کد خبر: ۱۹۹۶۷۹
زمان انتشار: ۱۴:۲۱     ۰۳ بهمن ۱۳۹۲

تجمع حامیان اسد در خیابان‌های سوئیس

حامیان بشار اسد پلاکاردهایی در دست گرفتند که بر روی آن نوشته شده بود "آری به انتخاب مجدد بشار اسد".
به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، حامیان بشار اسد به مناسبت برگزاری ژنو 2 در سوئیس تجمع کرده و حمایت خود را از نظام سوریه اعلام کردند.

به گزارش روزنامه مصری الیوم السابع، سوری‌های حامی بشار اسد، رئیس‌جمهوری این کشور چهارشنبه شب به مناسبت برگزاری ژنو 2 در سوئیس تجمع کرده و پرچم‌های سوریه،‌ایران و روسیه را در دست گرفتند.

آنها همچنین عکس‌هایی از سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان در دست گرفته و با سر دادن شعارهایی خواهان موفقیت‌آمیز بودن مذاکرات ژنو 2 شدند.حامیان بشار اسد همچنین پلاکاردهایی در دست گرفتند که بر روی آن نوشته شده بود "آری به انتخاب مجدد بشار اسد".این در حالی است که جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا در اظهاراتی مداخله‌جویانه تصریح کرده است که بشار اسد هیچ جایی در ‌آینده سوریه ندارد. 
نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
خدمات نصب و اجرای سیستم اعلام حریق در تهران
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام