کد خبر: ۳۷۲۵۹۹
زمان انتشار: ۱۱:۵۶     ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵
دیوید لودیگ، پزشک کودکان و متخصص تغذیه از دانشگاه هاروارد در آخرین تحقیق خود تاثیرات منفی مصرف محصولات مختلف لبنی را بیان کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایسنا، وی به خصوص در مورد تصور اشتباه افراد در مورد مصرف روزانه سه لیوان شیر چرب توضیحاتی ارائه داد.

انجمن پزشکان کودک امریکا و بخش کشاورزی در خصوص مصرف کالری و نوشیدنی‌های شیرین یا چربی، نوشیدن شیر کم‌چرب را توصیه کرد.

البته نوشیدن شیر به عقیده بسیاری از پزشکان قدیم مفید است، اما به شرط اینکه محصولات لبنی طبیعی باشد و حیوانات از علوفه مناسب تغذیه کنند. با این شیر سالم، جذب ویتامین‌ها افزایش یافته، دیابت کنترل شده، خطر ابتلا به بیماری کاهش یافته و وزن طبیعی خواهد شد.

محصولات لبنی در حال حاضر شیرین و دارای قند هستند. همچنین در محصولات لبنی بیش از 20آنتی‌اکسیدان، مسکن‌ها و دیگر مواد سمی یافت می‌شود.

بنابراین در مصرف محصولات لبنی کم‌چرب بودن، فاقد شیرین‌کننده‌ها و سلامت ماده لبنی را در نظر داشته باشید و اعتدال را رعایت کنید.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۵۹ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵
۰
۰
شير بي چربي از هفتاد فيلتر كارخانجات كه به همراه موادافزودني و شيميايي مضر اند مفيد است
ولي شير طبيعي گاوي كه در صحرا و طبيعت چرا كرده باشد مضر است !!!

ههههههههههههههههههه


معلوم هست اين متخصصان فوق فضائي از كدام سياره تشريف آورده اند كه چنين بياناتي دارند ؟!!!

ضمنا" چرا با وجود قبول مردم ازين خواسته هاي شنگول و منگولي اين دانشمندان . باز هم آمار مرگ و مير از نوع قندخون و فشارخون و چربي خون و انواع سكته هاي مغزي و قلبي و عضوي و ............ باز هم سر به آسمان مي زند ؟!!!

هههههههههههههههههه
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها