظام همراهي كردند، نمي‌توانند حامي و منتقد خوبي براي دولت باشند.
 
روانبخش ضمن انتقاد از حضور نيافتن باهنر براي مناظره انتخاباتي امروز در دانشگاه تهران گفت: بنده قرار بود امروز با ايشان مناظره كنم، اما بنا به دلايلي ايشان يك طرفه مناظره را كنسل كردند؛ ولي سخنانم را اينجا و در برابر نماينده جبهه متحد اصولگرايان بيان مي‌كنم.
 
وي با تاكيد بر اينكه به طور قطع موسوي و كروبي جزو جريان فتنه بودند و براندازي نظام مورد نظر آنها بود، گفت: ‌كساني كه از آنها برائت نجستند و فرياد «اين ‌عمار» رهبري را نشنيدند، به طور قطع جزو خواص مردودين هستند؛ زيرا اگر آنها به وظايف خود آگاه بودند مسائل پس از انتخابات، 9 دي كه نه در 9 تير فيصله پيدا مي‌كرد.
 
عضو جبهه پايداري ضمن انتقاد از وجود لابي‌گري و سياسي‌كاري در مسائل مجلس و به خصوص در تعيين اعضاي كميسيون‌ها گفت: من مي‌خواستم از آقاي باهنر بپرسم در صورتي كه اولويت اصلي كشور ما اقتصاد است و رهبري به آن بسيار اهميت مي‌دهند، چرا رئيس كميسيون اقتصاد ما اقتصاددان نيست.
 
روانبخش با بيان اينكه آقاي باهنر همواره خود را استاد لابي‌گري مي‌داند، گفت: اگر رياست كميسيون اقتصاد بر اساس لابي‌گري انتخاب شده است كه در آن دنيا، مسببان آن بايد پاسخ دهند و اگر هم نمايندگان مجلس نتوانستند بر اساس لابي رئيس كميسيون اقتصاد را يك اقتصاددان قرار دهند، باز هم بايد پاسخگوي مردم باشند.
 
وي با بيان اينكه بايد در مجلس، ملاك‌ها و معيارهايي را براي پيگيري مسائل و ارائه طرح ها و سمت‌هايي مانند رياست مركز پژوهش‌هاي مجلس تعيين كنيم، خاطرنشان كرد: با لابي‌گري و سياسي‌كاري در مجلس كاري پيش نمي‌رود.
 
عضو جبهه پايداري در پاسخ به حبيبي در خصوص اينكه بعضي از اعضاي جبهه پايداري در سال 86 به خاتمي راي دادند، گفت: ‌امروز تجربه نشان مي‌دهد ناطق نوري هم بهتر از خاتمي نبوده است؛ اما مرد آن است كه اشتباه خود را بپذيرد، همان‌طور كه آقاي كوچك‌زاده به اشتباه خود اعتراف كرده است.
 
روانبخش با تاكيد بر اينكه برنامه اول ما در صورت حضور در مجلس مطرح كردن طرح نظارت داخلي مجلس است، عنوان كرد:‌ در اولين اقدام خود تلاش مي‌كنيم طرح نظارت داخلي مجلس را از كارك به كارستان تبديل كنيم؛ زيرا نبود طرح نظارت مجلس را مستبد مي‌كند.
 
وي در پايان سخنان خود ضمن انتقاد از روند تخريب جبهه پايداري از سوي طرفداران جبهه متحد اصولگرايي گفت: بايد تلاش ما اين باشد كه انتخاباتي سالم و به دور از تخريب برگزار كنيم؛ اما طي روزهاي اخير شاهد بوديم كه در رسانه‌هاي مختلف، جبهه متحد تخريب‌هاي وسيعي‌اي را عليه اعضاي جبهه پايداري و به خصوص منحرف نشان دادن آنها، انجام داده است كه مسئله پسنديده و زيبايي نيست.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها