پنهانکاری دولت در خصوص ماهیت واکسن آکسورد–آسترازنکا؛
15 بهمن ماه «کوواکس» نهاد هماهنگ کننده تهیه واکسن زیر نظر سازمان بهداشت جهانی، برنامه توزیع دور اول واکسن به کشورهای عضو را اعلام میکند که بر اساس برنامه اولیه قرار است بیش از ۴ میلیون دوز واکسن استرازنکا به ایران تحویل بدهد.
تاکید رهبرانقلاب مبنی بر ممنوعیت خرید واکسن از آمریکا و انگلیس، همچنین پنهانکاریها درخصوص ماهیت واکسن آکسورد–آسترازنکا و اقدام به تهیه ۴.۲ میلیون از این واکسن درحالی است که دولت روحانی در موارد متعددی بارها سعی کرده است که نظر خود را برخلاف نظرات کارشناسی شده و فارغ از درنظر گرفتن تبعات آن اجرایی کند.
ضرورت روشنگری نسبت به خطرات نفوذ ویروس «خودباختگی، غربزدگی»؛
یکی از عواملی که میتواند رغبت برای خرید و مصرف کالای فرهنگی را کم رنگ کرده، و بازار آن را دچار رکود و کسادی و بحران سازد، نفوذ و رخنه عاملی به نام: «ویروس خودباختگی، خودکم بینی، خودتحقیری، استسباع، غربزدگی و غربگرایی» در روحیه افراد و در میان افکار یک ملت است.
سلبریتیها در تمام دنیا مالیات نمیدهند؟
پنج میلیارد تومان برای یک نقی معمولی! این خبری بود که از میزان دستمزد درخواستی محسن تنابنده برای بازی و نویسندگی در پایتخت 7 منتشر شد بعنی درآمدی تقریبا 330 میلیون تومانی برای هر قسمت. اعداد و ارقامی که البته مدتهاست در خصوص بعضی بازیگران سینما مطرح میشود. میلیونرهایی که البته از پرداخت مالیات هم معاف هستند.
واکاوی اختلافات ادامهدار فروغی و فردوسیپور؛
برخلاف رویه تاسفبار کنونی، مدیر شبکه سه میتوانست با مدیریتی مدبرانه و با عنایت به نکات مثبت رفتارهای دوسال گذشته فردوسیپور، اشتباهات وی در اداره برنامه «نود» را در فضایی دوستانه و به صورت پدرانه بررسی کند تا راه برای بازگشت این سرمایه رسانه ملی باز شود.
اثر جاسوسی موفق؛
«خانه امن» جدیدتریرین تجربه احمد معظمی در مقام کارگردان، به لحاظ کیفی موفقترین اثر وی است که در بحث ساختار و معنا توانسته به استانداردهای لازم دست پیدا کند. این سریال سعی دارد در قالب یک اثر جنایی و پلیسی تیزهوشی ماموران اطلاعاتی کشور را بازنمایی کند. درباره علل موفقیت این سریال، میتوان در دو بخش توضیح داد. ابتدا بحث ساختار و در ادامه بحث معنایی مجموعه است.
تدبیر و کووید!
دور جدید اعمال محدودیتها نهتنها منجر به کاهش درآمدهای بخش خصوصی شده بلکه در مهار موج سوم کرونا و کاهش آمار مرگومیر ناتوان بوده است. همچنین پیشنهاد متخصصان برای تعطیلی ۲ هفتهای کانونهای بحران، دیروز در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا به ریاست حسن روحانی تصویب نشد.
رسانه در خدمتِ مقاومت؛
فیلم پاک و شریف آبادان یازده ۶۰ قصهای قهرمان محور دارد. اما به تبعیت از فرهنگ دفاع مقدس، ما با تک قهرمان طرف نیستیم. اگرچه شخصیتهای اصلی و فرعی دارد، اما همهی شخصیتها در قامت قهرمان ظاهر میشوند.
به مناسبت روز جهانی سالمندان؛
برآورد کارشناسان سازمان برنامهوبودجه این است که در 26 سال آینده یعنی در سال 1425 تعداد جمعیت ایران به 99 میلیون و 791 هزار نفر خواهد رسید. اما موضوع مهمتر اینکه جمعیت بالای 65 سال کشور نیز با افزایش 9.5 میلیون نفری از 5.6 میلیون نفر فعلی به15.2 میلیون نفر میرسد. از سوی دیگر 25 درصد سالمندان 60 سال به بالا یا بهبیاندیگر یکچهارم سالمندان ایرانی در فقر درآمدی نسبی زندگی میکنند.
مناظرهای که ظرفیتهای صداوسیما را عیان کرد؛
بی تردید شنیدن و بیان نظرات موافقان و مخالفان مطالب اجتماعی و اعتقادی در رسانه ملی، می تواند صداوسیما را به دانشگاه بدل کرده، اذهان مردم را نسبت به مسائل مختلف عمق بخشیده و آنها را از چنگال فریب رسانه های ضدانقلاب رهایی بخشد.
دو شبکه با دو سرنوشت متفاوت؛
سرشار و فروغی هر دو الگو و از مصادیق مدیر جوان انقلابی به شمار میروند اما با دو سبک کاملا متفاوت؛ سرشار توانسته شبکه پویا را به یکی از شبکه های محبوب و سازنده تلویزیون برای کودکان تبدیل کند و از طرفی با سعه صدری مثال زدنی پاسخگوی تمامی انتقادات مطرح شده باشد و در سوی مقابل، علی فروغی بدون توجه به انتقادات مردم و کارشناسان، شبکه سوم سیما را به سطوح نازل هدایت میکند!
نامه مهم استاد قرائتی به مدیران آموزش و پرورش؛
حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی نوشت: کوتاه سخن آنکه نماز همانگونه که امام فرمودند یک کارخانه آدمسازی است و امور تربیتی باید بیشترین توجه خودش را در راستای تربیت نسل نو روی نماز بگذارد.
اعتراض به یک عکس از جشن حافظ؛
کرونا مثل خیلی از اتفاقات دیگر پرتناقضترینِ رفتارها را از سلبریتیها نشان داد، وقتی از جلوی دوربین تلویزیون فرار میکنند و سریالشان را ناتمام میگذارند تا کرونا نگیرند اما از "جشن حافظ" نمیگذرند؛ انگار کرونا آنجا نفوذ نکرده است.
نگاه یک منتقد سینما و تلویزیون به سریال «آقازاده»؛
منتقد سینما و تلویزیون درباره سریال"آقازاده" گفت: انتقادی که به سازندگان آثاری از جنس "آقازاده" مطرح است این که به بهانه طرح مسایل سیاسی و اقتصادی از چاشنی مسایل عشقولانه به گونه ای استفاده می کنند که در نهایت آن ها را به هدف اصلی خود نمی رساند و چه بسا مخاطب نسل جدید برداشتی از محصول فرهنگی کند که مورد انتظار سازندگان هم نباشد.
کمبود سریالهای جریانساز مطرح و جذاب در تلویزیون، بخشی از جامعه علاقهمند به قصهگویی را بهسمت شبکه نمایشخانگی می کشاند و این یعنی بسیاری از آثار تلویزیونی در این سال ها فاقد جذابیت لازم در بخش قصه و داستان و فیلمنامه هستند و همین مساله نیز باعث نارضایتی مخاطبان از رسانه ملی شده است.
بهروز افخمی عنوان کرد؛
بهروز افخمی در گفتگویی با نادر طالبزاده درباره سریال «تهران» محصول رژیم صهیونیستی، ضمن «خندهدار» توصیف کردن این مجموعه، آن را محصول یک پروژه نخنماشده دانست.