کد خبر: ۲۸۶۸۲۶
زمان انتشار: ۱۱:۳۹     ۲۷ دی ۱۳۹۳
ايرنا/ اولين بار است که ارتباط مستقيم ويتامين D و چگونگي پاسخ سيستم ايمني بدن به سلول هاي سرطاني مورد بررسي قرار گرفته است.
نور خورشيد مهمترين منبع ويتامين D است. مواد غذايي مانند ماهي، قارچ، زرده تخم مرغ، پنير، جگر گوساله و قارچ نيز حاوي مقادير بالاي ويتامين D هستند.
در اين مطالعه آمده است که کمبود ويتامين D با تشديد بيماري ام اس، و ديابت نوع 1 در کودکان نيز مرتبط است.

مطالعات قبلي نشان داده بود که خطر مرگ در افرادي که سطح ويتامين D بدنشان به طور ژنتيکي پايين است، 30 درصد بيشتر از افراد عادي است: همچنين احتمال ابتلا به سرطان در اين افراد 40 درصد بيشتر است؛ علاوه بر اين، کمبود ويتامين D يکي از مهمترين دلايل بيماري هاي قلبي عروقي است.

سرطان روده بزرگ سومين سرطان شايع در جهان و چهارمين علت مرگ ناشي از سرطان است. بر اساس گزارش مرکز کنترل و پيشگيري از بيماري ها، در سال 2011 ميلادي 51 هزار و 783 نفر بر اثر اين بيماري جان خود را در آمريکا از دست دادند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها