کد خبر: ۳۵۸۲۰۷
زمان انتشار: ۱۰:۱۴     ۱۶ دی ۱۳۹۴
یک کارشناس طب سنتی غذاهای تقویت‌کننده مغز را معرفی کرد.
به گزارش پایگاه 598، سید جواد علوی درباره تغذیه مغز اظهار داشت: مکتب طب سنتی ایران یکی از غنی‌ترین شاخه‌های طب مکمل و جایگزین است و به‌عنوان یک مکتب کامل، پویا، علمی و با مبانی فکری آزموده شده شناخته می‌شود.

به‌گفته وی در بحث حفظ الصحه یا همان پیشگیری 6 اصل ضروری برای زندگی تحت عنوان "ستة ضروریة" بیان می‌شود که یکی از این 6 اصل تدبیر خوردنی‌ها و نوشیدنی‌ها یا همان تغذیه است.

این کارشناس طب سنتی ادامه داد: در این مکتب دستورات تغذیه‌ای به‌موازات دستورات دارویی بیان شده است. از دیدگاه حکمای طب سنتی ایران برای اعضای بدن در یک نوع از تقسیم بندی‌ها در دو دسته بزرگ رئیسه و غیررئیسه قرار می‌گیرند که بین این دو دسته، اعضای رئیسه نقش اصلی در حیات انسان دارند.

علوی اضافه کرد: مغز به‌عنوان یکی از اعضای رئیسه بدن شناخته می‌شود، لذا تغذیه مناسب بر تقویت عملکرد این عضو و بالتبع کل بدن تأثیر به‌سزایی خواهد داشت.

وی گفت: از دیدگاه طب سنتی علاوه بر دستورات کلی که برای سلامت جسم و روان وجود دارد برای حفظ و افزایش سطح سلامتی اعضای مهم بدن نیز دستورات خاصی داده شده است که از آن جمله می‌توان به توصیه به مصرف غذاها و نوشیدنی‌های معطر لطیف مانند مرغ پخته شده با نخود و خوشبو کرده با زعفران، گلاب، دارچین، میخک و استفاده از تنقلاتی مانند مغز بادام، فندق، مویز، انجیر، پسته و ... اشاره کرد.

این کارشناس طب سنتی افزود: غذاهای مناسب، ماده اولیه برای تولید خون صالح هستند و تولید خون مناسب نقش بسیار مهمی در تقویت قوا و طبیعت دارد زیرا غذا طبق نظر حکما قبل از سایر مواد به اندام‌ها می‌رسد و زودتر از دارو جذب خواهد شد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها