کد خبر: ۳۶۸۸۹۴
زمان انتشار: ۰۱:۴۶     ۰۶ فروردين ۱۳۹۵
واکنش استاد اقتصاد دانشگاه ویسکانسین به اظهارات غیر علمی جهانگیری؛

اعلام آمادگی برای تدریس رایگان اصول و مبانی اقتصاد به معاون اول روحانی

در پی انتشار فایل صوتی سخنان اسحاق جهانگیری درباره «خسارات ارزی در دولت قبل»، پروفسور عبدالله صوفی استاد اقتصاد دانشگاه ویسکانسین با انتشار متنی در تلگرام، اعلام کرد حاضر است اصول و مبانی اقتصاد را به‌رایگان به معاون اول و رئیس دفتر حسن روحانی آموزش دهد.
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، در پی انتشار فایل صوتی سخنان اسحاق جهانگیری درباره «خسارات ارزی در دولت قبل»، پروفسور عبدالله صوفی استاد اقتصاد دانشگاه ویسکانسین با انتشار متنی در تلگرام، اعلام کرد حاضر است اصول و مبانی اقتصاد را به‌ رایگان به معاون اول و رئیس دفتر حسن روحانی آموزش دهد.

پروفسور صوفی نوشت:

آقای جهانگیری هم مثل آقای نهاوندیان هنوز نیاموخته است که اگر دلار از طرف دولت پیشین به بازار پول عرضه نمی‌شد ارزش ریال به نسبت ارز کشورهای دیگر افت شدیدتر پیدا می‌کرد.

بنابراین به جناب آقای رئیس‌جمهور توصیه می‌شود که برای معاون اول و رئیس دفترش یک کلاس درباره اصول اولیه اقتصاد پول و ارز دایر نماید.

البته درصورتی‌که دولت فعلی توان مالی برگزاری چنین کلاس درسی برای مدیران خود را ندارد من به‌طور رایگان این کلاس را برای‌شان درس خواهم داد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
انتشاریافته:۷
در انتظار بررسی: ۰
ارسال نظرات
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۰۶
۲
۲
بسیار بسیار پیشنهاد خدا پسندانه ای است واقعا کلیه افراد دولت جناب آقای روحانی نیازمند یادگیری الفبای اقتصاد هستند.
پاسخ
عباس
Finland
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۰۷
۱
۱
اين استاد عزيز راسه تمام مردم يه كلاس بذاره بكه خب اصلا جرا بايد اون همه ارز وارد بازار ميشد و حالا اكه نميشد مكه قرار بود ارزش ريال ما جقدر مكه قرار بود بياد پايين حتما بياد بجاي متلك كفتن اين جيزا رو توضيح ميداد
پاسخ
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۱/۰۸
۱
۰
من از صدا وسیما می خواهم آموزش اقتصاد را بخصوص در قالب مسابقات همانند انچه در مورد علائم رانندگی انجام می دهد در دستور کار قرار دهد
خیلی از افراد اطلاعات کم دارندمثلا بارها از من سئوال شده چرا حقوق ما کمتر از ژاپنی هاست
پاسخ
ناشناس
Sweden
۲۲:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۱/۰۹
۲
۰
برای توضیح سخنان پرفسور صوفی اینکه از نظر ایشان وقتی دولت سابق دلار را در بازار عرضه می کرد در حال جمع آوری گسترده ریال از کف باز و کاهش نقدینگی در دسیت مردم بود. همین روش سرانجام ترمز افزایش قیمت دلار را کشید.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۰
۲
۱
598 بمیر راا با این استدلال تان پس چرا وقتی سخن از بهبود روابط خارجی میشه اونرو آبی را قبول ندارید واینجا یه نفر یه چیزی پرانده تو هوا می قاپید نامردی اگه ....
پاسخ
ناشناس
Sweden
۰۰:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۶
چون ما فقط کسی که وطنفروش نباشد را قبول داریم. اکبر اعتماد اصلا رییس آزانس اتمی زمان شاه است اما بسیار غیورتر و متعصب تر از صالحی است.
بهمن
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
۲
۰
اشتباه کرد این اقا معاون اول نیست بلکه رئیس جمهور منتخب هاشمی هست. روحانی رئیس بنیاد شهیده نوبخت هم معاون اول رئیس جمهور. سمت جهانگیری مشخص شد به قول حشمت فردوس افتاد!!!!
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
خدمات نصب و اجرای سیستم اعلام حریق در تهران
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام