کد خبر: ۸۹۳۴۸
زمان انتشار: ۱۰:۵۱     ۰۸ آبان ۱۳۹۱
دکتر زهره طبیب زاده، عضو شورای مرکزی جبهه پایداری
زهره طبیب‌زاده در نشستی در غرفه خبرگزاری فارس در نمایشگاه مطبوعات در خصوص تحقق ثبات و آرامش سیاسی در جامعه اظهار داشت: ما در انقلاب تجارب مختلفی را سپری کردیم و با فراز و فرودهایی همراه بودیم اما آنچه که در واقع اطمینان برانگیز بوده اطمینان مردم به امانت‌داری رهبران و مسئولان دولتی بوده است.

به گزارش رجانیوز طبیب‌زاده با اشاره به اینکه در انتخابات مختلف و در زمانی که اصلاح طلبان مسئولیت اجرایی را به اصولگرایان واگذار کردند و بالعکس ما در هیچ دوره‌ای شاهد عدم اعتماد مردم به مکانیزم انتخابات نبوده‌ایم یادآور شد: اتفاقات سال 88 فصل جدید و بدیعی در جریانات سیاسی کشور محسوب می‌شد.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری ادامه داد: ما در گذشته دو جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا را خودی می‌دانستیم و فکر می‌کردیم درون نظام حرکت می‌کنند اما انتخابات 88 نشان داد چنانچه جریانی از لحاظ اعتقادی دچار مشکل باشد در عمل انحراف آن آشکار خواهد شد.

وی با بیان اینکه اتفاقات سال 88 یک بدعت شوم محسوب می‌شد افزود: یک جریان سیاسی القا کرد که مشروعیت نظام و امانت‌داری مسئولان زیر سؤال است و بذر بی‌اعتمادی را در جامعه پراکند.

طبیب‌زاده تأکید کرد: اصلاح‌طلبان سال 88 در پازل دشمن حرکت کردند و سناریوی آنها پس از انتخابات برای نامشروع جلوه دادن نظام همچون سناریویی بود که در انتخابات روسیه مطرح شد.

*کودکانه است که گمان کنیم شبهه تقلب یک شبه مطرح شد

این فعال سیاسی گفت: کودکانه است که اگر تصور کنیم مسائل پس از انتخابات و شبهه تقلب یک شبه مطرح شد؛ تاج‌زاده بارها اعلام کرد که مکانیزم انتخابات در ایران به گونه‌ای نیست که تقلب سازمان یافته صورت گیرد از این‌رو سناریوی اصلاح‌طلبان از پیش طراحی شده و برای براندازی نظام بود.

وی خاطرنشان کرد: نقطه مقابل این قضیه، انتخابات آینده است که باید در فضای همدلی و عاری از هر گونه تنش پیش برود چرا که کسانی که با نیت امنیتی و سیاسی وارد جریان اصلاح‌طلبی شده بودند امروز از گردونه نظام خارج شده‌اند.

طبیب‌زاده تأکید کرد: انتخابات 92 انتخاباتی آرام، منطقی و با طرح گفتمانی عمیق بین اصولگرایان خواهد بود.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری درباره زمینه‌های فکری جریان اصلاحات اظهار داشت: سعید حجاریان پس از فتنه 88 به خوبی ریشه فکری این جریان را مشخص کرد لذا ما معتقدیم که اساس اشکالات فکری اصلاح‌طلبان برخورد غیرتخصصی با مبانی دینی است.

وی گفت: افرادی همچون سروش، کدیور و موسوی خوئینی‌ها از لحاظ دینی و اعتقادی افکار خود را از منابع اصلی نگرفته‌اند و فردی همچون خاتمی مدت زیادی را در حوزه‌ها نبوده است و حتی پس از این مدت کوتاه نیز به خارج از ایران رفت.

طبیب‌زاده با اشاره به تغذیه فکری سروش از متفکران غربی تصریح کرد: افرادی همچون موسوی خوئینی‌ها اختلافات دیدگاهی زیادی با شهید مطهری داشت.

نماینده مردم تهران با بیان اینکه گروه‌هایی که معتقد بودند باید از تفکر دینی، آن بخشی که نزدیک به برخورد مسلحانه است را بگیریم در گروه‌هایی همچون منافقین و فرقان ظهور و بروز کردند، افزود: کسانی که به صورت  این تفکر را رقیق‌تر مطرح کردند افرادی همچون موسوی خوئینی‌ها بودند که تفسیر قرآن آن‌ها در مسجد نیاوران به شدت مورد اعتراض شهید مطهری قرار داشت.

وی با بیان اینکه اصلاح‌طلبان از اسلام ناب محمدی و فقه صاحب جواهر که مورد تأکید حضرت امام بود فاصله گرفته‌اند یادآور شد: بیشتر کسانی که به این تفکر روی آوردند روحانیون سیاسی محسوب می‌شدند که مدت کمی را در حوزه درس خوانده بودند و افرادی همچون محتشمی‌پور، عبدالله نوری و خاتمی از این دسته بودند.

طبیب‌زاده با اشاره به جدا شدن دو جریان روحانیت و روحانیون از یکدیگر به دلیل اختلافات فکری تصریح کرد: وقتی جریانات اصلاح‌طلب بخواهند مدل‌های اجرایی و حکومتی را طراحی کنند به دلیل اینکه از لحاظ فکری با غرب خط‌کشی اصولی ندارند مدل‌های غربی را در اولویت قرار می‌دهند.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری یادآور شد: از نهضت آزادی گرفته تا جبهه ملی و بازرگان و جریان اصلاح‌طلبی که مدل تکامل یافته نهضت آزادی است سازش با آمریکا را مطرح کردند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در خصوص طرح برخی شبهات مبنی بر اینکه اصلاح‌طلبان رای مردم به خاتمی را «نه» به نظام مطرح می‌کنند تصریح کرد: شخصی همچون خاتمی که چهره‌ای وجیه در ظاهر داشت و از این رو مردم قادر نبودند خطوط فکری - سیاسی او را درک کنند توانست آرای 20 میلیونی جذب کند؛ هر چند توده‌های مردم عمق تفکر وی را نمی‌دانستند اما زمانی که امثال کدیور و گنجی به روی کار آمدند و ولنگاری سیاسی را رواج دادند مردم تازه متوجه قضیه شدند.

* 20 میلیون خاتمی هیچ‌گاه «نه» به نظام نبود

طبیب‌زاده عنوان کرد: اگر رای به خاتمی نه به نظام بود باید پایدار می‌ماند در حالی که ما دیدیم در انتخابات 88، 25 میلیون به احمدی‌نژاد رای دادند لذا معتقدم 20 میلیون رای خاتمی در آن شرایط واقعی نبود چرا که او به دلیل پوشش روحانی و اینکه فرزند آیت‌الله خاتمی بود مورد توجه مردم قرار گرفت.

نماینده مردم تهران با یادآوری این موضوع که خاتمی از یک فضای تنگ روشنفکری همچون دانشگاه روی کار آمد و تنها سابقه اجرایی او فعالیت در وزارت ارشاد بود گفت: خاتمی حتی در وزارت ارشاد نیز عملکردی ساختار شکنانه داشت.

وی با اشاره به برخی رفتارهای خاتمی همچون ساده‌زیستی و روحیه مردمی گفت: رای مردم به خاتمی در واقع واکنش آن‌ها به هاشمی و نه به هاشمی محسوب می‌شد چرا که اولین حقوق 4 میلیونی را دولت سازندگی به وزرای خود داد.

طبیب‌زاده با بیان اینکه آنچه باعث شد احمدی‌نژاد رای بیاورد نوع گفتمان و رفتارهای او بود خاطرنشان کرد: احمدی نژاد پژوی 504 سوار می‌شد و در خیابان نارمک سکونت داشت از این رو مردم افراد را به دلیل وجاهت و عملکرد اجرایی انتخاب می‌کنند.

* هرگاه عقب نشینی کردیم دشمن به ما حمله کرد

نماینده مردم تهران درباره فشارهای غرب بر روی کشورمان برای عقب‌نشینی از آرمان‌ها و مواضع اصولی اظهار داشت: بحث مهم در رابطه با برخورد با دشمن باید به صورت ریشه‌ای بررسی شود چرا که ما هر گاه در مقابل دشمن ترسیدیم و عقب‌نشینی کردیم آنها به ما حمله کردند.

وی ادامه داد: مصداق این قضیه برخوردی است که حضرت امام(ره) با سلمان رشدی داشت و در واقع برخورد ایشان نشان داد که نمی‌توان با مقدسات شوخی کرد و این حرکت امام باعث شده بود که سال‌های طولانی غرب اجازه اهانت به مقدسات اسلامی را به خود ندهد.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با تأکید بر اینکه ما هر گاه در مقابل آمریکا کوتاه آمدیم شاهد تهاجم بیشتر دشمن بودیم یادآور شد: در دوران اصلاحات و زمانی که در بحث انرژی هسته‌ای عقب‌نشینی صورت گرفت و حتی حسن روحانی امکانات هسته‌ای ایران را در اختیار کشورهای اروپایی قرار داد و در همان مقطع برای ادامه کار سه سانتریفیوژ التماس می‌کرد، آمریکا دست از دشمنی با ایران برنداشت و جمهوری اسلامی را محور شرارت خواند.

وی گفت: این در حالی است که امروز به دلیل مقاومت و ایستادگی و آخرین مذاکره‌ای که صورت گرفت، غربی‌ها از نمایندگان ایران خواستند که با یکدیگر ملاقات داشته باشند بنابراین اگر دیپلماسی تهاجم ینه به مفهوم جنگ طلبی باشد قطعا در مقابل زیاده‌خواهی غرب دست برتر داریم.

وی با اشاره به نحوه حضور احمدی‌نژاد در مجامع بین‌المللی گفت که وی به دلیل رویکرد تهاجمی‌اش در عرصه بین‌المللی و قدرت اغنایی، مورد توجه رسانه‌های مختلف قرار دارد.

طبیب‌زاده تصریح کرد: اگر ما مقابل دشمن عقب‌نشینی کنیم آنها هر روز یک سناریوی جدید را دنبال می‌کنند هر چند ما چیزی به اسم سازش در دیدگاه امام(ره) و آقا نداریم و کوتاه آمدن از اصول یک ترفند سیاسی است.

طبیب‌زاده گفت: آنچه در آینده توان نظام‌های اجتماعی را ثابت می‌کند انرژی هسته‌ای و‌ آب است از این رو اگر قرار باشد ما انرژی هسته‌ای را به قیمت نان، گوشت و کالاهای لوکس بفروشیم در آینده ما را همچون حکومت قاجار مذمت خواهند کرد.

طبیب‌زاده در ادامه این میزگرد در خصوص گفتمان برتر برای رئیس جمهور آینده تصریح کرد: گفتمان عدالت باید گفتمان سردی باشد که می‌خواهد نماینده مردم در قوه مجریه شود؛ مردم شعار زیاد شنیده‌اند اما حاضرند امکانات خود را برای فردی که خالص باشد در طبق اخلاص بگذارند.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با بیان اینکه عدم اتصال به کانون‌های ثروت و قدرت، ساده‌زیستی و مردمی بودن از مهمترین ضرورت‌های رئیس جمهور آینده است گفت: مردم سختی‌های مختلفی را از سر گذرانده‌اند اما چیزی که آنها را بدبین می‌کند استفاده برخی افراد از رانت اقتصادی و رانت اطلاعاتی است.

وی اطاعت محض از ولایت مطلقه فقیه را یکی دیگر از ویژگی‌های رئیس جمهور آینده بر شمرد و افزود: هر جا که مواضع ولایت فقیه و رئیس جمهور هماهنگ بوده نظام بیمه شده است.

طبیب‌زاده گفت: رئیس جمهور مطلوب فردی است که عملگرا باشد، مردمی باشد و در تابستان به شمال و در زمستان به کیش نرود و در عرصه بین‌المللی نیز مواضع قاطع و عزتمندانه انتخاب کند.

نماینده مردم تهران در پایان یادآور شد: مردم ما تجارب ارزشمندی دارند و دیگر گول ظاهر افراد را نخواهند خورد از این رو پیش‌بینی بنده این است که انتخابات 92 در فضایی آرام، معقول و با انتخاب اصلح همراه خواهد بود و امیدواریم فردی روی صحنه بیاید که ریل انقلاب را به سمت عدالت و رفاه هدایت کند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها