کد خبر: ۲۶۱۱۵۱
زمان انتشار: ۰۹:۳۶     ۲۴ مهر ۱۳۹۳
به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، زمانی در کابین طبقه دوم هواپیماهای بوئینگ ۷۴۷، فضایی را برای سرو غذاهای سنتی فراهم کرده بودند تا قبل از اینکه مسافر به ایران برسد، کمی با طعم غذاها و فرهنگ کشوری که برای سفر انتخاب کرده‌ است، آشنا شود.در کابین طبقه دوم غذاهای مانند آبگوشت یا چای دم شده در سماورهای ذغالی را برای مهمانان خارجی سرو می‌کردند. پرواز‌های ایرانی نیز محبوبیت خاصی بین گردشگران خارجی داشتند و ایران هم مقصد خوبی برای آنها بود."الیزابت تیلور" یکی از اولین مسافران بوئینگ ۷۴۷ شرکت هواپیمایی "ایران ایر" بود، اما امروزه حتی مسافران داخلی هم از کیفیت بد غذاها در پروازهای ایرانی گلایه دارند چه برسد به مهمانان خارجی.رییس ارشد طرح و برنامه کترینگ هواپیمایی «ایران ایر» با تأیید این‌که زمانی در هواپیماها آبگوشت سرو می‌شده است، بیان کرد: سال ۱۳۵۷ تا ۱۳۵۹ بوئینگ ۷۴۷ کابینی در طبقه دوم هواپیما داشت که حدود ۳۰ نفر گنجایش داشت و آن قسمت را به شکل سنتی درآورده بودند تا امکان سرو غذاهای سنتی ایرانی مانند آبگوشت برای مهمانان خارجی ایجاد شود، اما در حال حاضر این هواپیماها تقریبا از رده خارج شده‌اند.شجاع‌الدین ملاحسینی ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب و جنگ ایران و عراق با توجه به تحریم‌هایی که بر ایران تحمیل شد، مجبور شدیم از حداکثر ظرفیت صندلی‌ها در پرواز استفاده کنیم، بنابراین آن قسمت را از حالت سنتی خارج کردیم تا بتوانیم مسافر بیشتری جابجا کنیم.او درباره اینکه آیا همچنان اجرای چنین ایده‌ای برای مهمانان خارجی وجود دارد؟ گفت: در حال حاضر غذاها و دسرهای سنتی مانند شله‌زرد و فرنی را در پروازهای خارجی و پروازهای مسافران عتبات عالیات سرو می‌کنیم. چلو خورشت قیمه، چلوکباب کوبیده و برگ، غذاهای ایرانی هستند که همچنان سرو می‌شوند. فرنی، نان و پنیر همراه سبزی و گردو هم برای صبحانه سرو می‌شوند، در برخی مناسبت‌ها مانند ماه مبارک رمضان هم غذاها یا دسرهای مناسبتی مانند حلوا سرو می‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها