يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ(حجرات 13) * * * ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره‌ها و قبیله‌ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامی‌ترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! * * * ای مردمان شما را از مردی و زنی/ما آفریده‌ایم به علم و به اقتدار/ دادیمتان قرار به اقوام گونه‌گون/انس و شناخت تا که به ‌هم‌ آورید بار/ بی‌شک بود زجمع شما آن‌عزیزتر/نزد خدا که بیش به تقواست ماندگار/ زان‌رو که هست عالم و آگاه کردگار/بر مردمان مومن و مشرکت بروزگار

 

      
کد خبر: ۱۳۷۹۸۲
زمان انتشار: ۱۰:۳۵     ۱۳ خرداد ۱۳۹۲
به‌نوشته رویترز، جدول زمانی آغاز به کار رآکتور آب سنگین اراک دقیقا از سوی غربی‌ها و اسرائیل تحت نظر بوده و کارشناسان غربی می‌گویند هرگونه حمله به این رآکتور باید پیش از عملیاتی شدن آن صورت پذیرد تا تشعشعات رادیواکتیو منطقه را فرانگیرند.
به گزارش 598 به نقل از فارس، رویترز گزارشی را منتشر کرده و مدعی شده است که احتمال دارد صهیونیست‌ها پیش از تکمیل رآکتور آب سنگین اراک، آن را هدف حمله قرار دهند.

رویترز در گزارشی به احتمال حمله نظامی رژیم صهیونیستی به رآکتور اراک که قرار است سال آینده راه‌اندازی شود پرداخت و مدعی شد که اسرائیل که پیش از این نیز برخی رآکتورهای هسته‌ای این‌چنینی را در خاورمیانه بمب‌باران کرده است، ممکن است پیش از تکمیل این رآکتور همین اقدام را در خصوص آن نیز انجام دهد.
 
جدول زمانی آغاز به کار رآکتور آب سنگین اراک دقیقا از سوی غربی‌ها و اسرائیل تحت نظر بوده و کارشناسان غربی می‌گویند هرگونه حمله به این رآکتور باید پیش از عملیاتی شدن آن صورت پذیرد تا تشعشعات رادیواکتیو منطقه را فرانگیرند.
 
جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده است که این رآکتور قرار است ایزوتوپ‌های دارویی تهیه کرده و در مصارف کشاورزی به کار گرفته شود اما کسانی که رویترز از آنها به عنوان تحلیلگر یاد کرده است، ادعا می‌کنند که این رآکتور می‌تواند برای تولید پلوتونیوم لازم جهت تولید بمب هسته‌ای نیز به‌کار گرفته شود.
 
«عاموس یادلین»، رئیس سابق اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی می‌گوید که حمله به یک نیروگاه در حال فعالیت همچون ایجاد یک «چرنوبیل» دیگر است. نیروگاه چرنوبیل شوروی سابق در سال ۱۹۸۶ دچار انفجار شد و تاثیرات آن تمام اروپا را فراگرفت. یادلین تاکید می‌کند کسی قصد انجام چنین کاری را ندارد. یادلین خود یکی از آن هشت خلبانی است که در سال ۱۹۸۱ به «رآکتور اسیراک» در عراق یورش بردند. این رآکتور هنوز تکمیل نشده بود که مورد حمله اسرائیل قرار گرفت تا عواقبی برای منطقه ایجاد نکند.
 
رژیم صهیونیستی همچنین در سال ۲۰۰۷ نیز به رآکتوری در سوریه حمله کرد که آمریکایی‌ها می‌گویند با کمک کره شمالی ساخته شده بود. سوریه این مطلب را تکذیب کرده است.
 
غربی‌ها مدعی هستند که رآکتور اراک می‌تواند مسیری دیگر را برای تولید سلاح هسته‌ای در اختیار ایران قرار دهد.
 
ایران هشدار داده است که رژیم صهیونیستی در صورت اقدام به هر گونه حمله نظامی به ایران، با تبعاتی سنگین مواجه خواهد شد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها